Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
:pos:
Абе оти да не можи да прошетаат? Имаат одржано состанок едно 3 саати. Ова веројатно е кога се релаксирале по состанокот. Мислам дека дон Роберто отишол во Мајами со жена му. А на сликата се сами газда Хенри и донов. Да можат на раат да си муабетат - " еј газда, абе види ја онаа рибата каков газ има моуу " и слични муабети.
Туку дајте бе слика од жена му да видиме каква е. Да знајме шо да пцуеме :D
Очекувам да е некоја ваква

Нас клубот ни пропаѓа тој пак за женски муабет врти :D. Во стилот на Stivie G малку

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шо слушам ова дека можно враќање на Далглиш ??? :)
Тато сеа свежи вести ми пренесуе , колку точни незнам али чул дека газдеве се мисла за повторно враќање на Кени ....

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Шо слушам ова дека можно враќање на Далглиш ??? :)
Тато сеа свежи вести ми пренесуе , колку точни незнам али чул дека газдеве се мисла за повторно враќање на Кени ....
Хех, да не не се толку свежи (дан се од времето на Хоџсон?) Нема смисла таквиот потег ко живот на фан на Manure utd.

Него, чекам да се официјализира Мартинез, па да си најавам хибернација од Енфилд.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Хех, да не не се толку свежи (дан се од времето на Хоџсон?) Нема смисла таквиот потег ко живот на фан на Manure utd.

Него, чекам да се официјализира Мартинез, па да си најавам хибернација од Енфилд.
Свежи вести бато од денеска ... :)
Ама не веруем дека се точни ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
:pos:
Абе оти да не можи да прошетаат? Имаат одржано состанок едно 3 саати. Ова веројатно е кога се релаксирале по состанокот. Мислам дека дон Роберто отишол во Мајами со жена му. А на сликата се сами газда Хенри и донов. Да можат на раат да си муабетат - " еј газда, абе види ја онаа рибата каков газ има моуу " и слични муабети.
Туку дајте бе слика од жена му да видиме каква е. Да знајме шо да пцуеме :D
Очекувам да е некоја ваква

close enough :D

Иначе не бидите скептични толку да му ебем мајката, дајте му шанса на човекот, нас Алегри ни донесе титула одма а дојде од Каљари, и тоа избркан од тамо на полусезона, остатокот од сезоната дома си седеше !!

Јес да е конкуренцијата многу поголема у Англија, али мене типов од увек ми се свиѓал, 5 године по ред чуда прае со Виган ....

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26

Иначе не бидите скептични толку да му ебем мајката, дајте му шанса на човекот, нас Алегри ни донесе титула одма а дојде од Каљари, и тоа избркан од тамо на полусезона, остатокот од сезоната дома си седеше !!

Јес да е конкуренцијата многу поголема у Англија, али мене типов од увек ми се свиѓал, 5 године по ред чуда прае со Виган ....
Какви чуда ба братче , тоа шо не излегле од лигата ?
Ке видиме јас сум потполну скептик , еднаш се наебавме така со Ходсон сега оваа ке биде втор пат, нас ни треба тренер кој ке привлече играјачи!!! овој кој ке го донесе ?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Да донесеш титула на Милан во Серија А кога е такво нешто “ на агендата“ и не е некоја голема филозофија. АЛи да очекуваш тим како Ливерпул кој пека на титула 22 години, да биде во потера по истата во толкава мешаница од лига, со тренер кој има кркано 9ка и 8ка на два натпревари, се граничи со минимално размислување.

Зато, јас чекам да го официјализираат, и тотално да се повлечам од пратење на Ливерпул, се до понатамошна разврска.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од Ливерпул денеска вести оти сеуште му немаат понудено договор на Мартинез така да се останува отворено, незнам дали сме во можност да земиме некој менаџер од висок калибар ама Мартинез неможе да привлече некој високо профилен играч а баш тоа нас ни треба

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Целава ситуација со Мартинез мене ми изгледа дека ке биде гола вода!

Според последните гласини, Газдите летаат за Ливерпул во Понеделник, или наредниве денови. Причината за тоа било затоа што требало да одржат состанок со Клоп и Роџерс.
Според некои “еминентни личности“ на твитер, газдите имале гоооолема желба за Клоп.

