Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...
Еве поубав преглед од момците на тренингот: http://www.youtube.com/watch?v=i7B_UJMlmq8&list=UU9LQwHZoucFT94I2h6JOcjw&index=1&feature=plcp
Ми се свиѓа како голем број од младинците се вклучени во подготовките. Повеќето очекувам да заминат на позајмици, али би сакал Стерлинг и Сусо да ги видам во првиот тим. Мислам дека Бренди ќе ги вклучи нив двајца во првиот тим наредната сезона. Се совпаѓаат двајцата со неговиот начин на игра. 3-4 нови играчи, плус интегрирање на неколку младинци и екипата е составена![]()
Не е Сама. Висдам еЦрнчето у средина знам дека е Стефан Сама. Тој десно е Јалани Баио. Туку оној младинецон позади Енрике да не може некој да ми каже кој е?
Не бара баш вакво крило Бренди. Тој бара крило кое може да изигра cut-inside, да пресечи средина, да може да постигнува голови а бај д лајн играч е на пример Милнер, трча ко коњ и само центрира а не доаѓа во позиција да поентира....Стерлинг и Сусо се токму тие играчи кои Роџерс ги бара на пазарот !
Стерлинг..... класичен Вингер, брз, продорен................. и бај д лајн играч!
Сусо ...... природна позиција АЦМ..... брз продорен, и те како знае да додаде топка, а башка што и е од Шпанската школа и веке игра пас енд мув во репрезентацијата.
Би било интересно доколку на 21 овој месец Роџерс ни покаже како би играл без класичен Шпиц како што и самиот најави!
Не си у право...Не е Сама. Висдам е.
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:26 ---
Аквилани како по обичај изгледа пак на позајмица, Фенербахче заинтересиран.
Зошто ти е таков потрошен играч? Интер одвај се ослободи од него сега ние да заглавиме? Подобро Морган да го видие во тимот неголи да земаме некој како Форлан. Веќе 2 сезони е во катастрофална форма а допрва сигурно нема да се подобриостајте шала форлан ќе го раскинува договорот со интер па може безпари да го фанеме покрај суарез, евентуално гастон рамирез па и форлан кавани е само фантазија
ако е над триеска форлан е добро парче поготово без пари
Ќе полудиш до августВикендов мора да има некое засилување инаку ќе збеснам
2015 г.Ќе полудиш до август![]()
Ќе полудиш до август![]()
Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време2015 г.![]()
Гастон ? ... богами ќе имаме материјал за смеењеАко ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време![]()
Јас веќе два месеци се смеам кога ќе митекне каков смешен тим постана Ливерпул. Па уште некој коментар о Барнс ѓуптинот кога ќе видам, .... пукнав од смеење.Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време![]()
Абе тој да дојди добро ќе биди. Него за друго нешто ќе се смееме ако во брзо време нема трансфериГастон ? ... богами ќе имаме материјал за смеењеод сеа ме фати...