Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Прво бујрум повелете на новата тема за премиер лига отворена од вашиот the_kop :D
Фала ама засега не
Инаку јас одсекогаш сум бил фан на Вилсон ама нема да добие шанса, Пачеко поарно е и за нас и за него да си замини а Сусо и Коуди мора да добијат шанса барем во Лига Купот....
И јас сум фан на Вилсон и бев ќејфови кога го купија ама тешко да има иднина. Ајде ваљда во ЕЛ ќе добие шанса па ќе биди нешто ама тешко
..
А инаку Rosemberg шо викаш вгодина некој викенд кога ќе бидиш ти останат Битола а и јас да сум таму да го гледаме Ливерпул заедно?
Нема јас шо да сум останат Битола. Прилеп студирам ебаго. Секој ден сум дома :DЛиверпул ќе го гледаме заедно во тоа биди сигурен. Веќе има планови наредната сезона да има собири во Битола така да без гајле.
П.С се извинувам за трите цитати
П.П.С како уствари се означува член?
П.П.П.С како ти беше стариот ник или овој ти е единствен?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 02:18 ---
Очекувам Дени Вилсон да остане и да покаже што има во почетните фази од Лига Европа. Пачеко ваљда ќе биде продаден, Сусо и Стерлинг во прв тим, Коуди и Морган на позајмица. Али ете ги сите тренираат сите со првиот тим, ваљда Бренди ќе ги оцени сите ко што треба и најдоброто решение ќе го извади.
За него нема веќе изговори. 19 годинки, цело време сметан за тaлент, капитен во помладите категории.....оваа сезона мора да покажи дали ќе биди играч од него или ќе оди на трансфер листа

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Фала ама засега не

И јас сум фан на Вилсон и бев ќејфови кога го купија ама тешко да има иднина. Ајде ваљда во ЕЛ ќе добие шанса па ќе биди нешто ама тешко

Нема јас шо да сум останат Битола. Прилеп студирам ебаго. Секој ден сум дома :DЛиверпул ќе го гледаме заедно во тоа биди сигурен. Веќе има планови наредната сезона да има собири во Битола така да без гајле.
П.С се извинувам за трите цитати
П.П.С како уствари се означува член?
П.П.П.С како ти беше стариот ник или овој ти е единствен?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 02:18 ---

За него нема веќе изговори. 19 годинки, цело време сметан за тaлент, капитен во помладите категории.....оваа сезона мора да покажи дали ќе биди играч од него или ќе оди на трансфер листа
А Прилеп си студирал јас мислев Скопје. Епа супер ќе биди ако има групно гледање на Ливерпул. Член се означува со мајмунчи, и ќе го напишиш името на тој кој го означуваш? Ник? Шо беше сега ник? :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
А Прилеп си студирал јас мислев Скопје. Епа супер ќе биди ако има групно гледање на Ливерпул. Член се означува со мајмунчи, и ќе го напишиш името на тој кој го означуваш? Ник? Шо беше сега ник? :D
Е па тоа the_kop. Името, јузерот, ваљда се разбравме
--- надополнето: 9 јули 2012 во 02:30 ---
Ај да пробам ова со означувањето
superstarpizza :coffee:
:icon_lol: Најдов нов начин да го замарам :sneaky:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не, не истиот ми е цело време....

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
А престана изливот на информации од Болоња,Челзи,Барселона итн итн???
Да, уствари не ни имало, освен се разбира гомнојадците агенти кои сакаат поголема плата за нивните клиенти и бонуси за самите нив. А ако има некоја информација поконкретна од некој друг клуб за нас, дај сподели ја да ја знам и јас...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

:свиркам:
--- надополнето: 9 јули 2012 во 06:36 ---
Па тогаш заминвај надвор од скопјето :mad:
Сите одете кај шо треба, прајте тоа шо сте праеле кога сме носеле играчи у пичку материн!!!!! Сакам играчи да се купат!!
--- надополнето: 9 јули 2012 во 01:43 ---
Инаку да подискутираме малку за Пачеко,Вилсон,Сусо,Коуди итн итн.
Што по ѓаволите се случи со Пачеко? Детето комплетно пропадна. Не успеа ни во еден ебан Рајо Валјекано да избори место во тимот. Таков талент а ништо од него. А и кај нас доби многу малку шанси. Истото е и со Вилсон. Мислам дека ако не се случи некаков пресврт ќе ги снема за кратко време од тимот. Коуди веќе е време да ја добие својата шанса како замена за Лукас. Наместо да купуваме деструктивец ете го Коуди да покажи дали вреди или не. Сусо годинава ако не добие шанса го губиме! Барем јас да сум како него ќе си одам

Овие играчи не може да просперираат поради притисокот од навивачите и нивната желба за доведување на Месиевци во тимот! (Генерално напишано, не е за тебе посебно!:свиркам:)

Доколку на овие играчи би им се дало шанса тогаш би требало да не пазаруваме воопшто. Едино позицијата на Лукас пошто никој не го сака Спиро:( .
Додека овие другиве се покриени со барем 3 играчи кои би можеле да играат пред овие играчи кои ги споменуваме сега.