ПС. Последното интервју со Гвардиола дава многу прашалници на целава оваа Трагикомедија во Ливерпул!
--- надополнето: 26 мај 2012 во 12:44 ---
Еве го и ЛиверпулЕко со веста дека Мартинез нема примано никаква понуда, и дека се било сведено на еден обичен разговор.
Тоа би му дошло ко Мартинез предходно имал поднесено ЦВ па сега е на разговор! :D

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2012/05/26/liverpool-fc-reds-have-not-offered-roberto-martinez-the-manager-s-job-100252-31048472/

S

Stivie G

Гостин
Полесно се дише кога гледам дека Мартинез е далеко од тимот.
Ај можеби мојот сон со Гвардиола ќе се оствари:D.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Клоп би бил најдоброто решение иако многу тешко оти ќе дојде кај нас. Знае да работи и со помал буџет, знае да открие неоткриени таленти што на Ливерпул најмногу му треба бидејќи ние неможиме да привлечиме играч од светска класа, Гвардиола не ми се верува да дојди кај нас порадо би потпишал за Челси, ама ќе видиме сепак ќе треба барем уште 1 недела за да се назначи нов менаџер.....
--- надополнето: 26 мај 2012 во 13:56 ---
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1079225/liverpool-to-renew-interest-in-outgoing-barca-boss-pep-guardiola?cc=5739
Ќе се направеле последните обиди за доведување на Гвардиола на Енфилд.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996

Јбг.....шкотланѓанка е. Јас очекував некоја од Шпанија,Колумбија итн итн :D
Абе не е само Алегри пример. Има доста други примери ама ајде прво да видиме кој ќе биди новиот менаџер.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 15:24 ---
А уствари што е фрката со Клоп сега? Нели самиот изјави дека не сака да иди? Гвардиола пак сакал одмор малку.....овие сами си се контраат пичка им матер. Роџерс? А ова со Мартинез па нормално е. Сигурно нема уште не видени договор да му понудат. Допрва ќе има разговори. Ама работата е што менаџерскава позиција кај нас моментално е голема одговорност и голем ризик. Ретко кој попознат менаџер има мадиња да прифати да седни. Лесно можи да си ја уништи репутацијата :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јбг.....шкотланѓанка е. Јас очекував некоја од Шпанија,Колумбија итн итн :D
Абе не е само Алегри пример. Има доста други примери ама ајде прво да видиме кој ќе биди новиот менаџер.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 15:24 ---
А уствари што е фрката со Клоп сега? Нели самиот изјави дека не сака да иди? Гвардиола пак сакал одмор малку.....овие сами си се контраат пичка им матер. Роџерс? А ова со Мартинез па нормално е. Сигурно нема уште не видени договор да му понудат. Допрва ќе има разговори. Ама работата е што менаџерскава позиција кај нас моментално е голема одговорност и голем ризик. Ретко кој попознат менаџер има мадиња да прифати да седни. Лесно можи да си ја уништи репутацијата :D
Па баш за ова зборувам. Ние многу тешко можиме да привлечиме менаџер од светска класа. Се мислам оти Мартинез или Роџерс еден од овие ќе биди наш менаџер

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Мартинез е ок само не ми се допаѓа формацијата со тројца назад. Повеќе сакам она од АВБ со двајцата стопери и плус деструктивецот кога се враќа назад а бековите одат понапред. Мартинез ќе изводи нешто со тројца стопери и еден бек што според мене е тешка глупост. Само паметен е човекот се надевам ако дојди ќе примени поинакви формаци и тактики. 4-3-3 или 4-4-2 веќе е време да ги видиме еднаш правилно имплементирани во тимот. И едно е сигурно.....ако дојди Мартинез има да напаѓаме и да играме фудбал. Нема да се браниме како со Хоџо
--- надополнето: 26 мај 2012 во 20:50 ---
Какви чуда ба братче , тоа шо не излегле од лигата ?
Ке видиме јас сум потполну скептик , еднаш се наебавме така со Ходсон сега оваа ке биде втор пат, нас ни треба тренер кој ке привлече играјачи!!! овој кој ке го донесе ?
Нема тој да носи туку спортскиот директор. Ван Гал или Чики Бегиристан. Па сега рачунај дали тие не можат да носат играчи

Kajgana Shop

На врв Bottom