Јас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодотЗнам дека поголемиот процент од вас го сфаќаат Суарез што сака да си оди, ама како само ви враќа по се` што направи Ливерпул како клуб за него![]()
Јас мислам дека ти не си свесен, ама ајЈас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодот
Друго е да речиш "го сакам клубот" а друго е да плачиш.Јас мислам дека ти не си свесен, ама ај
Денес сите го „сакаат“ клубот кој што може повеќе да им пружи, јебига таков стана денеска фудбалот![]()