Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
vaka sea najprvo cestito pobeda zasluzena gore dolu so mala pomos na sudijata ali sto e tuka e ideme dalje, ko prvo nie bevme okolu 300 dusi so gledate vie neznam toa,napustanjeto na utakmicata se dolzese vrz osnova na privedenite navivaci od strana na dzandarite i poradi nastanatata tepacka so lokalnoto siptrsko naselenie koe prvo pocna da provocira,zatoa ve molam ne tresete gluposti vaka onaka nema potreba od experti pozz:smir:

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Аааа какво изненадувањее после првиве утакмици мислев сезонава тапа ке е ама денес ме изненадија ! Браво за играчите !
Инакуу и мене сеуште не ми е јасно зошто не даваме подршка на тимот ??
ЛАВОВИ ЃОРЧЕ =)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Аааа какво изненадувањее после првиве утакмици мислев сезонава тапа ке е ама денес ме изненадија ! Браво за играчите !
Инакуу и мене сеуште не ми е јасно зошто не даваме подршка на тимот ??
ЛАВОВИ ЃОРЧЕ =)
Брат Бојкот има од наша страна поради посраната управа...

Еве и слика од паролите...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Головите од натпреварот со Вардар кој не ги видел...:):)

За Прилеп најверојатно ке се оди,утре имаме состанок и ке видиме што ке биде од целата работа...

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Сезона 2005/06 1 МФЛ 8 Коло
Македонија Ѓ.П.-Вардар 1:0
Филип Ивановски 72 минута

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ајде како прво Добра Вечер како што е редот . Повторно се враќам на форумов бидејќи бев оправдано отсутен . Со среќа нека ни е победава сепак ова не е мерило заа нашите вистински квалитети во претстојнава сезона . Пола играчи што играле денес биле од младинци па така пропуштивме да им начукаме 15 комада :helou: . Сепак ние си ја завршивме работата за разлика од некој други екипи :pos2: па така одиме напред да надокнадиме во првенство каде што пропуштивме .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајдееееее мангава ту...се вратив и јас после банот....:baklja:

Нека ни е честито денешнава победа,лесна победа,зацртана уште пред а почне утакмицата.
Не знам како изиграле нашиве,немам информации,ке пишам утре за тоа.
Инаку една група дечки се спремавме да отидеме да ја гледаме утакмицата,поточно бројка од 30 души,но не испадна ништо од тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom