Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Знаев дека вака ке се случи со Меирелеш оти немаше да игра прв тим стандардно ова го напрај но сепак ја продолжуваме сезоната без него, Хендо можи да ја замени неговата загуба макар и Спиринг би бил супер (за вас незнам ама мене супер ми игра детето, башка е скаузер), и баш ми е мило шо дојде Белами назад стварно го сакам играчов.....
И на крај да резимираме
In-Enrique(6m),Henderson(16-20m),Downing(16-20m),Adam(9m),Doni,Bellamy(free),Coates(7m)
Out-J.Cole(Loan),Degen,El Zhar,Kirgiyakos,Jovanovic,Ngog,Poulsen,Aquilani(loan),Konchesky,Insua,Meireles....
Значи имаме 7 нови играчи и 12 продадени....значи со овие сили ја продолжуваме сезоната YNWA
Се сложувам со тебе...мислам дека Спиринг е гладен за игра...прав скаузер...
Може да се каже дека ја имаме најтепачката екипа во лигата...хахахахаха Керол, Суарез, Белами, Кара, Стиви, Агер, Шкртел...хахахаха

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Значи сепак ќе се крстите во Хендерсон. Пак да го критикувате
Во името на отецот, синот и светиот Хендерсон. Амин. :P

Шала на страна, Хендерсон е најперспективен млад играч во Англија. Таман си е.. <3

П.С. Абрамович во Ливерпул има вложено повеќе пари од бившите газди :D :P

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
ахахха нека му е со срека на Миралеш и да се прослави исто толку добро како и Торес во Челси па дури може и подобро!!

Едно прашање до фановите на Челси ако сеуште го пратат нашава група!
- Кај планира Боаш да го игра Миралеш ? на клупа ? :D пошто судејки по вашата игра би требало да игра место Лампард! веднаш позади Торес и Дрогба. :D

Инаку трансфер периодот помина одично тоа што си отиде Миралеш воопшто нема да се осети , а и многу пари каривме на него реално 15 милиони не дека не ги заслужува али сепак...
Требаше можеби да се направи повеке напор за Јонсон но што е тоа е!

И последно прашање - Колку е точна информацијата дека ние во наредните трансфер периоди ке имаме предност пред другите тимови за купување на Хазард! ???

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
- Кај планира Боаш да го игра Миралеш ? на клупа ? :D пошто судејки по вашата игра би требало да игра место Лампард! веднаш позади Торес и Дрогба. :D
Meireles ke igra od desna ili leva strana na dijamantot u sredina, odnosno pozadi lampard

В

Вори

Гостин
Што позиција точно игра Меирелес?
И дали игра само една или може да игра на повеќе?

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Што позиција точно игра Меирелес?
И дали игра само една или може да игра на повеќе?
Мислам дека најдобро би се снашол веднаш позади напагачите има неверојатен шут!
За деструктивец не е купен сигурно!
А Боаш има стратегија 4-3-3 колку што мозам да видам така да стварно незнам кај би го играл .... Но тоа е негова работа

В

Вори

Гостин
На местото од Лампард,Рамирес или Микел можеби.
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:51 AM ---

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не знам што мислат другите фанови на Ливерпул, ама мене многу ми е жал што си отиде Раул. Вистина е дека немаше место за него во составот, ама ми стана омилена фаца од лани и не сакав да си оди. За фановите на Челзи, добивте одличен играч исто како и Торес, само се надевам дека и тој ќе има лоша форма како шпанецов, затоа што не сакам да гледам како ни збрцуваат голчиња. Можеме сите сеа да го сереме него и Торес, ама факт е дека и двајцата се супер играчи. Само се надевам дека нема Челзи да продолжат со традицијава да ни ги земаат играчите што ни донесуваат победа против нив. :)
--- надополнето: Sep 1, 2011 1:03 AM ---
There you have it, all of Roy's signings gone in 24 hours

Г

Гучи

Гостин
Ми се уништи вечерта коа ми кажаа дека Раул си иде :( Ептен го засакав копилето :) Нека му е со среќа у Челзи.
За Белами што да се каже, осеќам ке биде главна фаца у Ливерпул годинава :LOL:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
белами сме го земале?? ќе си пукам во глава.. воопшто не сум среќен, плус раул отиде, иако раул е далеку од топ класа играч сепак ми е криво. нека не заборава дека беше тотален анонимец во светискиот фубал пред да дојде во ливерпул.

мразам португалци, нека му е со "среќа" кога веќе не е црвен.

се на се ми се свиѓа екипата, шкртел и агер се главни фаци позади, ги обожавам дека се пргави, безкомпромисни, ги обожавам дури и кога грешат. мислиш навивачи влегле на терен и играат за својот клуб.
суарез е новата легенда на ливерпул. според мене најдобриот трансфер на ливерпул во поновата историја. убедливо.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
лелее аман како ве читам сите уште ден на жалост да објавиме денеска за раул ... како дојде така и си појде само што отиде во ривал тоа е лошо иначе торес не го жалев не па раул
и поарно бабел да го вратеа него ли белами али ајде што е тука е

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Абе се изнервирав кој слушнав дека отишол Раул .... таман името му го научив како му е правилно и си замина ( копиле ) ....
Иначе во врска со овиа што дојдоја задоволен сум се засиливме на сите позиции така да супер си е ...
Белами ќ да се уигра со Суарез и супер ќе биде , Адам си држи среде , Хандерсон од натпревар во натпревар се подобруе , лева Даунинг држи со Енрике , Коатес замена за Карагер / Агер и тоа е тоа , на зима Хазард .... само да не поднесе пак некој на зима да си замине у 15 до 12 и тоа у Челси .

Kajgana Shop

На врв Bottom