Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
http://kurir.mk/svet/vesti/64430-Bi-Bi-Si-Pijani-navivaci-na-Liverpul-vinovni-za-Hilsbrou :tapp:
--- надополнето: 16 март 2012 во 00:11 ---

Мислев на грешка за славењето на роденденот, зошто е утнат датумот. Затоа пишав "грешка у падежи".
И пак не разбрав каква фраза е таа ама нема врска.
А за ова глупостиве што објавиле.......наскоро очекувам Сан да објават дека и Буанко е крив. Што ли ќе им текни следно на кретениве не знам. Ако за несреќата се виновни пијани навивачи тогаш за војните во Ирак и Авганистан се виновни пијаните американци и британци

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И пак не разбрав каква фраза е таа ама нема врска.
А за ова глупостиве што објавиле.......наскоро очекувам Сан да објават дека и Буанко е крив. Што ли ќе им текни следно на кретениве не знам. Ако за несреќата се виновни пијани навивачи тогаш за војните во Ирак и Авганистан се виновни пијаните американци и британци
Српскиот јазик има падежи...и кога некој ќе направи исккрена грешка...често знаат да кажат грешка у падежи.....грешка у чекори (кошарка)....не е ни битно....така ми дојде.

А за Статијава на ББЦ....батали ја тоа дрољата Марагерт......политичар што сакаш да каже. Да не ќе го обвини правниот систем или не не доволната организираност од полицијата.....комедии се, сварно се комедии.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Еве и јас да пишам мислење за утакмицата со Евертон...игравме одлично а сето тоа беше заради таа напагачка игра која конечно ја постави Кени, сите играчи изиграа одлично според мене секако прв е Џерард, Суарез па Кели, до крајот на сезоната има уште 10 натпревари не се откажуваме одиме понатаму уште ништо не е изгубено....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Никој нема импресии од Стоук бре?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
опааа некој се подновил и има за частење :D
а стоук како секогаш напето до краја и како обичај сами се победуваме себеси правејќи почетнички грешки мартин шкртел да сум во англија би му ја бацил копачката

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шкртел , остало нека јаде леб ...
Даунинг даде гол али шо знам , нема нишо да смени со вчера даен гол ако на следните 2/3 не напрае уш најмалце 2 асистенцие и некое голче ...

S

Stivie G

Гостин
Од кого му удрив критика на Даунинг овој почна да се пдобрува. Така беше и со Керол во семтември некаде :D.
Даунинг е се подобар од натпревар во натпревар. Овој период Хендо падна доста со формата (n) .
А Адам најверојатно ни бил малерот ако се раководиме по статистиката, во 9 натпревари во кои не стартувал тимот има победено 8 натпревари.
За полуфинале ми е сееедно кој ќе се падне од Евертон и Сандерленд а за финале искрено не сакам против Челзи, ме фака страв од Торес.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Полуфинале Евертон
Финале Челзи
Шкртел е БОГ.:cuc:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Skrtel says its beef, then it's beef.

S

Stivie G

Гостин
Колку убаво и 2 за исти тим, мераци (y). Треба да си бараме такви за да немаме проблеми :D.

За дресот шо ќе кажете?
485801_274305812646589_125036754240163_632447_36531991_n.jpg

Мене не ми се допаѓа баш.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Колку убаво и 2 за исти тим, мераци (y). Треба да си бараме такви за да немаме проблеми :D.

За дресот шо ќе кажете?
Прегледај го приврзокот 41172

Мене не ми се допаѓа баш.
на дресовите ќе им фали уште машна т.е. кравата па немојте со таква јака :tapp:
а за двојката едно големо БРАВО

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дресот гоВно....смрди уште од сега....ич не ми прави мерак.

Kajgana Shop

На врв Bottom