Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.940
Утакмицата не ја гледав....а и подобро што не сум ја гледал. Од тоа шо слушнав и шо видов можам само да речам дека америве ни го закачија ама Роџерс ќе ни го дозакачи :facepalm:
Керол го даваш а немаш друг напаѓач еејјјјј тимбо една празна жената в пичка да ти ја ебам!!! Асаиди не го клава ни да игра нели фитнесот му бил слаб ама ете Стерлинг небаре СУпермен е нема гајле. Дете од 17 години шо не знај газот да си го избриши ќе игра ама Асаиди не можел :facepalm: Пачеко го нема....кај играчи немаме па и тие малку шо ги имаме или не ги става ич или на позајмици ги праќа :tapp::mad:
Реина пак кикс??? Оти не го седнат на клупа??? Пак Роџерс е крив тука. Како тргнало ќе не дозаглави копуков:facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Rosemberg јас никако неможам сериозно да ти ги сфатам постовите и секогаш кога те читам се смеам. Мислам дека лажеш :pos:.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Утакмицата не ја гледав....а и подобро што не сум ја гледал. Од тоа шо слушнав и шо видов можам само да речам дека америве ни го закачија ама Роџерс ќе ни го дозакачи :facepalm:
Керол го даваш а немаш друг напаѓач еејјјјј тимбо една празна жената в пичка да ти ја ебам!!! Асаиди не го клава ни да игра нели фитнесот му бил слаб ама ете Стерлинг небаре СУпермен е нема гајле. Дете од 17 години шо не знај газот да си го избриши ќе игра ама Асаиди не можел :facepalm: Пачеко го нема....кај играчи немаме па и тие малку шо ги имаме или не ги става ич или на позајмици ги праќа :tapp::mad:
Реина пак кикс??? Оти не го седнат на клупа??? Пак Роџерс е крив тука. Како тргнало ќе не дозаглави копуков:facepalm:
Прочитај си го постот одново и напиши повторно кој е крив затоа што нема доволно играчи... Осама бин Ладен до скоро постеше со месеци неможеш да очекуваш гладен да игра... :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Окривување Амери и барање Арапи во моментов е крајно не издржано.

Криво ми е само што поради тие два преодни рока на Далглиш го добивме статусот на трошкаџии.

Убаво не треснаа од земја, заслужен пораз.

Денес цел ден:facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
хендерсон е £15.8 (фунти) = 19.9 м. евра
керол £35 = 44 м. евра
даунинг £20 = 25 м. евра
адам £7.3 = 9.2 м. евра
енирке £7 = 8.8 м. евра
коатес £7 = 8.8 м. евра
тоа се 85 милиони фунти или 115.7 милиони евра (ако се иземат 20.2 од продажба, тоа се 93.5 милиони евра потрошени.

плус 47 милиони евра потрошени од роџер годинава (ако се иземат 11-те од продажба) се доаѓа до 36 милиони евра потрошени.

се е кажано околу скржавоста на американците.

роџер потроши 35 милиони евра на борини и на ален.
не ми се верува дека завчера заврши преодниот рок, а веќе чекаме да дојде зимскиот.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
хендерсон е £15.8 (фунти) = 19.9 м. евра
керол £35 = 44 м. евра
даунинг £20 = 25 м. евра
адам £7.3 = 9.2 м. евра
енирке £7 = 8.8 м. евра
коатес £7 = 8.8 м. евра
тоа се 85 милиони фунти или 115.7 милиони евра (ако се иземат 20.2 од продажба, тоа се 93.5 милиони евра потрошени.

плус 47 милиони евра потрошени од роџер годинава (ако се иземат 11-те од продажба) се доаѓа до 36 милиони евра потрошени.

се е кажано околу скржавоста на американците.

роџер потроши 35 милиони евра на борини и на ален.
не ми се верува дека завчера заврши преодниот рок, а веќе чекаме да дојде зимскиот.
Ваљда не ги сметаш 60-те милиони во фунти од Torres и Babel... И не ми е јасно од каде 35М за Allen и Borrini...

Окривување Амери и барање Арапи во моментов е крајно не издржано.

Криво ми е само што поради тие два преодни рока на Далглиш го добивме статусот на трошкаџии.

Убаво не треснаа од земја, заслужен пораз.

Денес цел ден:facepalm:
Не бараме Арапи, само луѓе кои знаат да водат фудбалски клуб, а не на секое не-чинење менување на цела управа од менаџер до чистач, доведување на нова која подоцна повторно ќе биде сменета до корен и се така во круг...

И да голем дел од тоа што сме тука се грешките на Commoli и Dalglish...

Немам ништо против Dalglish го обожавам човекот и сеуште мислам дека беше грешка што го сменивме, ама дека направи грешки во трансферите, тоа е факт...

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Не бараме Арапи, само луѓе кои знаат да водат фудбалски клуб, а не на секое не-чинење менување на цела управа од менаџер до чистач, доведување на нова која подоцна повторно ќе биде сменета до корен и се така во круг...

Toчно! За се се криви Америте, та првите та вторите. Со Бенитез имавме се, играчи, тренери, менаџер, тика-така, кој КУ* му требаше да продават играчи и да го бркат Бенитез?? Сега само ќе страдаме, зато шо појма немат од фудбал, знат само бизнис и праење пари. Ги боли нив за Ливерпул!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ваљда не ги сметаш 60-те милиони во фунти од Torres и Babel...
--- надополнето: 2 септември 2012 во 18:03 ---

Трескаш глупости, класични глупости. Ќе ми кажеш дека Арапите знаат да водат клуб и затоа Сити е таму каде што е?! Има разлика од сопственици и луѓе што го водат клубот. Сопствениците ангажираат луѓе што знаат како да водат клуб. Што направиле Америте што тебе не ти се допаѓа?!

Нема пари за трансфери, нема пари за нов менаџер, нема пари за плати....или ќе ми кажеш дека они се криви зошто Енфилд не почна до сега да се проширува. Абе дај бидете реални дека е ова мизерна екипа, мизерен состав на играчи и дека ни Мурињо, Пеп, Фергусон, Венгер и Бенитез да седнат заедно на клупа нема да не оправат за волку брзо време, не па некој како Роџерс.

Јас имам надеж, сеуште имам и сигурен сум дека сите ќе ги јадете гомната што ги серете изминативе недела/две....а, кога ќе дојде тоа, бидете мажи и цитирајте се за се што имате просрано, а не ко дрољи да се криете и да викате, знаев Ален е добар, знаев Реина е голманиште, знаев Суарез е голгетершите, знаев Кептн фантастик е тука секогаш за нас...итн итн итн...!!! (а сега да читам дека Реина одсекогаш бил дрво голман а од 3 сезони има златна ракавица со мизерен тим како ЛФЦ)

S

Stivie G

Гостин
Ех не го величете Бенитез толку. Да беше толку добар ќе ни донесеше ПЛ :icon_lol:. Не му е никој крив што тогаш Роби Кин го врати на сред сезона во Тотенхем во моменти кога Торес се повредуваше.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ех не го величете Бенитез толку. Да беше толку добар ќе ни донесеше ПЛ :icon_lol:. Не му е никој крив што тогаш Роби Кин го врати на сред сезона во Тотенхем во моменти кога Торес се повредуваше.
Го врати затоа што имаше само 5 гола во полусезона, не се покажа ич.....е сеа, пази колку ни се паднати стандардите што Керол го бараме ние назад а има дадено 6 во цела сезона.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Stivie G,

Распоредот? Демек тежок?
Па само треторазредни екипи се жалат на тежок распоред. Пример, на Виган ако му се падне Сити, Арсенал и Јунајтед на почеток, па да ги јаде сите три, ке го разбереме, тежок распоред.

Индиректно тврдиш дека Ливерпул стана ко Виган, или?

Ливерпул,

Тие “навивачи“ кои баш и во вакви моменти даваат поддршка на тимот (безусловна) поддршка го донесоа тимот до ова дереџе.

Инаку, што помалку се зборува за играта на Ливерпул и за Велемајсторот, тоа подобро.
Вакви денови следат и понатаму.
Од ваков Арсенал изгуби Ливерпул...

Сите три утакмици до сега, во најмала рака, се загубени заради Велемајсторот.

