Чудно као никад не сум го слушнал, а тренира со првиот тим. Лев бек.... тоа ме потести дека Џек Робинзон го немам нигде видено одамна...
Еве поубав преглед од момците на тренингот: http://www.youtube.com/watch?v=i7B_UJMlmq8&list=UU9LQwHZoucFT94I2h6JOcjw&index=1&feature=plcp
Ми се свиѓа како голем број од младинците се вклучени во подготовките. Повеќето очекувам да заминат на позајмици, али би сакал Стерлинг и Сусо да ги видам во првиот тим. Мислам дека Бренди ќе ги вклучи нив двајца во првиот тим наредната сезона. Се совпаѓаат двајцата со неговиот начин на игра. 3-4 нови играчи, плус интегрирање на неколку младинци и екипата е составена
Не е Сама. Висдам е .Црнчето у средина знам дека е Стефан Сама. Тој десно е Јалани Баио. Туку оној младинецон позади Енрике да не може некој да ми каже кој е?
Не бара баш вакво крило Бренди. Тој бара крило кое може да изигра cut-inside, да пресечи средина, да може да постигнува голови а бај д лајн играч е на пример Милнер, трча ко коњ и само центрира а не доаѓа во позиција да поентира....Стерлинг и Сусо се токму тие играчи кои Роџерс ги бара на пазарот !
Стерлинг..... класичен Вингер, брз, продорен................. и бај д лајн играч!
Сусо ...... природна позиција АЦМ..... брз продорен, и те како знае да додаде топка, а башка што и е од Шпанската школа и веке игра пас енд мув во репрезентацијата.
Би било интересно доколку на 21 овој месец Роџерс ни покаже како би играл без класичен Шпиц како што и самиот најави!
Не си у право...Не е Сама. Висдам е .
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:26 ---
Аквилани како по обичај изгледа пак на позајмица, Фенербахче заинтересиран.
Зошто ти е таков потрошен играч? Интер одвај се ослободи од него сега ние да заглавиме? Подобро Морган да го видие во тимот неголи да земаме некој како Форлан. Веќе 2 сезони е во катастрофална форма а допрва сигурно нема да се подобриостајте шала форлан ќе го раскинува договорот со интер па може безпари да го фанеме покрај суарез, евентуално гастон рамирез па и форлан кавани е само фантазија
ако е над триеска форлан е добро парче поготово без пари
Ќе полудиш до августВикендов мора да има некое засилување инаку ќе збеснам
2015 г.Ќе полудиш до август
Ќе полудиш до август
Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време2015 г.
Гастон ? ... богами ќе имаме материјал за смеење од сеа ме фати...Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време
Јас веќе два месеци се смеам кога ќе митекне каков смешен тим постана Ливерпул. Па уште некој коментар о Барнс ѓуптинот кога ќе видам, .... пукнав од смеење.Ако ако смејте се вие Ќе се смееме заедно за кратко време
Абе тој да дојди добро ќе биди. Него за друго нешто ќе се смееме ако во брзо време нема трансфериГастон ? ... богами ќе имаме материјал за смеење од сеа ме фати...