Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
остајте шала форлан ќе го раскинува договорот со интер па може безпари да го фанеме покрај суарез, евентуално гастон рамирез па и форлан кавани е само фантазија
ако е над триеска форлан е добро парче поготово без пари

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...

Еве поубав преглед од момците на тренингот: http://www.youtube.com/watch?v=i7B_UJMlmq8&list=UU9LQwHZoucFT94I2h6JOcjw&index=1&feature=plcp

Ми се свиѓа како голем број од младинците се вклучени во подготовките. Повеќето очекувам да заминат на позајмици, али би сакал Стерлинг и Сусо да ги видам во првиот тим. Мислам дека Бренди ќе ги вклучи нив двајца во првиот тим наредната сезона. Се совпаѓаат двајцата со неговиот начин на игра. 3-4 нови играчи, плус интегрирање на неколку младинци и екипата е составена :)

Стерлинг и Сусо се токму тие играчи кои Роџерс ги бара на пазарот !

Стерлинг..... класичен Вингер, брз, продорен................. и бај д лајн играч!
Сусо ...... природна позиција АЦМ..... брз продорен, и те како знае да додаде топка, а башка што и е од Шпанската школа и веке игра пас енд мув во репрезентацијата.

Би било интересно доколку на 21 овој месец Роџерс ни покаже како би играл без класичен Шпиц како што и самиот најави!

S

Stivie G

Гостин
Црнчето у средина знам дека е Стефан Сама. Тој десно е Јалани Баио. Туку оној младинецон позади Енрике да не може некој да ми каже кој е?
Не е Сама. Висдам е ;).
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:26 ---
Аквилани како по обичај изгледа пак на позајмица, Фенербахче заинтересиран.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Стерлинг и Сусо се токму тие играчи кои Роџерс ги бара на пазарот !

Стерлинг..... класичен Вингер, брз, продорен................. и бај д лајн играч!
Сусо ...... природна позиција АЦМ..... брз продорен, и те како знае да додаде топка, а башка што и е од Шпанската школа и веке игра пас енд мув во репрезентацијата.

Би било интересно доколку на 21 овој месец Роџерс ни покаже како би играл без класичен Шпиц како што и самиот најави!
Не бара баш вакво крило Бренди. Тој бара крило кое може да изигра cut-inside, да пресечи средина, да може да постигнува голови а бај д лајн играч е на пример Милнер, трча ко коњ и само центрира а не доаѓа во позиција да поентира....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не е Сама. Висдам е ;).
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:26 ---
Аквилани како по обичај изгледа пак на позајмица, Фенербахче заинтересиран.
Не си у право...

Сама:

Виздом:

:)
--- надополнето: 6 јули 2012 во 15:32 ---
Туку и Шкртел не го глеам на ниедна слика. Кај забегал он?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
остајте шала форлан ќе го раскинува договорот со интер па може безпари да го фанеме покрај суарез, евентуално гастон рамирез па и форлан кавани е само фантазија
ако е над триеска форлан е добро парче поготово без пари
Зошто ти е таков потрошен играч? Интер одвај се ослободи од него сега ние да заглавиме? Подобро Морган да го видие во тимот неголи да земаме некој како Форлан. Веќе 2 сезони е во катастрофална форма а допрва сигурно нема да се подобри

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Викендов мора да има некое засилување инаку ќе збеснам

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време :icon_lol:
Јас веќе два месеци се смеам кога ќе митекне каков смешен тим постана Ливерпул. Па уште некој коментар о Барнс ѓуптинот кога ќе видам, .... пукнав од смеење.

За жал.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Гастон ? ... богами ќе имаме материјал за смеење :pos: од сеа ме фати...
Абе тој да дојди добро ќе биди. Него за друго нешто ќе се смееме ако во брзо време нема трансфери

Kajgana Shop

На врв Bottom