Што побрзо се сфати тоа, тоа подобро.

Reina Out (веќе шеста година истото го барам)
И нормално...

King Kenny назад.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ваљда не ги сметаш 60-те милиони во фунти од Torres и Babel...
да, само треба да го иземам керол од ланскиот летен преоден рок.

на крај краева за мене не е битно колку се заработени од продажба (тука сме констатнтно во минус) битно е дека фондот милиони за трансфери постои и неосновано е да се критикува дека некој не давал пари.

јас сум оптимист по природа, ама не гледам на што да го основам тој оптимизам со ваков состав, пред се со ваква (не) организираност. екипата горе доле е иста од лани (плус минус два тројца иста класа играчи) и минус керол, кој и онака лани успеа да даде 1 (со букви ЕДЕН) гол на енфилд во премиер лига. така да а бил - а не бил.
од друга страна мизерија сме како во домашна лига, така во лига на европа против треторазредни екипи.
не знам на што да го темелам оптимизмот, стварно... чекавме сезона да почне, почна, сеа да чекаме да зима, за после да чекаме да чекаме крај на сезона? тотално разочарувачки.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Reina Out (веќе шеста година истото го барам)
И нормално...
Убеден сум дека причина за овој слаб старт е крајна не мотивираност и тоа што нема кој голман да му дише во врат, за да му го фати местото (Дони, Џонс)

S

Stivie G

Гостин
Biafran Jet Set не може да очекуваме чуда од Роџерс кој пред тоа беше менаџер на просек екипа како Свонси. Ама не може ни по само 3 кола да го осудам зошто правел така зошто онака. Овие 3 кола не ја даваат реалната слика. Што е до мене, сеуште си стојам на ставот дека Далглиш требаше да остане. Американските пички го поставија Роџерс иако можеше да се направи и подобар избор(АВБ според мене но не му ги прифатија условите)..

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Трескаш глупости, класични глупости. Ќе ми кажеш дека Арапите знаат да водат клуб и затоа Сити е таму каде што е?! Има разлика од сопственици и луѓе што го водат клубот. Сопствениците ангажираат луѓе што знаат како да водат клуб. Што направиле Америте што тебе не ти се допаѓа?!

Нема пари за трансфери, нема пари за нов менаџер, нема пари за плати....или ќе ми кажеш дека они се криви зошто Енфилд не почна до сега да се проширува. Абе дај бидете реални дека е ова мизерна екипа, мизерен состав на играчи и дека ни Мурињо, Пеп, Фергусон, Венгер и Бенитез да седнат заедно на клупа нема да не оправат за волку брзо време, не па некој како Роџерс.

Јас имам надеж, сеуште имам и сигурен сум дека сите ќе ги јадете гомната што ги серете изминативе недела/две....а, кога ќе дојде тоа, бидете мажи и цитирајте се за се што имате просрано, а не ко дрољи да се криете и да викате, знаев Ален е добар, знаев Реина е голманиште, знаев Суарез е голгетершите, знаев Кептн фантастик е тука секогаш за нас...итн итн итн...!!! (а сега да читам дека Реина одсекогаш бил дрво голман а од 3 сезони има златна ракавица со мизерен тим како ЛФЦ)
Уште од првата реченица сфатив дека грешка си сватил... Не барам Арапи а и никаде немам спомнато нешто такво, и да, немаат поим од водење клуб арапите, нити пак сакам да станеме клуб како City. Америте направија грешка со тоа што мислеа дека можат да водат фудбалски клуб. Поставија неспособни луѓе како Commoli и слични, за подоцна да ги избркаат истите затоа што не им чинат. Ветуваа дека ќе почнат со стадионот а сеуште немаат ни план во врска со тоа, лош маркетинг, лош менаџмент на ситуацијата со Suarez лани, при што ги оставија Suarez и Kenny на суво итн. итн. итн.

И да, ако се навратиш неколку страни назад, ќе видиш дека го бранам Rodgers и дека барам подршка за него и играчите и мислам дека за среќа него го погодија америве, ама освен тоа до сега се немаат покажано многу позитвно...

Kajgana Shop

На врв Bottom