Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Роџерс штотуку имаше интервју на TalkSport.

Изјави дека е во план да се потпишат 3-4 нови играчи.
Мегудругото запрашан во врска со шпекулациите за наводната заинтересираност на Јувентус за Суарез, Роџерс изјави дека веке се преговара со Суарез да се продолжи договорот и покрај тоа што има уште 2-ипол години од него.

Во врска со тоа кои се тие нови играчи..... тој кажа дека политиката на клубот е таква што не се одкрива ништо се до моментот на подпишувањето.
Сите поврзувања со нови играчи е само изјави на некои агенти кои воопшто не се точни.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 10:10 ---
Во врска со тактиката.....

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Абе со Гилфи уште ништо не се знае ... би требало во овие 24 саата самиот тој да реше каде - Ливерпул или Тотнем ....
ај баш ме интересира каков е неговиот избор :)

S

Stivie G

Гостин
Мислам дека Сигурдсон ќе не избере нас но мене ми олади, нека оди во Тотенхем. Наводно поради неговиот агент толку многу се мислел бидејки агентот сакал тој да оди во Тотенхем за да можат да заработат повеќе и 2.
А на шпекулациите им нема крај, денес Демба Ба, стануваме предмет на исмејување веќе.
Исто и Дани Пачеко се враќа од позајмицата, незнам колку работа ќе заврши(најверојатно ќе заврши како и сите наши претходни таленти-праќање на позајмица по малите клубови).

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Мислам дека Сигурдсон ќе не избере нас но мене ми олади, нека оди во Тотенхем. Наводно поради неговиот агент толку многу се мислел бидејки агентот сакал тој да оди во Тотенхем за да можат да заработат повеќе и 2.
А на шпекулациите им нема крај, денес Демба Ба, стануваме предмет на исмејување веќе.
Исто и Дани Пачеко се враќа од позајмицата, незнам колку работа ќе заврши(најверојатно ќе заврши како и сите наши претходни таленти-праќање на позајмица по малите клубови).
Сигурдсон можи упм да оди. Подобро Рамирез да го земиме можи истата позиција да ја игра плус и крило. А ако агентот му се меша нека го отпушти
Пачеко ќе го испратат некаде во Тумбузија на позајмица. Треба да се решат со него веќе еднаш. Или нека седи или нека го продадат.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не дека буцкам вака и преинтузијастички го кажувам ова, туку од логика што не кажуваат во кој клуб ќе иде, би требало тоа ние да сме. Тотенхем јавно си ги кажуваат целите и за сите нивни нови играчи се знае недела дена уште пред да дојде играчот. Али ќе видиме, ако го слуша агентот... ноу комент. Агент не е за да ти каже кај да идеш, туку ако сакаш да идеш негде да ти привлече интерес, да ти го направи договорот со посакуваниот клуб и да си добие процент. Само ако има таков алапач за агент што го буцка за своја корист е лошо за него. Сигурен сум дека кај нас и повеќе playing time би имал. Али ај ќе видиме што ќе испадне од ова.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Не дека буцкам вака и преинтузијастички го кажувам ова, туку од логика што не кажуваат во кој клуб ќе иде, би требало тоа ние да сме. Тотенхем јавно си ги кажуваат целите и за сите нивни нови играчи се знае недела дена уште пред да дојде играчот. Али ќе видиме, ако го слуша агентот... ноу комент. Агент не е за да ти каже кај да идеш, туку ако сакаш да идеш негде да ти привлече интерес, да ти го направи договорот со посакуваниот клуб и да си добие процент. Само ако има таков алапач за агент што го буцка за своја корист е лошо за него. Сигурен сум дека кај нас и повеќе playing time би имал. Али ај ќе видиме што ќе испадне од ова.
Затоа треба еден отказ да му подели. И затоа во некои ситуации е подобро татко ти или брат ти да ги ставиш за агенти па има да молчат и да ти одат по ќејф. Спарс многу веројатно ќе го земаат Џагоев така да и Џагоев и Сигурдсон во ист тим некако не штима
Договорот на Пачеко можело да биди продолжен па сега ќе видиме

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ете гледате се јави и Бренди. Гледате оти сепак се случува нешто зад сцената, верувајте ние ни 30% не знаеме од тоа што работат Роџерс и управата. И самиот изјави оти секој ден сме поврзувани со нови играчи кои немаат врска со нас и оти само неколку играчи можат да направат разлика. Имаме одлична екипа и баш како што очекував оти 3 до 4 играчи ќе купи Бренди, секако ако другите играчи останат (Шкртел, Агер, Суарез) а се надевам оти ќе останат.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
---

Вакви дресеви ко сега вторите што ќе ни бидат Ливерпул имале во 1900-06 :cool:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
---

Вакви дресеви ко сега вторите што ќе ни бидат Ливерпул имале во 1900-06 :cool:
Ја трипам или дечкото у средината изгледа како стара верзија на Дени Вилсон? :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Момци идам ја на одмор утре па ајде коа ќе се вратам да ме пречекате со 2-3ца нови засилувања,по можност некои моќници:) зззз

Г

Гучи

Гостин
Момци идам ја на одмор утре па ајде коа ќе се вратам да ме пречекате со 2-3ца нови засилувања,по можност некои моќници:) зззз
Ајде важи на плоштад ке приредиме забава и ке ги викнеме. Само кажи коа се враќаш??
Ај убаво да си поминеш, да си најдеш некое јако пиќе и така. :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Ако се враќаш од одмор наредната година можи и ќе те пречекаме со некакви засилувања. :coffee:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас од утре сум на одмор, се до викендов кога стартува Премиер лигата. И сега, прашањето е, дали да се чека едвај ПЛ, или да се кулира во „што подолго одмориште“, пред да се вратиме на работни god damn it, it's six o'clock again “навики“, олеснети со ногомет. Јеби га, тешко е.

Него, да се надоврзам на муабетов од погоре, можеби ке има некое засилување во овој одмор (мој). АКо не, взима, во зимскиот распуст (за некого одмор). Па ќе вииме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom