Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Лошото е што има една трибина,на сликата се гледа дека е полна до крај,но ова ми се чини е последно коло кога Дебар веќе прославуваше влез во Втора лига :)))
Управите треба да разговараат,од наша страна ќе биде ургирано да ни се овозможи да гостуваме таму,бидејќи на нашите играчи во оваа Втора лига им е најпотребна нашата поддршка.
Вака брат,оваа сезона се знаеше дека влага Кораб во Втора лига,па на 80% од натпреварите(зависно од времето) вака беше стадионот исполнет.Точно ова беше оицијалниот влез па имаше кореографии и такви чуда.На тој натпревар имаше по слободна проценка негде 3500 публика(пола град:)) па не било лошо да се договорат да има 3000,и да има место за 100-150 гости.Ама тоа е ќе треба полиција од Ск,оваа овде е неспособна.
--- надополнето: Jul 21, 2011 1:42 PM ---
Крај краева нема да изостане подршката,јас ќе навијам за МЃП бе.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
^^^ Златко стадионот да не се наоѓа на самиот пат кога одиш накај Струга ??? Не е во самиот град стадионот така ???

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Точно така.
Еднаш во живот сум бил во Дебар кога одев за Охрид па го немав посетено тој дел никогаш па викам ај преку Дебар, мирно место онака и луѓето не се како овие другиве да те гледаат коцкасто, застанав на бензинска таму шефот што работеше таму коа се размуабети (иначе албанец) ... :) !!! Добро е не сум го промашил, баајѓи големо а и на убаво место е ... Ако се укаже шанса зошто да не се дојде барем некоја ласта да се мавне у езеро... :D

Z

ziko bt

Гостин
Вака брат,оваа сезона се знаеше дека влага Кораб во Втора лига,па на 80% од натпреварите(зависно од времето) вака беше стадионот исполнет.Точно ова беше оицијалниот влез па имаше кореографии и такви чуда.На тој натпревар имаше по слободна проценка негде 3500 публика(пола град:)) па не било лошо да се договорат да има 3000,и да има место за 100-150 гости.Ама тоа е ќе треба полиција од Ск,оваа овде е неспособна.
--- надополнето: Jul 21, 2011 1:42 PM ---
Крај краева нема да изостане подршката,јас ќе навијам за МЃП бе.
Офтопик ама онде во никој случај нема 3500 преку сила 2000(ако ги има и толку),изгледа мана ни е на лугето од ова поднебје бааги да преувеличваме,да не биди дека плукам само по други и за на утакмици на Пелистер имам забележано дека понекогаш нереална бројка се дава

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Офтопик ама онде во никој случај нема 3500 преку сила 2000(ако ги има и толку),изгледа мана ни е на лугето од ова поднебје бааги да преувеличваме,да не биди дека плукам само по други и за на утакмици на Пелистер имам забележано дека понекогаш нереална бројка се дава
Мене на сликата ми изгледа дека не е сликана цела трибина,па може и да си грешка,да има 3500,ама да не се сите на сликата,што знам...

Инаку вчера пријателска со Руфеја играле нашиве мислам пак и изгубиле 3-1 од причина што гостите играле премногу грубо,а имало и искри на теренот,некој гостински играч го пцуел Гуџуфи без потреба,па Шкретот бил во главна улога.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е фатена цела трибина ни 2/3 не е.Трибината е 3000 ама ептен кога се полни има и нешто повеќе.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Новата песна,наредниве денови ќе излезат уште неколку.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Деновиве како што слушнав ќе има состанок на Лавови на кој ќе се знае се, што како ќе биде во новава сезона на навивачки план . Ако има услови за гостување во Дебар, Милетино, Боговиње... зошто да не :D !!! Ипак мислам дека во Дебар се колку толку поцивилизирани Албанците од остатоков ама прашање е колку дозволуваат условите да гостување на противнички навивачи...?! Ќе видиме се после состанокот ќе бидете информирани... Мислам дека во 1 коло ни падна тежок противник и ќе треба доста да се намачиме...
Руфеја до сега натпреварите како домаќин ги играше у Брвеница зашто стадионот у Милетино не исполнува основни елементарни услови, нема ништо, само ливада со стативи.
А и да ги игра у Милетино, не верувам дека ќе имате проблеми со оглед на фактот што они и не го сакаат толку клубот. Сопственикот на Руфеја се соочува со секакви можни блокади.
Се зборуваше дека сака да го модернизира колку толку стадиончето, почна да гради соблекувални и стопираше.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Руфеја до сега натпреварите како домаќин ги играше у Брвеница зашто стадионот у Милетино не исполнува основни елементарни услови, нема ништо, само ливада со стативи.
.
Aко се игра во Брвеница уште поубаво зошто таму се се наши Македонци ... :)
--- надополнето: Jul 22, 2011 10:39 AM ---
Иначе муабетиве што кружат за Тетекс дека го напуштиле многу играчи и спонзорот можеби ни оди и во прилог во 1/16 финалето од Купот полесно да поминеме во 1/8 финале ... А вчера како што слушнав кај нас се играло пријателска со Ренова, завршило 0-0, Ренова не прикажале нешто посебно а нашиве имале 3 зицери но не усеале да погодат !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Јас како што знам Ренова тепале 1-0.
Не,0-0 заврши ја гледав утакмица со уште неколку другари,нашиве играа како да нема утре,ептен јако одиграа,три зицер шанси имаа,но се усраа на крај,можевме да ги тепаме комотно Ренова како ништо ако се знае дека настапија во скоро најсилниот состав.Додека беа со најсилниот состав,нашиве направија две шанси за гол од која едната голманот нивни ја одбрани на среќа,а втората шанса помина над пречката.
Одлично играа нашиве,ме радува тоа,сите се враќаат назад и се разбираат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
А и да ги игра у Милетино, не верувам дека ќе имате проблеми со оглед на фактот што они и не го сакаат толку клубот. Сопственикот на Руфеја се соочува со секакви можни блокади.
Се зборуваше дека сака да го модернизира колку толку стадиончето, почна да гради соблекувални и стопираше.
sponzor na Rufeja e bifshiot sponzor na Shkendija samet rasimi...Nisto nema od nego... :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
sponzor na Rufeja e bifshiot sponzor na Shkendija samet rasimi...Nisto nema od nego... :)
Познато ми е, ама воопшто небитен факт е тоа. Не знам зашто тоа би ги интересирало симпатизерите на МЃП.

Kajgana Shop

На врв Bottom