Cudno. Vo najmala raka interesno, no i cudno.
Sepak.
данецот е план Б барем медиумски така стои ситуацијатаDobro, ermenecot kidna. Drug nekako takov kalibar za toa mesto ima u plan?
Каде бе со таков пристапЧекајте прво Суарез да си отиде, па после купување.
Каде бе со таков пристап?не сериозно не знам уште колку го*на може да изеде вашава управа.Ајде што ќе добијат ако го го дадат Суарез?ја знам,два три просечни фудбалери и толку.Наместо да го земете Михтаријан и уште некој 2,3 засилувања,па додека ви е Стиви тука пак да се вратите на врвот.Ама не они си играат играчки,како уште не са исшутирани на клоци не знам.И не го сфакајте ова како провокација.
Те разбирам да,сето тоа стои,ама вака стварно не знам како ќе се подигнете.Дали да напрете како што напре сега Лал у кошарката,мада тоа е друга работа.Една година да не атакувате на ништо ама баш на ништо.да напраете една чистка,кој сака да остане да игра ок,кој не клоцете у гз и од почеток да почнете да го градите тимот.Тоа е, мислим дека тоа ќе даде резултат.Сака да си оди.
Роналдо кога сакаше да си оди во РМ Јунајтед беше шампион во Англија и мислам во Европа, па го пуштија.
Јас сум за тоа да остане на тренинзи само уште три години, за секој друг играч да научи дека нема заебавање. Ќе поднесе трансфер риквест, ќе му го искинат и ќе му каже „марш на тренинг“. Сигурно му ги немаш читано интервјуата во последно време, затоа вака пишуваш. Единствено нешто што може управата да направи е да му го одбие трансфер риквестот и да го измачува ко Пандев во Наполи.
Многу гомна изеде во последно време.
Кога сме веќе кај Мики Рајан, многу лесно излгеда тоа, да го купиме. Дечкото отиде за помалку пари во реално подобар и поперспективен клуб во моментов. Плус, ЛШ си игра голема улога. Тоа ти е исто ко да кажеш Јунајтед го зема РвП за 20тина милиони а ние Керол за 35. Што не го земевте РвП пред нас. Рвп кај нас ни за 100м немаше да дојде. Ме разбираш што сакам да ти кажам.
Те разбирам да,сето тоа стои,ама вака стварно не знам како ќе се подигнете.Дали да напрете како што напре сега Лал у кошарката,мада тоа е друга работа.Една година да не атакувате на ништо ама баш на ништо.да напраете една чистка,кој сака да остане да игра ок,кој не клоцете у гз и од почеток да почнете да го градите тимот.Тоа е, мислим дека тоа ќе даде резултат.
Гледај, ако со 40те милиони од Суарез се купат пример Јоветич и Ериксен нема да биде некоја голема загуба.
Мислам, за мене подобри од Суарез се само Меси и Роналдо, колку и да е ова субјективно ама мора некако да се заменува.
Фиорентина има кажано дека секој што ќе понуди 30м ЕУР, може да го има Јоветич, уште 15м фунти за Ериксен, зошто му е последна сезона во Ајакс и ете ти паметно искористени пари. Ама тоа јас би направил, Роџерс сега читам Бернард од Калдеира Дуарте го бара![]()