Сусо - Шелви, Хендерсон, Џерард.
Вилсон - Шкртел, Агер , Кара , Коатес.

Значи доколку би играле децава би требало некој од овие да одпадне.

Што се однесува до Пачеко..... времето помина за негово полирање како фудбалски дијамант, како што го кажа Бенитез кога го донесе.
Според мене тој би треба да се продаде што поскоро, како би заработиле на неговата младина......

Што се однесува до Сусо да споменам една инфорамција која помина незабележано од сите медиуми а беше изнесена како пробен балон, или бар така мене ми личеше!

Информацијата дека Шефот на Мидлзборо имал приватен разговор со Сусо, каде овој го убедувал по секоја цена да премине кај него. Таму тој ми ветил загарантирана прва виолина и уште неколку симнати ѕвезди од небо.

Ова според мене треба сериозно да се свати.
Ова според мене и мое мислење е желба на Сусо да наметне своевиден притсок поради фактот што неговиот соиграч Стерлинг кој дојде одприлика исто време со Сусо веке има солиден број на минути во првиот состав. Сусо нема ниту секунда.
Мислам дека кога ке се поврзат точките ке излезе едно............. Или минутажа во прв состав, или заминување од Ливерпул.
Сусо е дојден 2009 или 2010 мислам, така да договорот му е сигурно при крај.... тоа ја отвара можноста за ваква закана!

Сепак...... како што споменав погоре, притисокот на навивачите не дозволува напредок на овие деца.
Стерлинг успеа само поради фактот што е Англичанец!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
-------------------

За од прилика пола саат почнува првата прес конференција на Роџерс.
На пресот ке присуствува Лукас и уште еден играч кој засега не го соопштуваат (не е нов играч за жал)

Пресот ке биде увертира за турнејата во Америка.

Ајде фатите се за работа и тражите Стрим.... ја најдов али нешто ко текст, нема видео!
--- надополнето: 9 јули 2012 во 12:26 ---
ЕДИТ******

Сеа глеам ке биде фри на официјалната страна.... да видиме што ке кажат!

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Роџерс изјави дека треба да очекуваме 1 засилување во текот на неделава, а можеби и 2!

Ете бе Rosemberg, не се нервирај :D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Во делот кога Роџерс беше прашан за гласините што Керол го поврзуваат со Милан, кажа дека досега тој немал понуда од Милан.
На прашањето за статусот на Керол во тимот, Роџерс даде збунувачки одговор. Во одговорот не беше споменат Керол иако прашањето се однесуваше стриктно за него.
Тој одговори дека во текот на пријателските натрпевари ке види кој колку и каде ке игра.

Сето ова може да се поврзи со неодамнешното интервју на Роџерс во врска со стилот на игра на Шпанија.
Роџерс во тоа интервју изјави дека нема да биде ништо чудно ако Ливерпул игра без класичен напагач.

Сега се поствува прашањето.....
Колку Керол ке биде корисен во евентуалната тактика доколку Роџерс го имплементира Шпанскиот модел на тактика, каде се игра без класичен напагач, или барем не играч од типот на Керол.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 14:05 ---
Не му го покажувајте ова на Rosemberg !:pos:

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Според Бен Смит - од BBC, Роџерс по интервјуто, кога камерите се изгаснале рекол дека навивачите на Ливепрул ќе бидат позитивно изненадени од играчот кој веројатно наскоро ќе ни се придружи. ''Ќе го обожуваат ''

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Според Бен Смит - од BBC, Роџерс по интервјуто, кога камерите се изгаснале рекол дека навивачите на Ливепрул ќе бидат позитивно изненадени од играчот кој веројатно наскоро ќе ни се придружи. ''Ќе го обожуваат ''
МЕСИ !!!! :vozbud:

:D

S

Stivie G

Гостин
Ми оди окото кон Адам Џонсон, нема навивач на Ливерпул која не го сака овој играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom