Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Извини, лани Brendan беше тој што купуваше играчи ?! Ммммм јас како што се сеќавам не, туку Comolli беше црепот што ги посредуваше трансферите и се маткаше со месеци за играч и на крај пак скапо ги плаќаше, така? Не ти држи вода муабетов. Кажи ми еден од овие со кои сме поврзани дека е сериозно нешто и потврди ми со факти зошто е така... Еден барам не повеќе.
Лани беше Кени и го тврдеше истото како и Брендан - дека се работело зад затворени врати. Истото и Хоџо го тврдеше па пак ништо. Се знај кои се квалитетните играчи кои треба да се донесат. Самиот Брендан рече дека ќе носи само играчи кои можат да направат разлика во тимот. Па ако тоа не се играчи како Рамирез,Џонсон,Стариџ,Волкот,Јоветич,Де Јонг тогаш кои ќе бидат? Шумоликовски во улога на шпиц? Или пак Тричковски? Можи да изненади само ако носи некои анонимуси а со такви ќе го кркаме стапот

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Лани беше Кени и го тврдеше истото како и Брендан - дека се работело зад затворени врати. Истото и Хоџо го тврдеше па пак ништо. Се знај кои се квалитетните играчи кои треба да се донесат. Самиот Брендан рече дека ќе носи само играчи кои можат да направат разлика во тимот. Па ако тоа не се играчи како Рамирез,Џонсон,Стариџ,Волкот,Јоветич,Де Јонг тогаш кои ќе бидат? Шумоликовски во улога на шпиц? Или пак Тричковски? Можи да изненади само ако носи некои анонимуси а со такви ќе го кркаме стапот
Ама ти очигледно не разбираш што сакам да кажам... Никој не рече дека ќе земеме анонимуси, туку дека се се работи (или барем така се чини) зад затворени врати. Затоа ти кажав најди ми ти мене еден линк каде што пишува нешто сериозно за било кој од овие играчи кои ги споменувате овде. Дури и самите новинари на твитер пишаа дека откако дојде Brendan во Liverpool престана изливот на информации од клубот.

P.S. Siggurdsson е исклучок, ама за за него се почна уште од кога Brendan дојде кај нас а тој иако ги помина медицинските кај Swansea го откажа трансферот.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само 6 квалитетни играчи се на располагање? Не, туку само со 6 квалитетни имиња не поврзуваат. Да не ќе знаевме ние каков играч е Гастон Рамирез и дали е "анонимец" или квалитетен ако не го поврзуваа со нас или со било кој? Што значи дека има и други играчи што се квалитетни, но не ни се познати само пошто не ги поврзуваат со нас. И да, тоа не се шумуликовски и тричковски.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Ама ти очигледно не разбираш што сакам да кажам... Никој не рече дека ќе земеме анонимуси, туку дека се се работи (или барем така се чини) зад затворени врати. Затоа ти кажав најди ми ти мене еден линк каде што пишува нешто сериозно за било кој од овие играчи кои ги споменувате овде. Дури и самите новинари на твитер пишаа дека откако дојде Brendan во Liverpool престана изливот на информации од клубот.

P.S. Siggurdsson е исклучок, ама за за него се почна уште од кога Brendan дојде кај нас а тој иако ги помина медицинските кај Swansea го откажа трансферот.
А престана изливот на информации од Болоња,Челзи,Барселона итн итн???
--- надополнето: 8 јули 2012 во 20:05 ---
Само 6 квалитетни играчи се на располагање? Не, туку само со 6 квалитетни имиња не поврзуваат. Да не ќе знаевме ние каков играч е Гастон Рамирез и дали е "анонимец" или квалитетен ако не го поврзуваа со нас или со било кој? Што значи дека има и други играчи што се квалитетни, но не ни се познати само пошто не ги поврзуваат со нас. И да, тоа не се шумуликовски и тричковски.
Горе долу се знај која е листата на квалитетни играчи кои нас ни се достапни со чест на мали исклучоци. Се друго е одење на максимален ризик и купување некои анонимни играчи

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Секоја година ова време одам на одмор, и секогаш дури сум на одмор Ливерпул купува играч....Роџер bitch мрдај малку овде во Ливерпул има правила и принципи до кои треба да се држиш :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Секоја година ова време одам на одмор, и секогаш дури сум на одмор Ливерпул купува играч....Роџер bitch мрдај малку овде во Ливерпул има правила и принципи до кои треба да се држиш :D
Епа ај мрш за побрзо да зееме некој :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Ќе седиш на одмор дури не се купи играч!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Розава ако треба ќе ти го плати одморот и у најубав хотел ќе те однесе :D

Уствари знаеш... и ја лани коа бев надвор од скопјево го земавме Адам... до мене да не е?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Розава ако треба ќе ти го плати одморот и у најубав хотел ќе те однесе :D

Уствари знаеш... и ја лани коа бев надвор од скопјево го земавме Адам... до мене да не е?
Па тогаш заминвај надвор од скопјето :mad:
Сите одете кај шо треба, прајте тоа шо сте праеле кога сме носеле играчи у пичку материн!!!!! Сакам играчи да се купат!!
--- надополнето: 9 јули 2012 во 01:43 ---
Инаку да подискутираме малку за Пачеко,Вилсон,Сусо,Коуди итн итн.
Што по ѓаволите се случи со Пачеко? Детето комплетно пропадна. Не успеа ни во еден ебан Рајо Валјекано да избори место во тимот. Таков талент а ништо од него. А и кај нас доби многу малку шанси. Истото е и со Вилсон. Мислам дека ако не се случи некаков пресврт ќе ги снема за кратко време од тимот. Коуди веќе е време да ја добие својата шанса како замена за Лукас. Наместо да купуваме деструктивец ете го Коуди да покажи дали вреди или не. Сусо годинава ако не добие шанса го губиме! Барем јас да сум како него ќе си одам

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Очекувам Дени Вилсон да остане и да покаже што има во почетните фази од Лига Европа. Пачеко ваљда ќе биде продаден, Сусо и Стерлинг во прв тим, Коуди и Морган на позајмица. Али ете ги сите тренираат сите со првиот тим, ваљда Бренди ќе ги оцени сите ко што треба и најдоброто решение ќе го извади.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Прво бујрум повелете на новата тема за премиер лига отворена од вашиот the_kop :D
Инаку јас одсекогаш сум бил фан на Вилсон ама нема да добие шанса, Пачеко поарно е и за нас и за него да си замини а Сусо и Коуди мора да добијат шанса барем во Лига Купот....
А инаку Rosemberg шо викаш вгодина некој викенд кога ќе бидиш ти останат Битола а и јас да сум таму да го гледаме Ливерпул заедно?

S

Stivie G

Гостин
Абе кај ми исчезна мислењето :mad::mad:?
Ај одново ќе пишам.
Во врска со Сусо јас сум скептик. Нашите не знат да го искористат неговиот талент и прашање на време е кога некој ќе ни го грабне од пред нос(Барса најверојатно). После нека си чукат главите у ѕид.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 01:59 ---
Прво бујрум повелете на новата тема за премиер лига отворена од вашиот the_kop :D
Јас сум прв, не му се секирај :icon_mrgr:.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе кај ми исчезна мислењето :mad::mad:?
Ај одново ќе пишам.
Во врска со Сусо јас сум скептик. Нашите не знат да го искористат неговиот талент и прашање на време е кога некој ќе ни го грабне од пред нос(Барса најверојатно). После нека си чукат главите у ѕид.
--- надополнето: 9 јули 2012 во 01:59 ---

Јас сум прв, не му се секирај :icon_mrgr:.
Незнам кај ти е беше напишано се читаше сега незнам кај е :D

Kajgana Shop

На врв Bottom