Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Мене тоа ми е аџилак. Еднаш во животот мора да одам да гледам натпревар на ОТ и тоа некое дерби со челзи или ливерпул.
Да отидам да глеам нешто такво тие 90минути од животот не ги заборавам:) Иначе знаете дека кембел дае гол за тотенхем вчера али не се сметаше ко негов дека некој ја пипнал од одбранбените играчи и се сметаше за автогол.Шо не му даат шанса прва постава еднаш у ПЛ да го видиме...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Мене тоа ми е аџилак. Еднаш во животот мора да одам да гледам натпревар на ОТ и тоа некое дерби со челзи или ливерпул.
Уште сеа почни да збираш пари за карта. :)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Па добро. Ај ако има некој информација колку би чинел еден викен до превоз хотел карта итн. одприлика. Али јас мислам дека од 600 до 700 евра би можело да завршат работа така да нема да одам после тоа две години на одмор и толку се парите.:vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Па добро. Ај ако има некој информација колку би чинел еден викен до превоз хотел карта итн. одприлика. Али јас мислам дека од 600 до 700 евра би можело да завршат работа така да нема да одам после тоа две години на одмор и толку се парите.:vozbud:
Цени на карти за натпревари во Премиер Лигата.
Цени на карти за натпревари од Лигата на Шампионите.
Цени на карти за натпревари од Карлинг и ФА Купот.
Цени за сезонска карта.

:helou:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Значи и со помалку од 600 евра може да се помине. За премиер лига најскапата карта е 48 фунти одприлика 75 евра. И за авион нека е 300 евра а не е толку и хотел една вецер некае е 100 и 200 за трошок заначи сума сумару 600. Па мислам дека не се многу пари да го осетиш ОТ.:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Цени на карти за натпревари во Премиер Лигата.
Цени на карти за натпревари од Лигата на Шампионите.
Цени на карти за натпревари од Карлинг и ФА Купот.
Цени за сезонска карта.

:helou:
Не се скапи картите така да не би било проблем да се оди на Олд Трафорд, нашиот храм. Сега мислам дека единствен проблем е тоа што тешко се добива виза за Англија.
Да беше полесно, јас до сега сигурно ќе имав одено на "аџилак":smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Требало да одите претходниот пат кога беше Холандија тука, кога изигравме 2-2. И Ван Нистелрој беше во составот и мислам дека тогаш беше член на Јунајтед. Јас бев тогаш, ги видов двајцата. :pipi:
Ја бев на 3 метри од Нистелрој и неговата ложа ама тој гејот од обезбедувањето нејкеше да ме пушти со дрес на Ман.Утд да ми се потпише Руд. :(:( Го гледав како се нервира за головите на Македонија.:pos2:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Абе може да се организираме некако преку некоја агенција да ни извади групна виза може да се собереме околу 20-30 души да ни извадат влезници и да одиме на О Т

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Значи и со помалку од 600 евра може да се помине. За премиер лига најскапата карта е 48 фунти одприлика 75 евра. И за авион нека е 300 евра а не е толку и хотел една вецер некае е 100 и 200 за трошок заначи сума сумару 600. Па мислам дека не се многу пари да го осетиш ОТ.:vozbud:
Брат веруј ми не е толку црно бело. Како прво од кај нас како што се сеќавам и да ја има таа линија, а мислам дека ја немамме директна до Лондон. Ај причекај да ни го преградат аеродромот па ќе има тогаш. Второ ќе треба да идеш преку Германија па за Лондон. Од таму треба да се снајдеш до Манчестер да дојдеш. Дали со кола, авион, воз тоа не знам ама ете екстра пари и тоа не биле малку. Ај кога ќе дојдеш ти нема да дојдеш на денот на мечот туку ќе мораш 2-3 дена порано да се сместиш па карти да најдеш доколку не можеш да резервираш. Плус не може како нив ќе им прдне авионите да летаат може ќе ти лета следниот авион за уште 2-3 дена па и плус превоз назад до Лондон тоа е друга ствар. Плус пари за враќање и за јадење што ќе потрошиш. Не е се така црно бело. Веруј ми имам многу другари што живеат во Англија и јас сум ги прашувал колку што како зошто имав ваква идеа. Они ми викаат ти и да спиеш кај нас значи да ме пуштат цела недела без да им платам ќе ме чинело околу 700евра минимум. Затоа не се надај премногу.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Брат веруј ми не е толку црно бело. Како прво од кај нас како што се сеќавам и да ја има таа линија, а мислам дека ја немамме директна до Лондон. Ај причекај да ни го преградат аеродромот па ќе има тогаш. Второ ќе треба да идеш преку Германија па за Лондон. Од таму треба да се снајдеш до Манчестер да дојдеш. Дали со кола, авион, воз тоа не знам ама ете екстра пари и тоа не биле малку. Ај кога ќе дојдеш ти нема да дојдеш на денот на мечот туку ќе мораш 2-3 дена порано да се сместиш па карти да најдеш доколку не можеш да резервираш. Плус не може како нив ќе им прдне авионите да летаат може ќе ти лета следниот авион за уште 2-3 дена па и плус превоз назад до Лондон тоа е друга ствар. Плус пари за враќање и за јадење што ќе потрошиш. Не е се така црно бело. Веруј ми имам многу другари што живеат во Англија и јас сум ги прашувал колку што како зошто имав ваква идеа. Они ми викаат ти и да спиеш кај нас значи да ме пуштат цела недела без да им платам ќе ме чинело околу 700евра минимум. Затоа не се надај премногу.
Би се надевал,не би се надевал тоа е !!!Еден ден ќе одам,па што сака нека е.:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Зашо мора да ни расипеш филм? :nerv:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Abe gazi mancester. Osvoi sve zivo i divo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4EVER
Добредојде во гетото :) само да не забораиш да смениш буквите на помали,да користиш кирилица и да не ги пцуеш на другите фан клубови...:helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Зашо мора да ни расипеш филм? :nerv:
Чоек некогаш стварно многу високо некои летаат па додека не сте полетале уште повисоко да не ве боли повеќе тогаш. Најубаво е да си знаеш однапред што те чека барем ќе бидеш спремен тогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom