Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
sdcsx.png
Најдов слика од гостувањето на Лавови во Тетово против Шкендија и тоа сезоната после Финалето на Купот и мислам дека беше утакмицава ден пред Велигден а заврши 1-1.Имаше големи проблеми со Полицијата на трибина бидејќи откако Шкендија водеше 1-0 на нашиот израмнувачки гол за 1-1 еден наш навивач се качи на оградата и им извади ...:D. Надвор од стадион имаше мавање со пченки :D!!! Незнам дали до тогаш имало гостински навивачи во Тетово против Шкендија ...:) (сликата е зголемувана малце, извинете за квалитетот :))
--- надополнето: Jul 16, 2011 8:06 PM ---
Иначе утре играме пријателска со Победа во Прилеп на Гоце Делчев !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Најдоброто гостување на најризичниот терен во Македонија !
Каква екипа отидовме тогаш,мераци беше.
Шкендија кога го даде голот рипна цел стадион и одма после голот почнаа да го провоцираат Положани кој тогаш играше за нас,му пцуеја мајка сестра,се женско преку песни,абе смешки.
За 10 минути даваме гол,тогаш голот падна кај голот кај Балистите и Мики се сеќавам добро го даде голот,го претрча цел терен за да прослави со нас.Тогаш падна соблекувањето и покажување курац :pos:
После голот како да добивме дополнителна сила и пеење до пред да не истераат од трибина полицајците,се држевме јако против цел стадион кој пак од спротивната страна провоцираа на велико,се довикуваа со главната трибина на сметка на Положани и Македонија како држава,тогаш пукнавме сите до еден и почнавме да враќаме на провокациите,останатиот дел од стадионот останаа зачудени од кај муда да ги провоцираме на нивни терен,екипа за респект бевме тогаш :D
При крајот на прво полувреме мислам беше,колку што ме држи сеќавањето,почнаа од под трибината да не маваат со камење и пченки :)pos:) на што одма беше возвратено,искршени неколку коли,искршена беше и кафаната што се наоѓаше под стадионот пред да си идеме.
Се на се одлично гостување со уште појако навивање ќе ми остане во добро сеќавање и по тоа што изедов неколку пендраци од полицајците кој пак беа од албанска националност...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
da bravo bevte....
ama zs be ne kazuvate sve kako bilo ??

aj nesto po detalno... :P zs ne e bas lesno vo tetovo da doagas...i da projdes dobro :P

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
da bravo bevte....
ama zs be ne kazuvate sve kako bilo ??

aj nesto po detalno... :P zs ne e bas lesno vo tetovo da doagas...i da projdes dobro :P
Ај убаво да признаеш пред цел форум тука кој имал муда и ви дошол во Тетово, а не да кажуваш зошто никој не дошол кај вас на гостување бла бла ...!!! Како беше ??? Па едно скршено стакло на автобусот и мавање со пченки од нива и по некоја тула од стовариштата околу за тебе е тепачка !!! За разлика од тоа каков ќотек изедовте во Ѓорче кога бевте и само џандарите ве спасија од канонада и беа уапсени 5 наши членови и вашите подржувачи од Скопје за Купот Финалето кај Зоолошка прашај ги како си поминаа кога трчаа како гладни гепарди накај Америчка Амбасада(стара) а последниот автобус кога ви помина во Влае кога го начекавме е друга приказна :D !!! Сакаш да збориме за на стадион внатре што се дешаваше на Југ на Север, кажи слободно :D!!! Гледајќи вака демек сте ни враќале за сето тоа ќе дојдеме до заклучок дека мавање со пченки е далеку од враќање за сето ова што го набројав а да и дека само Лавови ви дошле во Тетово !!! Позз ;)

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Браво за Лавови за гостувањето во Тетово.Доказ дека балисти се само на збор.
П.С. Победа 3-2 Македонија ЃП пријателската- интересна утакмица.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ај убаво да признаеш пред цел форум тука кој имал муда и ви дошол во Тетово, а не да кажуваш зошто никој не дошол кај вас на гостување бла бла ...!!! Како беше ??? Па едно скршено стакло на автобусот и мавање со пченки од нива и по некоја тула од стовариштата околу за тебе е тепачка !!! За разлика од тоа каков ќотек изедовте во Ѓорче кога бевте и само џандарите ве спасија од канонада и беа уапсени 5 наши членови и вашите подржувачи од Скопје за Купот Финалето кај Зоолошка прашај ги како си поминаа кога трчаа како гладни гепарди накај Америчка Амбасада(стара) а последниот автобус кога ви помина во Влае кога го начекавме е друга приказна :D !!! Сакаш да збориме за на стадион внатре што се дешаваше на Југ на Север, кажи слободно :D!!! Гледајќи вака демек сте ни враќале за сето тоа ќе дојдеме до заклучок дека мавање со пченки е далеку од враќање за сето ова што го набројав а да и дека само Лавови ви дошле во Тетово !!! Позз ;)
si zabrael da kazes deka 10 ballisti bea kaj vas u tribina i ve tepale kako magarinja koga pocnavte da skrshete stolcinja.... !
i da kazes deka za malce ke izgubivte i transparent

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
si zabrael da kazes deka 10 ballisti bea kaj vas u tribina i ve tepale kako magarinja koga pocnavte da skrshete stolcinja.... !
Прво викаш ‘‘беа‘‘ што значи ти си видел дека биле,а после тоа викаш ‘‘ве тепале‘‘ што значи дека ти не си бил туку ти раскажувале.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Вака сега ако правиме реално муабет и со факти како стварно што било да праиме ако се лажеме да се лажеме !!!
Што е факт... џандарите што беа кај нас на трибина пола и појше беа Албанци е сега ако Џандарите ги сметаш како дел од Балисти тоа е друга работа, за тоа со трансот лажеш зошто нема врска тоа !!! BSM беше во тие момци во прв ред што пиеше пендреци од џандарите тоа ти е втор факт значи !!! Друг факт искршено стакло на еден од автобусите додека влагавме во него читај БЕЗ ПОЛИЦИСКА ПРИДРУЖБА ИЗЛЕГОВМЕ ОД СТАДИОН И ВЛЕГОВМЕ ВО АВТОБУС !!! А како беше во Ѓорче кога дојдовте .... па ако баба лаже трап не лаже :
lavovi-mak-ske.jpg
lavovi-mak-ske2.jpg
lavovi-mak-ske3.jpg
lavovi-mak-ske4.jpg

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сељандруро планинска,немој да јадеш гомна без врска кога ова што го трипаш нема врска,имам пишано доста пати тука како беше целата ситуација,тие беа ПОЛИЦАЈЦИ !!
Ако тебе во маало те лажеле дека биле Балисти за да ти се дига курето,мене не ме интересира,јас ти кажувам како беше,немам потреба да лажам за без врска работи.
Почнаа да маваат по нас полицајците пошо ви вративме на тоа мавање со пченки од под трибина и почнавте да бегате како пиценца назад на трибината кај Балистите,ве викавме да се вратите сите до еден што бевте да се “поздравиме“ вие од 50 метра на стадионот ни покажувавте средни прсти...абе за жалење сте неандерталци едни.
Исто така еден од Алфите што беше кај нас на трибина да не чува како демек,беше албанец и беше дојден да провоцира,а не да не чува,затоа го изеде ќотекот како магаре,сакаше да повика засилување,ама се повлече кога виде со кој си има работа.

Во Ѓорче исто така имате јадено ќотек како магариња,џандарите ве спасија,ве качија во автобуси и избегавте како пички,5 наши членови тогаш беа уапсени на лице место.
За Купот исто така еден залутан автобус на сред Влае го јадеше грдо,одвај спасија жива глава,после кај Зоолошка едно комбе исто така го јадеше грдо,ги вадевме од комбето еден по еден и ја чистевме улицата со нив,распрашај се подобро,само нека не те лажат,нека ти ја кажат вистината ако се мажи тие твојте мочани Балисти !!

П.С ЗА МАЛКУ ЌЕ СМЕ ИЗГУБЕЛЕ ТРАНСПАРЕНТ !?!
Кого сакаш да излажеш тука кажи ми жити се ?!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Браво за Лавови за гостувањето во Тетово.Доказ дека балисти се само на збор.
П.С. Победа 3-2 Македонија ЃП пријателската- интересна утакмица.
Тоа е и муабетот кој сака нека дојде во Тетово ау ау ... Ќе видите како ќе си поминете ??? И што ??? Два автобуса отидовме машки земавме бод испивме некоја пченка у глава и си отидовме дома :D !!!
Иначе ова е прв пораз на пријателските средби во припремниов период ...:) !!! Нека чуваат момциве муниција за првенство...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Сељандруро планинска,немој да јадеш гомна без врска кога ова што го трипаш нема врска,имам пишано доста пати тука како беше целата ситуација,тие беа ПОЛИЦАЈЦИ !!
Ако тебе во маало те лажеле дека биле Балисти за да ти се дига курето,мене не ме интересира,јас ти кажувам како беше,немам потреба да лажам за без врска работи.
Почнаа да маваат по нас полицајците пошо ви вративме на тоа мавање со пченки од под трибина и почнавте да бегате како пиценца назад на трибината кај Балистите,ве викавме да се вратите сите до еден што бевте да се “поздравиме“ вие од 50 метра на стадионот ни покажувавте средни прсти...абе за жалење сте неандерталци едни.
Исто така еден од Алфите што беше кај нас на трибина да не чува како демек,беше албанец и беше дојден да провоцира,а не да не чува,затоа го изеде ќотекот како магаре,сакаше да повика засилување,ама се повлече кога виде со кој си има работа.

Во Ѓорче исто така имате јадено ќотек како магариња,џандарите ве спасија,ве качија во автобуси и избегавте како пички,5 наши членови тогаш беа уапсени на лице место.
За Купот исто така еден залутан автобус на сред Влае го јадеше грдо,одвај спасија жива глава,после кај Зоолошка едно комбе исто така го јадеше грдо,ги вадевме од комбето еден по еден и ја чистевме улицата со нив,распрашај се подобро,само нека не те лажат,нека ти ја кажат вистината ако се мажи тие твојте мочани Балисти !!

