Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека поголемиот процент од вас го сфаќаат Суарез што сака да си оди, ама како само ви враќа по се` што направи Ливерпул како клуб за него :tapp:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Да не го купевме Мињоле,Апсас,Алберто + парите од Керол + 45м за Суарез сега ќе можевме да понудиме 80м за Кристијано Роналдо..
Бум Бум ќе беше работава и на никој немаше да му биде гајле за Суарез.
А со Кутињо,Стариџ,Роналдо и Џерард можда и титула ќе земавме..

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Ако оди нека оди, сега да гледаме да извадиме што повеќе пари од него и за тие пари да купиме барем двајца кавалитетни играчи.

Туку малиот ја средил фризурата и се сликал како тинејџерка што бара лајкови. :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Знам дека поголемиот процент од вас го сфаќаат Суарез што сака да си оди, ама како само ви враќа по се` што направи Ливерпул како клуб за него :tapp:
Јас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодот

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.642
Ќе ни го дадите Суарез на тригодишна позајмица со можност за откуп на десет рати по 5 милиони евра годишно?

:icon_mrgr:

Се шегувам, ќе преживеете вие без Суарез, го докажавте тоа последните неколку кола кога игравте супер без него, а сигурно ќе купите 2-3 играчи од парите од продажбата

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодот
Јас мислам дека ти не си свесен, ама ај :)
Денес сите го „сакаат“ клубот кој што може повеќе да им пружи, јебига таков стана денеска фудбалот :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас мислам дека ти не си свесен, ама ај :)
Денес сите го „сакаат“ клубот кој што може повеќе да им пружи, јебига таков стана денеска фудбалот :)
Друго е да речиш "го сакам клубот" а друго е да плачиш.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Добри се нашиве бе, на ова додај го и Стариџ и ете супер тим имаме и без Суарез. Аспас заслужи да постигне гол добар беше а и многу смешна фаца има човекот. :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Кине Аспас ....
Аленчо да си ја подобри реализацијата , во три акции гол шанса имаше ...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ален ме изненадува,бев до веце вода да фрлам уште еднаш на очи да не не сум расонет убаво:)

Али промашувањата:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom