Стариџ ви се повредил, Суарез ќе паузира на стартот на сезоната, а можно е и да ве напушти, а вас мравка не ве лази, мака немате
Ова „вас“ ако се однесува на нас, форумџиите, што да правиме. Ако испишам повеќе страни на форумов, не значи дека СтариЌ ќе се врати порано од повреда или дека латиноамериканецов ќе остане со сигурност во ЛФЦ
Него, лесно ти е тебе, со нов тренер до нови успеси
Точно, не значи дека ќе се вратат ама некако како ништо лошо да не се случило, така се понашате. Ладни сте
Навикнати сме на такви работи, не е прв пат...Точно, не значи дека ќе се вратат ама некако како ништо лошо да не се случило, така се понашате. Ладни сте
Па ти не учиш со позитивна мисла да смеMir be ti
Стариџ ви се повредил, Суарез ќе паузира на стартот на сезоната, а можно е и да ве напушти, а вас мравка не ве лази, мака немате
Тие го претставуваат Охридскиот фолклор, специјално за Malcolm van den Сабаховић да му се смилува и да го прифати Велемајсторот.А шо е финтана со шарене ?
Немој оти ќе те пријави за провокација во фан клубТие го претставуваат Охридскиот фолклор, специјално за Malcolm van den Сабаховић да му се смилува и да го прифати Велемајсторот.
Ај он шо ќе ме пријави нека ме пријави, ама брат ти 3 лајка во рок од 2 минути ми даваш, стрв ме фати еј.Немој оти ќе те пријави за провокација во фан клуб