Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Абе што им се објаснувате, гледаш исти се како нивните браќа шверцери. Никогаш они не јаделе ќутек, никогаш не изгубиле, нај јаки се зашто рипаат и по 10 метри, у екипа им се момците од The expendables и уште ред други фаци. Турете им едноставно пепел на тие индијанци.
nemas pravo da zboris ti...
barem vie ne bevte u Tetovo skoro 10 godini a lavovite barem bea ( jadea kutek ama bitno bea )

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
nemas pravo da zboris ti...
barem vie ne bevte u Tetovo skoro 10 godini a lavovite barem bea ( jadea kutek ama bitno bea )
И волкот сит,и на мајка ти пичката !
Ајт иди у пизду матер со ова лажење,ти ебам семката јас твоја !

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
( jadea kutek ama bitno bea )
Добро бе другар дај објасни ми факт некој дај ми да поверувам дека јас сум бил тепан, Ојле, Дојле, Петко, Станко... во Тетово кога сме биле !!! Ако ти си видел како Балисти влагаат кај нас на трибина и не шамараат како што викаш ОДГОВОРНО ТИ ТВРДАМ ПРЕД ЦЕЛ ФОРУМ, ЛАЖЕШ !!! Ало Полицијата на трибина кај нас што не чуваше ќе си стои со скрстени раце ако вие сте влегле ??? Што сте вие да влагаш на трибина кај други навивачи и да делиш шамари , ние ќе си седиме да не шамарате ?! Па колку кај вас што има будали кај нас уште појше будали има тие ќе дозволат да бидат шамарани и да стојат у место...?! Тезиве ти се многу безвезе, искрено затоа ти реков ако праиме муабет и дискусија со факти како навистина било да правиме !! Ти повторувам неколку членови беа удирани со пендраци од Полицијата, скршено стакло на автобусот и по некоја пченка во глава тоа да, а да кажуваш дека некој влегол кај нас на трибина и ние сме стоеле а ни мавал шамари па будала да е нема да ти поверува никој !!! Си призна дека само Лавови ви дошле во Тетово тоа поштувам ама многу лажеш бе другар тоа ти е маана !!! Позз :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аман бе па и вие сте нашле со кого да се замарате, остајте го нека пише што сака. Итаке 99,9% од форумџиеве му се смеа на постојте, што сте се фатиле со него.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Извлечени двојките за прво коло во Втората МФЛ eве го нашиот распоред и ако ви се верува или не 1.коло се паднавме со Вардар уствари со Миравци де :D :

Сите натпревари се играат во Недела

Есенски дел:

1.коло 7 август 17 часот
Македонија Ѓ.П.-Миравци 1951

2.коло 14 август 17 часот
Риниа - Македонија Ѓ.П.

3.коло 21 август 16 часот
Македонија Ѓ.П. - Дрита

4.коло 28 август 16 часот
Кораб - Македонија Ѓ.П.

5.коло 11 септември 15:30 часот
Македонија Ѓ.П. - Руфеја

6.коло 18 септември 15:30 часот
Беласица - Македонија Ѓ.П.

7.коло 25 септември 15 часот
Македонија Ѓ.П. - Тиквеш

8.коло 2 октомври 15 часот
Осогово - Македонија Ѓ.П.

9.коло 16 октомври 14 часот
Македонија Ѓ.П. - Скопје

10.коло 23 октомври 14 часот
Пелистер - Македонија Ѓ.П.

11.коло 30 октомври 14 часот
Македонија Ѓ.П. - Влазрими

12.коло 6 ноември 13 часот
Локомотива - Македонија Ѓ.П.

13.коло 13 ноември 13 часот
Македонија Ѓ.П. - Победа

14.коло 20 ноември 13 часот
Македонија Ѓ.П. - Охрид Лоте

15.коло 27 ноември 13 часот
Еуромилк Г.Лисиче - Македонија Ѓ.П.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Извлечени двојките за прво коло во Втората МФЛ eве го нашиот распоред и ако ви се верува или не 1.коло се паднавме со Вардар уствари со Миравци де :D :

Сите натпревари се играат во Недела

Есенски дел:

1.коло 7 август 17 часот
Македонија Ѓ.П.-Миравци 1951

2.коло 14 август 17 часот
Риниа - Македонија Ѓ.П.

3.коло 21 август 16 часот
Македонија Ѓ.П. - Дрита

4.коло 28 август 16 часот
Кораб - Македонија Ѓ.П.

5.коло 11 септември 15:30 часот
Македонија Ѓ.П. - Руфеја

6.коло 18 септември 15:30 часот
Беласица - Македонија Ѓ.П.

7.коло 25 септември 15 часот
Македонија Ѓ.П. - Тиквеш

8.коло 2 октомври 15 часот
Осогово - Македонија Ѓ.П.

9.коло 16 октомври 14 часот
Македонија Ѓ.П. - Скопје

10.коло 23 октомври 14 часот
Пелистер - Македонија Ѓ.П.

11.коло 30 октомври 14 часот
Македонија Ѓ.П. - Влазрими

12.коло 6 ноември 13 часот
Локомотива - Македонија Ѓ.П.

13.коло 13 ноември 13 часот
Македонија Ѓ.П. - Победа

14.коло 20 ноември 13 часот
Македонија Ѓ.П. - Охрид Лоте

15.коло 27 ноември 13 часот
Еуромилк Г.Лисиче - Македонија Ѓ.П.
Ќе идете?:D:cautious:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Деновиве како што слушнав ќе има состанок на Лавови на кој ќе се знае се, што како ќе биде во новава сезона на навивачки план . Ако има услови за гостување во Дебар, Милетино, Боговиње... зошто да не :D !!! Ипак мислам дека во Дебар се колку толку поцивилизирани Албанците од остатоков ама прашање е колку дозволуваат условите да гостување на противнички навивачи...?! Ќе видиме се после состанокот ќе бидете информирани... Мислам дека во 1 коло ни падна тежок противник и ќе треба доста да се намачиме...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе брат таму ќе бидам за друго не гарантирам.
:pos:

Во план е да се одработи секое гостување,па и тоа во Дебар,но знаејќи ја нашава неспособна полиција на ризичните гостувања како Дебар и Тетово нема да не пуштат,но ќе се најде начин да се отиде ;)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Деновиве како што слушнав ќе има состанок на Лавови на кој ќе се знае се, што како ќе биде во новава сезона на навивачки план . Ако има услови за гостување во Дебар, Милетино, Боговиње... зошто да не :D !!! Ипак мислам дека во Дебар се колку толку поцивилизирани Албанците од остатоков ама прашање е колку дозволуваат условите да гостување на противнички навивачи...?! Ќе видиме се после состанокот ќе бидете информирани... Мислам дека во 1 коло ни падна тежок противник и ќе треба доста да се намачиме...
Немој да мислите дека овде како во Тетово е никој не смее да дојде,на против важиме за гостопримлив народ и сакаме гости.Ако се договорат управите на двата клуба може,ма да не ми се верува,нема услови тоа е.
--- надополнето: Jul 21, 2011 1:30 PM ---
:pos:

Во план е да се одработи секое гостување,па и тоа во Дебар,но знаејќи ја нашава неспособна полиција на ризичните гостувања како Дебар и Тетово нема да не пуштат,но ќе се најде начин да се отиде ;)
Уопште не е ризично,не се овие како Балисти анти-гости,само стадионот е на опасно место,до езерото.:cautious:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Немој да мислите дека овде како во Тетово е никој не смее да дојде,на против важиме за гостопримлив народ и сакаме гости.Ако се договорат управите на двата клуба може,ма да не ми се верува,нема услови тоа е.
Една трибина има ???

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
^^^ А да дојдеме ескадрила една од кај езерото со чамци а ??? :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Лошото е што има една трибина,на сликата се гледа дека е полна до крај,но ова ми се чини е последно коло кога Дебар веќе прославуваше влез во Втора лига :)))
Управите треба да разговараат,од наша страна ќе биде ургирано да ни се овозможи да гостуваме таму,бидејќи на нашите играчи во оваа Втора лига им е најпотребна нашата поддршка.

Kajgana Shop

На врв Bottom