Да,на стадион има еден јак live stream,нема утка.Abe moze negde da gledam live stream od natprevarive na Makedonija Gorce ?!
А да ми кажете што е со дечково?http://sport.com.mk/?ItemID=BAEDC538CE3F6349B6C1F00957596527#.TzjyKnfRzhs.facebook
Да даде Господ да потпише со Арсенал,браво царе !!
Накратко,16 годишно момче,голем голмански талент општо во Македонија еден од најдобрите деца што излегле од младинската школа на Македонија Ѓорче Петров.А да ми кажете што е со дечково?
Кој е каков голман... ?
Haha very funnyДа,на стадион има еден јак live stream,нема утка.
Оваа слика ти е од утакмица со Вардар, а не со Бастија. За играчиве: 6ка е Здравевски, 5ка Георгиевски - Гусарот, 2ка Ѓоко Илиоски, 1ца ми се чини беше Павловиќ, десно од Андовски е Тони Наумоски. Во тој период за Македонија ЃП играа многу прилепчани поради газдата Пеце Дамески Асиба МГ, исто така прилепчанец. Сега мислам дека истиот се наоѓа во затвор заради перење на пари...Сликава како што гледам е од времето на Пеце-Асиба само незнам која година е точно и на кој натпревар е ова...претпоставувам во Европа во Интертото против Бастија тука на Градски !! Iron Lion zion ако знаеш поправи ме ..
ПС - Колку моќни ни се дресовиве, башка со Ауди рекламава туф туф . Ајде Ѓорчееее ...
Прегледај го приврзокот 40339
10кава е Јовановски мислам што беше помошник на Жичо во Металург
Голманот е Босанац или незнам како го викаа
7цата е Златко Цветановски Битолчанецот
3ката е Арсе Андовски ...за другиве поима немам кои се !!
Aха значи со Вардар било ...не ми е познато, фала !! Знам дека во тоа време играле доста прилепчани и дека на Тони Наумоски кој е роднина со Пеце Дамески, голот против Бастија во 2 коло тука било ремек дело. Како и да е клубот има доста добри спомени од времето на владеење на Пеце Дамески. Да останел денес јак како што кажуваат во Ѓорче, Асиба ќе била во Македонија Мега Фирма. Ама ете го осудија на 5 години затвор и мислам дека оваа му е последна година ради некои перени пари биле префрлани во неговата фирма. Асиба како фирма била ептен јака порано, кој е постар знае ...Оваа слика ти е од утакмица со Вардар, а не со Бастија. За играчиве: 6ка е Здравевски, 5ка Георгиевски - Гусарот, 2ка Ѓоко Илиоски, 1ца ми се чини беше Павловиќ, десно од Андовски е Тони Наумоски. Во тој период за Македонија ЃП играа многу прилепчани поради газдата Пеце Дамески Асиба МГ, исто така прилепчанец. Сега мислам дека истиот се наоѓа во затвор заради перење на пари...