Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак со Вардар натпреварот се игра утре во 13 часот кај нас !! Нема да биде лошо утре кој не е на работа, факс, школо, со пи*ката ...да дојде утре на стадион да видиме нашиве како ќе се прикажат. Жути ќе му спреми некоја тактика на Илчо :D !!

Македонија ГП - Вардар Сабота 13 : 00 ( Ѓорче )

Ej samo nemojte da ima nekoi icidenti ve molam site, sepak za ista pricina sme site tuka,za dobroto na nas,Makedoncite i mak. fudbal ....

Кога ќе видам што се трпиме денеска последно на што помислувам е да има инциденти помеѓу две македонски навивачки групи.

Кога ќе видам што се трпиме денеска последно на што помислувам е да има инциденти помеѓу две македонски навивачки групи.
Море дај да се истепаме, бар ќе знаеме дека сме дотолчени од Македонска рака :X3:

Слики од пријателската против Вардар.

dhfoto1.png

2012-03-03MakedonijaGP-Vardar0-1prijatelska1-1.png

2012-03-03MakedonijaGP-Vardar0-1prijatelska2-2.png

После 3 месеци пауза почнува пролетниот дел во 2 МФЛ !!! Пролетната полусезона ја почнуваме со вратено име на гостување кај најнезгодниот тим на Миравци !! Нема друга опција освен задржување на првите 2 места на табелата и враќање на клубот кај што му е местотот. А за да го направиме тоа ќе треба бодови да се освојуваат на вакви гостувања кај директните конкуренти ... Ни дишат во врат па искрено јас утре би бил задоволен и со бод. Судија е Горан Спиркоски од Прилеп ...

MGfk_miravci.jpg
FK_Makedonija_Gorce_Petrov.png

Составот за утре ...

Голмани: Дејан Костуранов , Антонио Ивановиќ

Одбрана: Васко Божиновски , Благоја Галовиќ , Денис Рамадан , Драган Трајковски , Игор Савески , Горан Секуловски
Среден ред: Ермедин Адем , Благојче Коњарски , Бурим Гуџуфи , Бојан Ивановски , Ридван Фуга , Денис Миленов
Напад: Александар Толески , Марко Цветковиќ , Дарко Лазаревски , Ѓорги Манески , Славче Антовски

Abe sto napravi mladiot golman vo Anglija? Neli bese na proba vo Arsenal?! Nekoja informacija ?!

После 3 месеци пауза почнува пролетниот дел во 2 МФЛ !!! Пролетната полусезона ја почнуваме со вратено име на гостување кај најнезгодниот тим на Миравци !! Нема друга опција освен задржување на првите 2 места на табелата и враќање на клубот кај што му е местотот. А за да го направиме тоа ќе треба бодови да се освојуваат на вакви гостувања кај директните конкуренти ... Ни дишат во врат па искрено јас утре би бил задоволен и со бод. Судија е Горан Спиркоски од Прилеп ...

MGfk_miravci.jpg
FK_Makedonija_Gorce_Petrov.png

Составот за утре ...

Голмани: Дејан Костуранов , Антонио Ивановиќ

Одбрана: Васко Божиновски , Благоја Галовиќ , Денис Рамадан , Драган Трајковски , Игор Савески , Горан Секуловски
Среден ред: Ермедин Адем , Благојче Коњарски , Бурим Гуџуфи , Бојан Ивановски , Ридван Фуга , Денис Миленов
Напад: Александар Толески , Марко Цветковиќ , Дарко Лазаревски , Ѓорги Манески , Славче Антовски
ај со среќа(само бод да извадите) ама се ми се чини дека спирко ќе ја реши судбината исто како и кај нас судијата ќе биде главен на теренот а не фудбалерите

ај со среќа(само бод да извадите) ама се ми се чини дека спирко ќе ја реши судбината исто како и кај нас судијата ќе биде главен на теренот а не фудбалерите
Toa и ја се мислев...Спирко некако ми е сумљив баајѓи !!! Ќе видиме утре има ден, пак ќе кажам бод е премија утре ако се извади ама и победа е во опција :) !!
--- надополнето: 9 март 2012 во 23:42 ---
Abe sto napravi mladiot golman vo Anglija? Neli bese na proba vo Arsenal?! Nekoja informacija ?!
Немам поим ама сигурно е вратен пошто ретко кој наш фудбалер од наша лига отишол така !!! Беше во кампот на Арсенал во Атина иначе ...

Вратен е Игор пред некое време,а што направил и како направил никој не знае точно,но факт е дека за негови години тоа ќе биде одлично искуство за во иднина.

gubite 1-0 :(
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 1-0 ( Мижоров 30 мин. )

--- надополнето: 10 март 2012 во 15:36 ---
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 2-0 ( Мижоров 65 мин. )

gubite 1-0 :(
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 1-0 ( Мижоров 30 мин. )

--- надополнето: 10 март 2012 во 15:36 ---
ФК Миравци - ФК Македонија ЃП 2-0 ( Мижоров 65 мин. )
Завршена е утакмицата според мене ... Миравци игра многу добар фудбал нарочито дома !! o_O
--- надополнето: 10 март 2012 во 16:26 ---
Toa e тоа ...изгубивме со 2-0 од добар противник на нивни терен !! Во прилог ни одеа резултатите од другите натпревари каде Скопје изгуби кај Руфеја и Пелистер одигра нерешено кај Кораб во Дебар . Остануваме на 2 место со 29 бода ама позади нас се Миравци и Пелистер со ист број бодови и Скопје и Еуромилк со 28. Дома немаме право на кикс, се треба да се тепа дома ...

Денес 14 часот
Стадион Ѓорче Петров
Македонија Ѓ.П. - Гостивар

Само 3 Бода и ништо друго ... !!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom