Веројатно тоа ќе биди автогол на противниците така да не давај заклетва одма, не брзај....најпаметно ќе ти биди да си ја крстиш Роџо, најмногу ќе му се свиѓа ова на Biafran Jet SetФала момци, добив мачка за роденден и планирам да ја крстам по првиот играч на Ливерпул гол што ќе даде, ако ми се свиѓа името. Ако Шахин или Стерлинг дадат гол друго чаре ќе бараме![]()
ti mi ja ukrade cela recenica ...Веројатно тоа ќе биди автогол на противниците така да не давај заклетва одма, не брзај....најпаметно ќе ти биди да си ја крстиш Роџо, најмногу ќе му се свиѓа ова на Biafran Jet Set![]()
коњак и пиво вечерваti mi ja ukrade cela recenica ...
izlea i ti na votka si![]()
А мачор е ? Ако е мачка Линда ќе ја крстиме. Среќен роденден, голем да растиш.Фала момци, добив мачка за роденден и планирам да ја крстам по првиот играч на Ливерпул гол што ќе даде, ако ми се свиѓа името. Ако Шахин или Стерлинг дадат гол друго чаре ќе бараме![]()
каква маичка си добил ?Фала момци, добив мачка за роденден и планирам да ја крстам по првиот играч на Ливерпул гол што ќе даде, ако ми се свиѓа името. Ако Шахин или Стерлинг дадат гол друго чаре ќе бараме![]()
Мачка бе не маичка. И јас од прв пат така прочитав али сепак за мачка се работи.каква маичка си добил ?штампај го името на Роџо бе
созравје да си на носиш иначе
Неам појма што е, ваљда женскоА мачор е ? Ако е мачка Линда ќе ја крстиме. Среќен роденден, голем да растиш.
Која црна маИчка? Кај прочита маичка кажи?каква маичка си добил ?штампај го името на Роџо бе
Не штампам никакво име на мачкава бекаква маичка си добил ?штампај го името на Роџо бе
Ми донесоа и такво синџирче околу врат да и го ставам и да ја шетам околу градМачка бе не маичка. И јас од прв пат така прочитав али сепак за мачка се работи.
И да со здравје нека си ја носи мачката.Околу врат,нога,половина сеедно.
П.С. Среќен роденден RickyLFC9
Па до толку ли е тешко да се провери дали е мачор или мачорка/ица.Неам појма што е, ваљда женско![]()
Ти си единствениот кој минатава недела има напишано пост за Ливерпул....и тоа два имашабе јас прочитав МАИЧКА од прва...
--- надополнето: 9 септември 2012 во 02:34 ---
Иначе велемајсоторот не бил задоволен од Реина...