Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.988
Поени од реакции
1.413
Хендо тетовиран :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
PRACTICE LINE-UPS

Team one: Mignolet, Enrique, Skrtel, Kelly, Agger, Downing, Coutinho, Lucas, Alberto, Gerrard, Aspas
Team two: Jones, Flanagan, Wisdom, Toure, Johnson, Sterling, Allen, Borini, Henderson, Assaidi, Ibe

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Andre Wisdom is open to the idea of going on loan to play regularly -

"The manager has told me to consider it and keep it in mind. With us not being in the Europa League, the opportunity of playing every week is going to slim down a bit.

"Going on loan is an option. I'm open to any idea that is positive."

Сепак можно е да оди на позајмица, а и подобро е за него една цела полна сезона да е регуларен првотимец, да стекне искуство.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Овој Ериксен лош играч, не го бива.:rolleyes:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Stevie G on the vice-captaincy -

"We've got a lot of experienced players in the squad - Skrtel, Agger, Lucas will all be pushing. Glen Johnson is a very experienced international as well.

А где је Пепе?

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
што бидна со суарез ако си иде не се секирајте што не го купите ибрахимович одлиќно би го засилил нападот нема да ви треба сујарез

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
што бидна со суарез ако си иде не се секирајте што не го купите ибрахимович одлиќно би го засилил нападот нема да ви треба сујарез
А јас мислам дека не е убаво да spam-уваш(troll-аш) по форум... Ја отече со Ibrahimović... :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да... позајмица... најпаметно. Таман коа мислиш им дошло памет. Се надевам не е тачно...

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
А јас мислам дека не е убаво да spam-уваш(troll-аш) по форум... Ја отече со Ibrahimović... :)
Ibrahimovic сака да си иде од псж и сега мора некој да го купи извини ама тоа е реалноста позз

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Да... позајмица... најпаметно. Таман коа мислиш им дошло памет. Се надевам не е тачно...

Изгледа ќе биде позајмица за да помине периодот од 1 година па потоа да премине во Барселона на местото на Валдес кој исто така најави дека ќе биде таму уште една година.

Ја лично се надевам дека е точно.... доколку Мињоле биде првиот избор, нема логика Реина да седе на клупа. Подбро тие пари да се искористат за нов играч.
Значи доколку Реина не е планиранза прв состав, и доколку неговите пари се искористат за ново засилување тогаш ја оправдувам оваа одлука.

Во спротивно НЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom