Брат веруј ми не е толку црно бело. Како прво од кај нас како што се сеќавам и да ја има таа линија, а мислам дека ја немамме директна до Лондон. Ај причекај да ни го преградат аеродромот па ќе има тогаш. Второ ќе треба да идеш преку Германија па за Лондон. Од таму треба да се снајдеш до Манчестер да дојдеш. Дали со кола, авион, воз тоа не знам ама ете екстра пари и тоа не биле малку. Ај кога ќе дојдеш ти нема да дојдеш на денот на мечот туку ќе мораш 2-3 дена порано да се сместиш па карти да најдеш доколку не можеш да резервираш. Плус не може како нив ќе им прдне авионите да летаат може ќе ти лета следниот авион за уште 2-3 дена па и плус превоз назад до Лондон тоа е друга ствар. Плус пари за враќање и за јадење што ќе потрошиш. Не е се така црно бело. Веруј ми имам многу другари што живеат во Англија и јас сум ги прашувал колку што како зошто имав ваква идеа. Они ми викаат ти и да спиеш кај нас значи да ме пуштат цела недела без да им платам ќе ме чинело околу 700евра минимум. Затоа не се надај премногу.