П.С ЗА МАЛКУ ЌЕ СМЕ ИЗГУБЕЛЕ ТРАНСПАРЕНТ !?!
Кого сакаш да излажеш тука кажи ми жити се ?!
aww be kolku lazete !!
zs be lazes deka ne bea ballisti ?/ site tie sto vi vlezele vo tribina bea Ballisti....i zs lazes deka bese tepan nekoj od nas ?? Nikoj ne bese ama nikoj....ve tepale sred tribina vasi clenovi a vie drugite samo gi gledavte kako jadat kutek....
I nemoj da jades gomna i da lazes deka ne bevte so policia ...Kolku imase specialci toj den sto ve cuvale vi tolku ne bevte...Vie koga izlegovte vratata kaj nas bese zatvorena i nikogas nema da go zabraem momentot koga vidov kako ljugeto skokale od 10 metri samo da doagat da se tepat so vas....!
i sega mi teknue utre denta site pisele deka ste jadele kutek vo Tetovo.... !!
bravo za toa sto dojdovte stvarno ovie poslednite 10 godini ste ednistveni sto dojdovte vo Tetovo....so Shkendija... !ama bidi realen i kazi sve kako bilo.... !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
aww be kolku lazete !!
zs be lazes deka ne bea ballisti ?/ site tie sto vi vlezele vo tribina bea Ballisti....i zs lazes deka bese tepan nekoj od nas ?? Nikoj ne bese ama nikoj....ve tepale sred tribina vasi clenovi a vie drugite samo gi gledavte kako jadat kutek....
I nemoj da jades gomna i da lazes deka ne bevte so policia ...Kolku imase specialci toj den sto ve cuvale vi tolku ne bevte...Vie koga izlegovte vratata kaj nas bese zatvorena i nikogas nema da go zabraem momentot koga vidov kako ljugeto skokale od 10 metri samo da doagat da se tepat so vas....!
i sega mi teknue utre denta site pisele deka ste jadele kutek vo Tetovo.... !!
bravo za toa sto dojdovte stvarno ovie poslednite 10 godini ste ednistveni sto dojdovte vo Tetovo....so Shkendija... !ama bidi realen i kazi sve kako bilo.... !
Па реален сум бе торко една,ти кажав дека немам причина да лажам без потреба,ја кажувам вистината,не знам да лажам како тебе !
Со сигурност ти тврдам дека не беа Балисти,102,3% сум сигурен дека не беа Балисти,туку беа полицајци !
Прашај си го Марадона мислам дека се викаше бившиот ваш воџа како не пречека пред стадион,му рече на еден познат лик од наша трибина-брате да не се провоцираме,во иста држава живееме,нема смисла и му ги даде картите што беа наменети за нас !!! :icon_lol:
Доказ плус колку големи ПИЧКИ СТЕ !
На влезот во Тетово и до стадионот не дојдовме со полиција,ние сакавме така на своја волја да влеземе во Тетово без полициска придружба,а на стадион имаше желки,не викам не !
Не јадевме ќотек во Тетово,никој ништо не пиша,немој да шириш дезинформации без врска како тебе ти одговара,туку се јавија од Македонски спорт да не сликаат и да ни земат изјави,на тоа тие што беа мавани со пендраците одбија од старт,не сакаа ни да бидат сликани,ниту изјави да дадат !
Немој само мене да ме лажеш,стоев во првите редови и се сеќавам како вчера да беше што се се случуваше на трибина,оди лажи ги другарчињата во маало !!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Па реален сум бе торко една,ти кажав дека немам причина да лажам без потреба,ја кажувам вистината,не знам да лажам како тебе !
Со сигурност ти тврдам дека не беа Балисти,102,3% сум сигурен дека не беа Балисти,туку беа полицајци !
Прашај си го Марадона мислам дека се викаше бившиот ваш воџа како не пречека пред стадион,му рече на еден познат лик од наша трибина-брате да не се провоцираме,во иста држава живееме,нема смисла и му ги даде картите што беа наменети за нас !!! :icon_lol:
Доказ плус колку големи ПИЧКИ СТЕ !
На влезот во Тетово и до стадионот не дојдовме со полиција,ние сакавме така на своја волја да влеземе во Тетово без полициска придружба,а на стадион имаше желки,не викам не !
Не јадевме ќотек во Тетово,никој ништо не пиша,немој да шириш дезинформации без врска како тебе ти одговара,туку се јавија од Македонски спорт да не сликаат и да ни земат изјави,на тоа тие што беа мавани со пендраците одбија од старт,не сакаа ни да бидат сликани,ниту изјави да дадат !
Немој само мене да ме лажеш,стоев во првите редови и се сеќавам како вчера да беше што се се случуваше на трибина,оди лажи ги другарчињата во маало !!
aj ke ti kazem pposle fakti...
mnogu lazes be...ama epten....
nekoj od nashite rece da nema nicidenti...da ne provocirate ahhahahahahahah
sto se slucilo po zavrsuvanjeto na prvoto poluvreme ?? kazi be nesto po detalno ne e bas lesno da projdes dobro vo tetovo !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
aj ke ti kazem pposle fakti...
mnogu lazes be...ama epten....
nekoj od nashite rece da nema nicidenti...da ne provocirate ahhahahahahahah
sto se slucilo po zavrsuvanjeto na prvoto poluvreme ?? kazi be nesto po detalno ne e bas lesno da projdes dobro vo tetovo !
Кажи ми што сакаш да ти кажам,ќе ти кажам реално,без лажење од моја страна бидејќи немам потреба да лажам,а ете и Алот погоре изгледа ме знае кој сум и знае ваљда каде јас стоев цело време за време на утакмицата и што правев кога почнавте да не мавате со пченки !
Марадона или како и да го викате бившиот ваш воџа го рече тоа,да не се провоцираме,ние само слатко се насмеавме и од првин кога почна утакмицата грмеа наши песни,но од кога почнавте да провоцирате со вашите песни и скандирања ви беше вратено со иста мера,на што тој Алфата ни рече во стил не се занесувајте,црно ќе ве снајде,по што беше претепан од двајца наши членови,а после тоа и се случи мавањето со пченки од под трибина !
Не лажам пази,ќе кажам пак,се сеќавам на секој детал како вчера да беше !
Ти ако немаш апчиња за памтење и ако си склон кон толку големо лажење,јас ниту ниеден друг од форумов не сме криви за тоа,набави си апчиња,па после ќе збориме,секако без лажење и извртување на целата вистина !
А сега биди ми поздравен.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Абе што им се објаснувате, гледаш исти се како нивните браќа шверцери. Никогаш они не јаделе ќутек, никогаш не изгубиле, нај јаки се зашто рипаат и по 10 метри, у екипа им се момците од The expendables и уште ред други фаци. Турете им едноставно пепел на тие индијанци.

Kajgana Shop

На врв Bottom