Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Овој Меирелеш - какво дрво е?
Не знам со кој памет го купивме, многу лош трансфер, не ми се свиѓа ич играчов, не сум го прател многу во Ливерпул како игра и која позиција, ајде просветлете ме.
Дрво ? Не би рекол. Не знам колку ги пратеше Ливерпул прошлата сезона ама супер полу-сезона изигра...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Овој Меирелеш - какво дрво е?
Не знам со кој памет го купивме, многу лош трансфер, не ми се свиѓа ич играчов, не сум го прател многу во Ливерпул како игра и која позиција, ајде просветлете ме.
Играчиште. Со среќа нека ви е шо да речам друго

S

Stivie G

Гостин
Ниеден играч не е поголем од клубот, а уште помалку Раул Миралеш, збогум и да го следи иста среќа како Торес

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Да не беше он лани, сеа Чемпионшип ќе игравте.
Да бе......можи и во Лига 1. Ајде доста со глупости. Ни помогна, ѕвер беше ама дека ќе сме играле чемпионшип на друг кажи му. Додека не дојде Кени не беше сјаен Раул а потоа не само Раул туку сите беа сјајни

S

Stivie G

Гостин
Клубот за кој навивам има 19 титули :)
Мислев дека си од Челзи затоа така напишав, моја грешка :), и не мораше да потенцираш дека имате 19 титули го знаеме тоа, и за тебе и ние имаме 5 Титули ЛШ

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Нека му е со среќа на Миералеш во челзи и добредојде назад Белами.Знам дека загубивме одличен играч,ама сепак немаше место за него.Боље шо се шитна него да дремеше на клупа.Одличен пазар напраивме летово,презадоволен сум.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Значи според мое гледиште...имавме супер трансфер активности ова лето што се однесува на играчи кои дојдоа и на играчи коишто си заминаа од Енфилд...малко сум разочаран што го продадоа Меирелеш, но играч коишто сам побарал трансфер, а и плус тоа не мислев дека ќе добиеше некоја поголема шанса оваа сезона, сепак може да се каже дека е направен добар потег(за 15 милиони фунти). Сите "Deadwoods" кои што беа во клубот се продадени што беше и логично(деген, ел жарко, н‘дрво, поулсен,кол,јовчеи остали)...Што се однесува до засилувањата мислам дека Кралот и Комоли направија одлична работа, стварно сум презадоволен од сите нови играчи коишто пристигнаа(допрва очекувам да блесне Хендо и да покаже дека 20 милиони вложени во него не се џабе, исто како што очекувам и Керол да почне да беснее по теренот, Коатес или Коутс...мислам дека ќе биде наследникот на Кара...играчиште)...нормално не може веднаш да се очекуват големи резултати, но судејќи по сите овие утакмици, Suma Sumarum може да се каже дека сме на правиот пат и реално очекувам борба за титулата оваа година...YNWA !!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
да ве заангажирам малце еден квиз хахаха
- Кој ќе биде новиот бисер што во јануари во 5 до 12 ќе побара трансвер за да си оди ?

и не зборувајте така за белами оти белами е пандев за керол :vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
- Кој ќе биде новиот бисер што во јануари во 5 до 12 ќе побара трансвер за да си оди ?

Тој што следен ќе им стави гол на Челзи. Не гледаш дека ги купуваат играчите што им ставаат голови? :pos: Ништо сега надевајте се голманот Џонс да им бувни еден и да го земат и него :pos::pos::pos:
Туку дај заебете трансфериве утре ќе резимираме, сега дајте нешто слики од жениве на играчите. И од жена му на Раул ( ако ја има ) :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Tипувам на Суарез или на зима или на лето Сити или Челзи а можеби и Реал ќе го побараат и него :coffee:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Знаев дека вака ке се случи со Меирелеш оти немаше да игра прв тим стандардно ова го напрај но сепак ја продолжуваме сезоната без него, Хендо можи да ја замени неговата загуба макар и Спиринг би бил супер (за вас незнам ама мене супер ми игра детето, башка е скаузер), и баш ми е мило шо дојде Белами назад стварно го сакам играчов.....
И на крај да резимираме
In-Enrique(6m),Henderson(16-20m),Downing(16-20m),Adam(9m),Doni,Bellamy(free),Coates(7m)
Out-J.Cole(Loan),Degen,El Zhar,Kirgiyakos,Jovanovic,Ngog,Poulsen,Aquilani(loan),Konchesky,Insua,Meireles....
Значи имаме 7 нови играчи и 12 продадени....значи со овие сили ја продолжуваме сезоната YNWA

Kajgana Shop

На врв Bottom