Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Зошто не сум дошол у паб да глеам... :) демек, сум ги заебал....а тој 4 месеца спремаше правосуден...ни трага ни глас од него....сега најде да ме понижува вака јавно :) :pos:
Се разбравме сега за каков шиткач станувало збор.:) Јас прво помислив дека шиткаш (продаваш) работки. Ќе ти барав сега да ми набавиш петарди,бомби и остали срања :D:D:D
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 15:43 ---
Да ама јас кога спрeмав правосуден не ни глеав фудбал, а ти очиглено си глеал ама не си сакал со нас...шиткач!!! Како и да е ја најдовме победничката комбинација , тројца напаѓачи ја и димче седимеод страна а Ека во средина меѓу нас како централен шпиц, ека е уствари Керол:)))))))
Следна е со Стоук во сабота во 4, Роземберг можеш да дојдеш еднаш да изглеаш утакмица со нас, знае да биде паклена атмосфера, еве на 28ми со Манчестер, има да биде паклена атмосфера.
Ќе бидиТ некогаш

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
кристал палас и кардиф се другата двојка хммм фино фино :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Колку прекрасна победа сношти и многу слатка заради тоа што сме еден чекор поблиску до првото учество на новиот Вембли и прва титула после 6 години и Карлинг Купот е одличен почеток за освојување на титули можи не е толку значаен овај куп но за нас дефинитивно е мое мислење за натпреварот.....
Почнавме одлично во првите 15 минути креиравме 3 стопостотни шанси не ги реализиравме (како по обичај) и после од ништо Агер изнуди пенал кој нормално капитенот го реализира. Уште еднаш Кени покажа оти е голем стратег 6 одбрамбени играчи паркира автобус пред голот на Пепе кој немаше шанса да се пробие уште еден доказ оти многу сме созреале тактички секој играч си ја знаеше својата задача и не мо боли ку*от оти сме се бранеле со 10 играчи и оти ова не личело на тим како Ливерпул, што фајде оти на минатите утакмици креиравме по 10-15 шанси за гол па не освојувавме 3 бода, на крајот од денот резултато се брои а не шансите или играта во утакмицата....
П.С. КЕ ВЕ МОЛАМ НЕМОЈТЕ ДА ВЕЛИТЕ ОТИ ИМАМЕ РУТИНСКИ НАТПРЕВАР НА ЕНФИЛД БИДЕЈКИ РЕЗУЛТАТОТ Е 1-0 И СЕ МОЖИ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЕНФИЛД ПОСЕБНО АКО НЕ ПОСТИГНЕМЕ ГОЛ....како и да е феноменална победа

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито финале карлинг куп и најверојатно титула.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да ама јас кога спрeмав правосуден не ни глеав фудбал, а ти очиглено си глеал ама не си сакал со нас...шиткач!!! Како и да е ја најдовме победничката комбинација , тројца напаѓачи ја и димче седимеод страна а Ека во средина меѓу нас како централен шпиц, ека е уствари Керол:)))))))
Следна е со Стоук во сабота во 4, Роземберг можеш да дојдеш еднаш да изглеаш утакмица со нас, знае да биде паклена атмосфера, еве на 28ми со Манчестер, има да биде паклена атмосфера.
Не знам само зошто го занемаруваш фактот дека ти живееш во Центар (да Орце е центарски момак) а јас живеам во Ѓ.П. да не речам периферија на град :pos: Треба да палам кола за да идам да глеам утакмица...а знаеш дека и главниот момак, пријателот од маало...во Србија е....се пијанчи по паркови и зеленила.. :) Не е едноставно :)
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 17:03 ---
Се разбравме сега за каков шиткач станувало збор.:) Јас прво помислив дека шиткаш (продаваш) работки. Ќе ти барав сега да ми набавиш петарди,бомби и остали срања :D:D:D
Ако сакаш, ќе ти средам...од Ѓорче сум...може да се најдат опасни срања тука :) хахахаха
П.С. Потенцирав ова за Ѓорче, зошто кај некои луѓе таков стереотип владее...ако си од Ѓорче, мора да си тепач, мафијаш и да имаш допирна точка со недозволени дејствија :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Стиви потпиша нов договор :)

Пеја ама се испофали дека си од Ѓорче еј :pos: 4 пати го спомнуваш у еден пост, шо е многу, многу е :LOL:
Да и доловам на Розата :) :pos:

П.С. Мораше да подпише нов договор...како гаранција за другите, дека се движиме во права насока....и нека му е со среќа :)

S

Stivie G

Гостин
401332_339444052740922_207355362616459_1284756_1349656138_n.jpg
Колку е само гневен на 3-та слика:Сигурно си рекол
Сега ќе видите вие со кој си имате работа, мамицата ваша

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Стиви потпиша нов договор :)

Пеја ама се испофали дека си од Ѓорче еј :pos: 4 пати го спомнуваш у еден пост, шо е многу, многу е :LOL:
Ако де. Ќе се заборави некој ден и адреса ќе пиши па ќе му појдиме и ќе го нашлакаме :D
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 19:50 ---
Не знам само зошто го занемаруваш фактот дека ти живееш во Центар (да Орце е центарски момак) а јас живеам во Ѓ.П. да не речам периферија на град :pos: Треба да палам кола за да идам да глеам утакмица...а знаеш дека и главниот момак, пријателот од маало...во Србија е....се пијанчи по паркови и зеленила.. :) Не е едноставно :)
A јас шо треба да земам факинг автобус или воз за до таму? :)
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 19:51 ---
Ако сакаш, ќе ти средам...од Ѓорче сум...може да се најдат опасни срања тука :) хахахаха
П.С. Потенцирав ова за Ѓорче, зошто кај некои луѓе таков стереотип владее...ако си од Ѓорче, мора да си тепач, мафијаш и да имаш допирна точка со недозволени дејствија :)
Сигурно претпоставуваш - сакам атомска бомба!!

Г

Гучи

Гостин
Ако де. Ќе се заборави некој ден и адреса ќе пиши па ќе му појдиме и ќе го нашлакаме :D
хахахах каква појава си ти човече :pos: се некој тепаш, пцуеш, му јадеш гомна етц етц :cautious: посебно на темата за Премиер лига :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
хахахах каква појава си ти човече :pos: се некој тепаш, пцуеш, му јадеш гомна етц етц :cautious: посебно на темата за Премиер лига :D
Нели :sneaky:
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 20:13 ---
Сега кажете ми играч кога ќе земаме. Уште чекам

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Последна недела од месецов ;)
Или подобро кажано последен ден :(
Си реков ќе кажиш сега некоја инсајдерска информација дека утре некој е на преглед ама ништо

Г

Гучи

Гостин
Најдов една на фб (пиќќа) :sneaky:, работи ко новинар у ЛФЦ ТВ, ако ме прифати ке ја прашам за инсајдерски информации :D

пс. не ви давам линк, трпете :cool:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Најдов една на фб (пиќќа) :sneaky:, работи ко новинар у ЛФЦ ТВ, ако ме прифати ке ја прашам за инсајдерски информации :D

пс. не ви давам линк, трпете :cool:
Ако е добра пушти ми линк по пп. Само мене :D

Kajgana Shop

На врв Bottom