Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
ако сака некој дрес слободно нека каже, зборам за овие годинашниве, не за новите. новите излагаат на први јуни, сега за сега само во предпродажба има да си нарачате.

имам два гостински s и m, еден домашен m.
ако има заинтересиран нека пише на пп. оригинал се адибас :)
Овие s и m се помали бројчина, ќе ми биди мал дресот.

Ако некој порачва од фан странта од новите дресој за наредната сезона, оргинали не некакви ефтини копии, нека кажи ако сака да порача и за мене ќе му го платам дресот со сите трошоци и плус ако треба за услугата :D Или нека кажи некој шо е поупатен во нарачките, со каква картичка се плаќа и дали и од кај можи да се извај таква картичка.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Јас се токмам да наручам само чекам вториот и третиот па да си одберем шо ми прае највише ќејф.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Јас се токмам да наручам само чекам вториот и третиот па да си одберем шо ми прае највише ќејф.
Дај кажи каква картичка користиш, од која банка? Неможам да си порачам ништо, а има преубај работи на фан шопот. Имав бендисано преуба дуксерка и дури да најдам преку некој да порачам ги кренаја сите и нема поќе.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Јас неам таква картичка преку вујко ми наручувам се што ми е потребно :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=SbSsWt06kHQ
With Kenny D its got to be EASY EASY
Само сакам накратко да му дадам подршка на нашиот менаџер, и најголем навивач на Ливерпул!!!!!

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
колку и да ме вади од такт кени со некои негови одлуку, начинот на кој се радува при постигнат гол ми кажува колку клубот му е при срце.
не се радува бидејќи има натпревар сам со себе, да докажува колку е добар пред другите, за своја лична сатисфакција или да докажува на управата колку е добар, туку се радува бидејќи од внатре од душа му извира тоа.
не е за џабе кинг кени. со причина е!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
колку и да ме вади од такт кени со некои негови одлуку, начинот на кој се радува при постигнат гол ми кажува колку клубот му е при срце.
не се радува бидејќи има натпревар сам со себе, да докажува колку е добар пред другите, за своја лична сатисфакција или да докажува на управата колку е добар, туку се радува бидејќи од внатре од душа му извира тоа.
не е за џабе кинг кени. со причина е!
http://www.youtube.com/watch?v=iscaQ64UYd0
http://www.youtube.com/watch?v=nH9CMMqn3AA
Тој таа титула Кинг ја заслужил со добро служење на клубот мислам оти има 23 трофеи со Ливерпул или скоро половина во целата наша историја и сега ние оти го предводел Ливерпул во една лоша сезона неможиме да плукаме на него или да го критикуваме....Ама како само се радува кога ќе дадеме гол како најголемиот навивач а највпечатливо е неговото радување на Стемфорд Бриџ кога тргнува да се радува накај клупата на Челси, таков беше случајот и годинава при голот на Џонсон а и лани при голот на Меирелеш.....:D

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
toa poracuvanje i ne e taka lesno :D , 50 evra e eden dres pota imas nekoj davacki za transport i gluposti uste 10 evra .. eve vkupno 60 evra :D
i na cela suma koa ke stigne vo makedonija imas uste 32% DDV :D :D ti zima drzavata i dresot ke ti ispadne 80 evra

S

Stivie G

Гостин
Ја видовте ли новоста:Според Goal Шкртел сакал да си замине летово.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
фрли ги тие гоал.цом.....не ги бива ко сајт, јас не знам зошто при срце нив си ги зимате. Јас од соба без контакт ќе ви дадам посигурна информација него уредниците на сајтот.

S

Stivie G

Гостин
Не дека и верувам на страната ама се си бива. Не смее да се исклучи и оваа можност особено што сега Барса е во потрага по дефанзивец а токму Шкртел сега е во животна форма. Мене повеќе ме плаши ако замине Агер отколку било кој друг од одбраната.

Г

Гучи

Гостин
toa poracuvanje i ne e taka lesno :D , 50 evra e eden dres pota imas nekoj davacki za transport i gluposti uste 10 evra .. eve vkupno 60 evra :D
i na cela suma koa ke stigne vo makedonija imas uste 32% DDV :D :D ti zima drzavata i dresot ke ti ispadne 80 evra
Ако сакате ја ке ви порачам, преку амазон.ком си купувам доста работи башка и поефтини се у Америка :) За болдов не е точно, мене никад не ми земале ДДВ тука :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако сакате ја ке ви порачам, преку амазон.ком си купувам доста работи башка и поефтини се у Америка :) За болдов не е точно, мене никад не ми земале ДДВ тука :D
Над 50 евра, земаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom