Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.667
- Поени од реакции
- 11.817
Фала ама засега неПрво бујрум повелете на новата тема за премиер лига отворена од вашиот the_kop
И јас сум фан на Вилсон и бев ќејфови кога го купија ама тешко да има иднина. Ајде ваљда во ЕЛ ќе добие шанса па ќе биди нешто ама тешкоИнаку јас одсекогаш сум бил фан на Вилсон ама нема да добие шанса, Пачеко поарно е и за нас и за него да си замини а Сусо и Коуди мора да добијат шанса барем во Лига Купот....
Нема јас шо да сум останат Битола. Прилеп студирам ебаго. Секој ден сум дома Ливерпул ќе го гледаме заедно во тоа биди сигурен. Веќе има планови наредната сезона да има собири во Битола така да без гајле...
А инаку Rosemberg шо викаш вгодина некој викенд кога ќе бидиш ти останат Битола а и јас да сум таму да го гледаме Ливерпул заедно?
П.С се извинувам за трите цитати
П.П.С како уствари се означува член?
П.П.П.С како ти беше стариот ник или овој ти е единствен?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 02:18 ---
За него нема веќе изговори. 19 годинки, цело време сметан за тaлент, капитен во помладите категории.....оваа сезона мора да покажи дали ќе биди играч од него или ќе оди на трансфер листаОчекувам Дени Вилсон да остане и да покаже што има во почетните фази од Лига Европа. Пачеко ваљда ќе биде продаден, Сусо и Стерлинг во прв тим, Коуди и Морган на позајмица. Али ете ги сите тренираат сите со првиот тим, ваљда Бренди ќе ги оцени сите ко што треба и најдоброто решение ќе го извади.