Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шо сакам да ви го упика до крај :sneaky:
Сеа му копате горб ,а после ако биде назначен .... оставам ... незнам шо ќе речете ако успее , ама едно ми е јасно ќе бидете у секој случај појќе од смешни ...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не му фали ништо на Даунинг, а Керол веќе почна да наликува на... Керол! :)

Види, јас сеуште тврдам дека Даунинг си е ОК фудбалер, потаман здравје. Јас го сакав во Ливерпул уште пред да оди во Вила, и ако за нешто му замерам на Кени (единствено) тоа е за Даунинг, односно Даунинг не успеа да се вклопи во тактиката на Кени. Тоа што не беше среќен, тоа трето, да не ги вртиме истите муабети all over again.

Квалитет има. Тој квалитет е основен, треба да се гради на него. Со НОВИ играчи, без да бидат шутнати старите (оние кои се позиционирани).
Ако се оди на сериозна реконструкција, ќе се шутнат повеќето.
Ако се оди на живуркање и пропаѓање, ќе се зачуваат најголем дел од фудбалерите, ама тешко да се донесат квалитетни. Ова за мене е најреална опција.

Ама еднаш претходно реков, и сега пак ке речам. Зависи што понатаму од тоа кој ќе биде тренер.

Реал М. имаше шампионски амбиции - го земаа Мурињо.

Ливерпул веројатно има амбиции да се спасува од испаѓање - веројатно ќе го земе вистинскиот човек за тоа.

Секој според планот и замислата, нели.

Но, ајде, wait and see.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Сеа му копате горб ,а после ако биде назначен .... оставам ... незнам шо ќе речете ако успее , ама едно ми е јасно ќе бидете у секој случај појќе од смешни ...
Ај баш нека ни го упика. Јас дете не зборам туку така на памет, пратам фудбал. Немаме квалитет никаков, ни тренерски ни играчки ни менаџерски. Ако завршиме 4 место јас гол ќе шетам и ќе речам дека бепе ти во право. Само не се чукајте во гради пред време, оти секоја година е наша, ама касни некако.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
И јас тоа го сакам :sneaky:
Туку мислам дека нема потреба од ДОФ. Зoшто ни е таков директор? Менаџерот треба да си ги купува играчите и да си кажи кој му треба и зошто му треба. Не можи некој како ван Гал да му носи играчи и да се расправаат после. Размислував подолго време и стварно мислам дека ова со ДОФ можи да биди лоша идеја. Нека има луѓе да му помагаат на менаџерот за трансфери ама па да стават дибек како ван Гал - ќе има војна внатре во клубот и за кратко време или тој или менаџерот ќе треба да лета. Нешто слично на Рафа и Пери ако добро се сеќавам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:свиркам:
диоптер му се очилава на Хенри ? :D

П.С препознајте кој е до Хенри
Не ми изгледа како многу тачна слика. Не верувам дека наместо да седнат на убав разговор и интервју во нечија канцеларија или можеби луксузна јахта, тие лабаво со кафица би се шетале по улички во Мајами. Може е вистинска, а може е само напраена со фотошоп за да ги исфорсира гласините.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
Остај го сега ти денот ......гледај да назначиме менаџер побрзо.
Туку, не ви личи Мартинез како некој колумбиски нарко бос? :pos: Посебно на сликата погоре од С.Л. Онака потпечен со оној латино изглед а ионака е шпанец и ги владее тие јазици. Играчиве Дон Роберто ќе го викаат :pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
SHEVCHENKO TO TAKE IT..... SAVED !! THE EUROPEAN TROPHY RETURNS TO ENGLAND !! LIVERPOOL HAVE WON THE CHAMPIONS LEAGUE !!! MISSION IMPOSSIBLE IS ACCOMPLISHED !!!

<3 Istanbul <3
:place:
Ако повторно некогаш поминам низ истите трауми кои ги поминав за време на тие 2 и кусур саати, мислам дека нема да преживеам уште еднаш. Но се надевам дека еден ден повторно ќе го гледам Ливерпул на уште еден таков историски меч.​
П.С: Може некој да ми најде да го симнам или да ги изглеам мечов на нет негде? :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
SHEVCHENKO TO TAKE IT..... SAVED !! THE EUROPEAN TROPHY RETURNS TO ENGLAND !! LIVERPOOL HAVE WON THE CHAMPIONS LEAGUE !!! MISSION IMPOSSIBLE IS ACCOMPLISHED !!!

<3 Istanbul <3
Ако повторно некогаш поминам низ истите трауми кои ги поминав за време на тие 2 и кусур саати, мислам дека нема да преживеам уште еднаш. Но се надевам дека еден ден повторно ќе го гледам Ливерпул на уште еден таков историски меч.​
П.С: Може некој да ми најде да го симнам или да ги изглеам мечов на нет негде? :)
следно финале гледај го во брза помош со две три сестри медицински секако :LOL:
имаш во пп линкче од финалето (y)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
Газдите биле задоволни од средбата со Роберто. Наводно тој прифатил да работи со ван Гал. Играчи ќе бира секако ван Гал меѓутоа со амин од менаџерот. Колку е тоа добро не знам, знаејќи го карактерот на ван Гал. Останува да видиме. Инаку газдата на Виган сакал до 1ви јуни да знај дали Мартинез останува или си оди за да бара решение ако босов си замини.
Инаку Гојак многу го сакаше Мартинез. Го нема некое време овде така да баниран е. Кај и да е ќе се врати
--- надополнето: 25 мај 2012 во 02:18 ---

<3 Istanbul <3
Јас па одвај чекам пак такви трауми и нервози да доживеам како тогаш. Односно уживав бе тогаш какви нервози. Првото полувреме беше тешко вистина ама на полувреме одам се мијам се гледам во огледало и си викам се враќаме па не знам шо да е. Дава Стиви гол за 3-1 и татко ми вика имаат рок 15 минути да даат уште еден за да биди интересно. Јас онака си викам - имаат уште две минути да даат гол. Кога по две минути вистина гол. После тоа по 4 минути пенал и гол. Е тогаш веќе знаев дека ни е судено да освоиме. Уште кога Шевченко промаши од 2 метра немаше тука дилеми. Страшни времиња беа......
можи се крати животот ама кога ќе се крени титулата па се продолжува животот :LOL: За останатите титули (заедно со оваа годинава) во главно бев ладен како шприцер. Сакам ЛШ или ПЛ. Другово некако не ме задоволува. Едино би поминало како што кажав - топ 4 и 5 титули. Мада не е тоа тоа
--- надополнето: 25 мај 2012 во 02:40 ---

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
розо незнаеш да сликаш :P

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Работата со Ван Гал е средена ? немој на крај и тој да не иде па да го зимаме оној од Виган :d ;d :D :D
Инаку јас мислам дека Ван Гал ке ги држи поголемиот дел од конците како и тактиката а овој Мартинез ке биде некој вид на ПИОН по теренот , така ми мириса
истото му е предложено и на АВБ ама тој нема прифатено .....

Ајде ако биде оваа очекувајте некое добро Холандиско крило да заигра за Ливерпоол :D

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
абе само шпанец за тренер!!! ке ископа од то лигата таму некои ѕверчиња и готова работа! ете го в година лпоол меѓу првите 4!

Kajgana Shop

На врв Bottom