Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
:eek:ftopic: Порака до сите фанови ако сакате може да се зачлените во социјалната група на Манчестер Јунајтед. Гледам дека во социјалната група на Милан има повеќе членови па мислам да ги скинеме и таму и да бидеме најбројни и најдобри на форумов.:helou:
Колку имаат милан? Да потсетам дека ова е втора социјална група :helou:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Кој вика дека Роналдо дека ќе се изгуби по повредата нека оди нека се фрли во вардар...бтв мислам ваа година ферги атакува на одбранување на ЛШ ми се чини тешко за Премиер али сепак ако се покаже единство и ако се разбираат и ако ги разигра Тевез руни и Берба Одлично би било ...Инаку прогнозирам овој месец ноевмри најважен е ....би требало да ги згазиме иако малце ми е жал за тевез... Манчестер ДО СМРТ!!!:salut::salut::salut::salut:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
Кој вика дека Роналдо дека ќе се изгуби по повредата нека оди нека се фрли во вардар...бтв мислам ваа година ферги атакува на одбранување на ЛШ ми се чини тешко за Премиер али сепак ако се покаже единство и ако се разбираат и ако ги разигра Тевез руни и Берба Одлично би било ...Инаку прогнозирам овој месец ноевмри најважен е ....би требало да ги згазиме иако малце ми е жал за тевез... Манчестер ДО СМРТ!!!:salut::salut::salut::salut:
Добредојде во фан клубот...

N

navivacka

Гостин
Добредојде и од мене...не знам зашто е тешко да се одбрани титулата во премиер лигата...сетете се лани колку разлика имавме од Арсенал помалку 9 поени мислам ама пак ја освоивме на крај...не чекаат тешки натпревари ама ке излеземе на крај

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
:eek:ftopic: Порака до сите фанови ако сакате може да се зачлените во социјалната група на Манчестер Јунајтед. Гледам дека во социјалната група на Милан има повеќе членови па мислам да ги скинеме и таму и да бидеме најбројни и најдобри на форумов.:helou:
Да не го тупиме многу... едноставно само преброј колку души постираат во овој клуб (подржувачи и фанови на манчестер и во старата тема) и спореди со кој било друг фан клуб :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Дечки ај ако моше некој аплоад на головите од вчера нигде неможам да ги најдам:se_ molam

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
Дечки ај ако моше некој аплоад на головите од вчера нигде неможам да ги најдам:se_ molam
Последен пат ги ставам тука следен пат ПОГЛДЕНЕТЕ НАЗАД 2-3 СТРАНИ КЕ НАЈДЕТЕ.Да си знаете.Линк

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
еве уште една слика, посебно е наменета за навивачка :)

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Сега кога сме во фрома секако го освојуваме Тојота супер купот. Само ми е мака за единствениот трофеј што не ни е овсоен Европскиот супер куп

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom