Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Сепак со Вардар натпреварот се игра утре во 13 часот кај нас !! Нема да биде лошо утре кој не е на работа, факс, школо, со пи*ката ...да дојде утре на стадион да видиме нашиве како ќе се прикажат. Жути ќе му спреми некоја тактика на Илчо :D !!

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Македонија ГП - Вардар Сабота 13 : 00 ( Ѓорче )

Ф

Флеш

Гостин
Ej samo nemojte da ima nekoi icidenti ve molam site, sepak za ista pricina sme site tuka,za dobroto na nas,Makedoncite i mak. fudbal ....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кога ќе видам што се трпиме денеска последно на што помислувам е да има инциденти помеѓу две македонски навивачки групи.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.134
Кога ќе видам што се трпиме денеска последно на што помислувам е да има инциденти помеѓу две македонски навивачки групи.
Море дај да се истепаме, бар ќе знаеме дека сме дотолчени од Македонска рака :X3:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
После 3 месеци пауза почнува пролетниот дел во 2 МФЛ !!! Пролетната полусезона ја почнуваме со вратено име на гостување кај најнезгодниот тим на Миравци !! Нема друга опција освен задржување на првите 2 места на табелата и враќање на клубот кај што му е местотот. А за да го направиме тоа ќе треба бодови да се освојуваат на вакви гостувања кај директните конкуренти ... Ни дишат во врат па искрено јас утре би бил задоволен и со бод. Судија е Горан Спиркоски од Прилеп ...

Составот за утре ...

Голмани: Дејан Костуранов , Антонио Ивановиќ

Одбрана: Васко Божиновски , Благоја Галовиќ , Денис Рамадан , Драган Трајковски , Игор Савески , Горан Секуловски
Среден ред: Ермедин Адем , Благојче Коњарски , Бурим Гуџуфи , Бојан Ивановски , Ридван Фуга , Денис Миленов
Напад: Александар Толески , Марко Цветковиќ , Дарко Лазаревски , Ѓорги Манески , Славче Антовски

Ф

Флеш

Гостин
Abe sto napravi mladiot golman vo Anglija? Neli bese na proba vo Arsenal?! Nekoja informacija ?!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.368
Поени од реакции
8.472
После 3 месеци пауза почнува пролетниот дел во 2 МФЛ !!! Пролетната полусезона ја почнуваме со вратено име на гостување кај најнезгодниот тим на Миравци !! Нема друга опција освен задржување на првите 2 места на табелата и враќање на клубот кај што му е местотот. А за да го направиме тоа ќе треба бодови да се освојуваат на вакви гостувања кај директните конкуренти ... Ни дишат во врат па искрено јас утре би бил задоволен и со бод. Судија е Горан Спиркоски од Прилеп ...

Составот за утре ...

Голмани: Дејан Костуранов , Антонио Ивановиќ

Одбрана: Васко Божиновски , Благоја Галовиќ , Денис Рамадан , Драган Трајковски , Игор Савески , Горан Секуловски
Среден ред: Ермедин Адем , Благојче Коњарски , Бурим Гуџуфи , Бојан Ивановски , Ридван Фуга , Денис Миленов
Напад: Александар Толески , Марко Цветковиќ , Дарко Лазаревски , Ѓорги Манески , Славче Антовски
ај со среќа(само бод да извадите) ама се ми се чини дека спирко ќе ја реши судбината исто како и кај нас судијата ќе биде главен на теренот а не фудбалерите

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
ај со среќа(само бод да извадите) ама се ми се чини дека спирко ќе ја реши судбината исто како и кај нас судијата ќе биде главен на теренот а не фудбалерите
Toa и ја се мислев...Спирко некако ми е сумљив баајѓи !!! Ќе видиме утре има ден, пак ќе кажам бод е премија утре ако се извади ама и победа е во опција :) !!
--- надополнето: 9 март 2012 во 23:42 ---
Abe sto napravi mladiot golman vo Anglija? Neli bese na proba vo Arsenal?! Nekoja informacija ?!
Немам поим ама сигурно е вратен пошто ретко кој наш фудбалер од наша лига отишол така !!! Беше во кампот на Арсенал во Атина иначе ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Вратен е Игор пред некое време,а што направил и како направил никој не знае точно,но факт е дека за негови години тоа ќе биде одлично искуство за во иднина.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.368
Поени од реакции
8.472
gubite 1-0 :(
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 1-0 ( Мижоров 30 мин. )

--- надополнето: 10 март 2012 во 15:36 ---
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 2-0 ( Мижоров 65 мин. )

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
gubite 1-0 :(
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 1-0 ( Мижоров 30 мин. )

--- надополнето: 10 март 2012 во 15:36 ---
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 2-0 ( Мижоров 65 мин. )
Завршена е утакмицата според мене ... Миравци игра многу добар фудбал нарочито дома !! o_O
--- надополнето: 10 март 2012 во 16:26 ---
Toa e тоа ...изгубивме со 2-0 од добар противник на нивни терен !! Во прилог ни одеа резултатите од другите натпревари каде Скопје изгуби кај Руфеја и Пелистер одигра нерешено кај Кораб во Дебар . Остануваме на 2 место со 29 бода ама позади нас се Миравци и Пелистер со ист број бодови и Скопје и Еуромилк со 28. Дома немаме право на кикс, се треба да се тепа дома ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Во вторник играме со Гостивар ;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења