Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.336
Поени од реакции
26.274
Стариџ ви се повредил, Суарез ќе паузира на стартот на сезоната, а можно е и да ве напушти, а вас мравка не ве лази, мака немате :confused:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Стариџ ви се повредил, Суарез ќе паузира на стартот на сезоната, а можно е и да ве напушти, а вас мравка не ве лази, мака немате :confused:

Ова „вас“ ако се однесува на нас, форумџиите, што да правиме. Ако испишам повеќе страни на форумов, не значи дека СтариЌ ќе се врати порано од повреда или дека латиноамериканецов ќе остане со сигурност во ЛФЦ :)

Него, лесно ти е тебе, со нов тренер до нови успеси :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.336
Поени од реакции
26.274
Ова „вас“ ако се однесува на нас, форумџиите, што да правиме. Ако испишам повеќе страни на форумов, не значи дека СтариЌ ќе се врати порано од повреда или дека латиноамериканецов ќе остане со сигурност во ЛФЦ :)

Него, лесно ти е тебе, со нов тренер до нови успеси :)

Точно, не значи дека ќе се вратат ама некако како ништо лошо да не се случило, така се понашате. Ладни сте :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Точно, не значи дека ќе се вратат ама некако како ништо лошо да не се случило, така се понашате. Ладни сте :D

Какви турбулентни преодни рокови сме имале....овие два месеца ќе биде спиење, верувај :D

Стариџ повреден, Суарез ако си иде, ќе си иде до средина на Јули некаде, се ќе се знае а ние лабаво ќе коментираме за тоа дали централен да ни биде Коатес или Шкртел :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Најјаки сме!!!!!!!!!!!! Кутињо ЗВЕР!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

Што има да се секираме кога Роџо и Паско се спремни увек:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.777

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.777
Немој оти ќе те пријави за провокација во фан клуб :D
Ај он шо ќе ме пријави нека ме пријави, ама брат ти 3 лајка во рок од 2 минути ми даваш, стрв ме фати еј. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom