Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Се мислам дали да дојдам или на само да се нервирам:).Шо викате вие,како е попаметно?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Море RickyLFC9 не туку ми го лајкнувај постот дај ми хајлајтси :P :D
I deal in live football, not highlights :P
--- надополнето: 22 септември 2012 во 00:39 ---
Убо е бе :D
Пошто на студии е во Скопје (сега Biafran Jet Set ќе праша:А да не е на Географија, а не е :) ) сум со ниет да идам Скопје по 2 викенди од сега (не со Норич, по неа следниот натпревар), па таму ќе се видиме во Ајришот ваш :D
Добро е, за влакно. Ја од 25ти (вторник) до 30ти (недела) ќе идам на екскурзија во Прага, па за жал ќе ја прекинам мојата серија од 72 конзекутивно непропуштени натпревари на Ливерпул (вклучувајќи ги сите пријателски, купови и лигашки натпревари). Ќе ги пропуштам натпреварите против ВБА во КК каде ќе дебитира Горан Попов изгледа, и гостувањето кај Норич. Се надевам дека најдолгава серија во која сум ги прател сите натпревари ќе заврши со победа над manure :)

П.с: Rosemberg

S

Stivie G

Гостин
Biafran Jet Set ништо од испрашувањето :(. Го откажувам моето доаѓање во Скопје од едни банални причини :pipi:.....Навивачките кои требаше да дојдат ми откажаа па сега ми е срам сам да идам :X3:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Rosemberg abe ti ke doagas vo nedela ... ke ti donesam kombe so cupinja :D
Јас мислам оти со ова ќе го добиеш.....
Него, како одеднаш во 2 месеци сите што се вика (да не претерам) станавме големи пријатели иако некој со некој не се знаеме лично а ни на ФБ....јас затоа од претходно велев ние сме најсложниот фан клуб, кој не е исполнет само со дискусии за нашиот омилен клуб туку и за други работи....
И ти RickyLFC9 шо му ја мислиш, нели рековме оти сега почесто ќе идам Скопје од Х причини :P :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Него, како одеднаш во 2 месеци сите што се вика (да не претерам) станавме големи пријатели иако некој со некој не се знаеме лично а ни на ФБ....јас затоа од претходно велев ние сме најсложниот фан клуб, кој не е исполнет само со дискусии за нашиот омилен клуб туку и за други работи....
И ти RickyLFC9 шо му ја мислиш, нели рековме оти сега почесто ќе идам Скопје од Х причини :P :D
Сo Rosemberg се знаеме бе :cool:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Пошто ја дојдов на форумов, не за друго :P Моето упознавање со Биафрата и Пеџа, како и муабетите шо се вртеа за роденденот, мачката, доаѓањето на другите членови до скопје со цел да се видиме сите не зближија :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Пошто ја дојдов на форумов, не за друго :P Моето упознавање со Биафрата и Пеџа, како и муабетите шо се вртеа за роденденот, мачката, доаѓањето на другите членови до скопје со цел да се видиме сите не зближија :)
абе ја забораивме ... уште е жива ? :D :LOL:

S

Stivie G

Гостин
Да, ме изгриза прееска. И не, не ја штампав, боев, шарав или било што. Само малце и ја повлеков опашката :D
За вратот ќе ја фатиш и ништо не и е, тогаш стојат мирни и се безпомошни. Од искуство ти кажувам ;).

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
За вратот ќе ја фатиш и ништо не и е, тогаш стојат мирни и се безпомошни. Од искуство ти кажувам ;).
греота беспомошни да бидат (n)
ти колеш мачки излеа :notworthy:

S

Stivie G

Гостин
греота беспомошни да бидат (n)
ти колеш мачки излеа :notworthy:
Кога го држиш за вратот нема начин да те одере. Тоа сакав да кажам. А и ништо не им е. И не колам, туку многу ги сакам мачките. Колку само плачев кога ми умре тој мачорот од пред 1 година ипол :place:... 4 години го гледав и на крајот отруен.............

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Кога го држиш за вратот нема начин да те одере. Тоа сакав да кажам. А и ништо не им е. И не колам, туку многу ги сакам мачките. Колку само плачев кога ми умре тој мачорот од пред 1 година ипол :place:... 4 години го гледав и на крајот отруен.............
:( жално ... јас си чувам папагалче више 7 годинки :)

Ќе не префлрат во животни ... Ливерпул фан клуб на животни :sneaky:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Alex Ferguson's letter to the away fans on Manchester United for Liverpool vs Man United game on Sunday

"Dear Supporter,

"The great support you gave the team here last season has seen our allocation back up to near-full levels. I want you to continue that progress today.

"But today is about much more than not blocking gangways. Today is about thinking hard about what makes United the best club in the world.

"Our rivalry with Liverpool is based on a determination to come out on top - a wish to see us crowned the best against a team that held that honour for so long.

"It cannot and should never be based on personal hatred. Just ten days ago, we heard the terrible, damning truth about the deaths of 96 fans who went to watch their team try and reach the FA Cup final and never came back.

"What happened to them should wake the conscience of everyone connected with the game.

"Our great club stands with our great neighbours Liverpool today to remember that loss and pay tribute to their campaign for justice. I know I can count on you to stand with us in the best traditions of the best fans in the game.

"Yours sincerely, Sir Alex Ferguson".
Мислам дека нема да ја испочитуваат Мастиката... ке биде весело во Недела!

Kajgana Shop

На врв Bottom