Дрита нема амбиции за ПРВА ЛИГА!Јас сум повеќе од задоволен од бодов во Боговиње !! Мислев дека ќе ја загубиме 100%.. Во вторник со Koраб дома за тоа таму што им напраиле на нашиве играчи ќе биде весело...Вторник се победува па ако сакаат метеори нека паѓаат ...
Стандард приказна секоја годинаДрита нема амбиции за ПРВА ЛИГА!
Ми има кажано пред 1 недела еден фудбалер на Дрита . Требаше да плативте нешто денеска за да дојдете до 3 бода .. Но ќе чекаат друга прилика Дрита ..
Знам за ова ... во таква позиција се да се ценкаат ама ете нашиве чим не дале пари и 0-0 е супер !! Дрита ќе се напуни со пари пролетва ...Дрита нема амбиции за ПРВА ЛИГА!
Ми има кажано пред 1 недела еден фудбалер на Дрита . Требаше да плативте нешто денеска за да дојдете до 3 бода .. Но ќе чекаат друга прилика Дрита ..
Koраб се катастрофа тешка !! Денес имаа еден шут во рамки на гол и тоа на резултат 5-0. Мислев ќе бидат цврста екипа и ќе пружат јак отпор ама ништо од тоа ... за 2 минути буквално нашиве им дадоа 3 гола ..како на филмска лента беа головите !! Второ полувреме беше мачење да се гледа пошто нашиве си играат ташак искрено можеше сигурно 7-8:0 да биде !! Имаше доста солидна посета денес, мислеа луѓево ќе има фајт ама головиве заебаа работа !! Следна утакмица со Руфеја во Брвеница е да се биде или не !!Како помина натпреварот бе... дрва беа пак?
Дали е стадионот во Брвеница?
Криво ми е што не бев