Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.828
Поени од реакции
12.270
Брејкинг њуз...

Леле Розо и овој ни го лапнаа од пред очи...... ц ц ц значи овој Роџерс!

ПС.Ајде Rosemberg почнувај!:pos:
Ова е добра вест. Не ни треба ваква будала во тимот
И сега? Кај е квалитетното крило??
--- надополнето: 23 јули 2012 во 16:48 ---
Борини ќе си биди 29ка пошто сам го сакаше бројот му бил среќен. Ако гледаме така еве Балотели носи 45 (му остана уште од младинците во Интер) , Тевез носи 32ка, Адебајор носеше 25ка па и 6ка во Реал, итн итн.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.828
Поени од реакции
12.270
Инаку сега со Рома еден посериозен тест. Да видиме дали можиме и со нив преку 65% посед на топка. Ако да тогаш против послабите екипи има 80% да имаме. Топката ќе им ја криеме. Само да сочекаме прво да видиме. Појак тим ќе излези така да ќе се видат можностите.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Инаку сега со Рома еден посериозен тест. Да видиме дали можиме и со нив преку 65% посед на топка. Ако да тогаш против послабите екипи има 80% да имаме. Топката ќе им ја криеме. Само да сочекаме прво да видиме. Појак тим ќе излези така да ќе се видат можностите.
Да ,сеа се приклучат и другите такада треба во најмала рака да имаме над 60% иако играме со подобар тим од Торонто..

S

Stivie G

Гостин
Тоа ќе биде една од ретките шанси за Керол да се покаже кај Роџерс. Мое мислење е дека ќе го продадат, само се чека достојна понуда. Срамно ќе биде да го дадеме за 10 а сме го земале 35.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тоа ќе биде една од ретките шанси за Керол да се покаже кај Роџерс. Мое мислење е дека ќе го продадат, само се чека достојна понуда. Срамно ќе биде да го дадеме за 10 а сме го земале 35.
Од овој Ливерпул, такви потези се очекуваат.

S

Stivie G

Гостин
Од овој Ливерпул, такви потези се очекуваат.
Преголем песимист си ;) . Ако го дадат нека го дадат. Сепак грешката е направена уште кога беа дадени 35 милиони за него. Неговата реална вредност е околу 13-14 милиони.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Преголем песимист си ;) . Ако го дадат нека го дадат. Сепак грешката е направена уште кога беа дадени 35 милиони за него. Неговата реална вредност е околу 13-14 милиони.
Никаква грешка околу Керол. Грешка може допрва да се направи, ако го продадат или позајмат. А само што му тргна на дечкото.
По тоа може да се види „комувабезглава“ политиката на Ливерпул.

Не сум песимист, само сакам да сум објективен, иако се работи за тимот за кој живеам две децении...

S

Stivie G

Гостин
Никаква грешка околу Керол. Грешка може допрва да се направи, ако го продадат или позајмат. А само што му тргна на дечкото.
По тоа може да се види „комувабезглава“ политиката на Ливерпул.

Не сум песимист, само сакам да сум објективен, иако се работи за тимот за кој живеам две децении...
Не се вклупува во тактиката на Роџерс, така да подобро сега за 12-3 отколку следната година за 2-3. А грешката со него е направена уште лани кога се дадоа толку пари, признавале ние или не.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не се вклупува во тактиката на Роџерс, така да подобро сега за 12-3 отколку следната година за 2-3. А грешката со него е направена уште лани кога се дадоа толку пари, признавале ние или не.
Добро, се наближува сезоната, па да не испадне поголема грешка „легендата од Свонси“ од Керол.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
@BenSmithBBC - Никакви новости нема околу Демпси и Алан..Прво треба да се реши ситуацијата со Керол па потоа да се прават нови договори..
According to @BenSmithBBC No updates on Allen & Dempsey. Need to sort Carroll situation out before other deals can proceed properly
Керол пепел..

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Абе Керол си оди шо не ви е јасно! и не е некој сијаен напагач , несакате да призаете бидејки сте фанови на Ливерпоол исто како и јас! ама тој не вреди 35 милиони!
Инаку јас мислам дека Керол ке отиде во Милан како замена за Ибра.

Друго Демпси го зимаме сигурно бидејки е Американец колку за тој пазар а исто така не дека нема квалитет.

За Ален незнам ....

Против Рома очекувам добра игра се вракаат Џонсон , Џерард ,
И дали некој знае дали против Рома ке игра Борини ???

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Памтете ми го зборот дека ако го даеме Керол негде, еден ден ќе зажалиме коа ќе ни збрца хет-трик или ќе не елиминира од некое финале. Јас цврсто стојам зад мислењето дека по никоја цена не смее да си иде. Секад ќе има момент на некоја утакмица кога ќе треба да се најде некој крупен дечко што ќе треба да ја забие ко шо треба у голот, и ако он не е таму ќе се види таа празнина. Според мене мора да ја имаме таа димензија во играта, кога стварно ќе има потреба од таков начин на постигнување гол... а ќе има..

Инаку Роџерс изјавил дека Борини тешко дека ќе биде спремен за против Рома, али ќе почекаме и ќе видиме. Секако ќе биде во Америка, али мислам дека нема да биде во ниедна стартна постава како претходниот натпревар во двете полувремиња, туку ќе седи на клупа изглеа.

S

Stivie G

Гостин
Керол ќе успее во тим како Њукасл, Тотенхем ама во Ливерпул тешко. Нема потреба да се чува кога не се вклупува во тактиката на менаџерот. И да, во него сите гледаме "утеха" по заминувањето на Торес и се надеваме дека ќе успее да го замени а сите сме свесни дека тоа нема да се случи. На секој негов гол се радуваме како да постигнал 5. Не е тоа тоа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја не барам нов Торес. Убаво е да се има Kop Idol напаѓач како што беше Торес. Али според мене подобро е да имаме одредена и успешна игра во која сите еднакво ќе придонесуваат. Никад не би сакал да бидеме one-man team како Арсенал лани. А кога со таа игра нема да иде против некој, да влезе некој како Биг Енди да ги смени работите. Се надевам дека Роџерс го гледа тоа. Единствената работа е дали он и самиот Керол би сакале тој да седи на клупа и да ги чека тие моменти кога највеќе ќе биде потребен. А со оглед на тоа дека нас секад малите клубови не јебат, ќе биде и те како потребен. Ако Роџерс одлучил да го продаде, ќе го продаде. Ако нема одредена одлука, а стигне поволна понуда, мислам дека одлуката ќе биде кај Керол. Тој ќе си одлучи дали да замине за друг тим и таму да си ги покажува квалитетите, или пак ќе одлучи да се бори за место во овој клуб. Се надевам дека ќе биде второто, бидејќи од друга страна нас ни требаат борци за прв тим, поготово во нападот. Нема ништо бољи од тоа кога не знаеш кој напаѓач прв да го ставиш да игра од тоа што сите се во одлична форма. Се надевам дека тој ден и кај нас ќе дојде некогаш. Мислам дека она што највеќе фали од сагава со Керол е една изјава од самиот него околу све ова. Доста се замараа сите со Аквилани, Џо Кол, Адам, иднината на младите и сл. Керол и неговата судбина може да испадне да биде клучна разлика за тоа што ќе не чека следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom