Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Без разлика што тимот беше комбиниран ради финалето, ужасна игра. Ако ништо друго требаше да му парираме на Фулам.
Се додека Керол, Шелви и Спиринг ги гледам во Ливерпул, се повеќе ми се губи желбата да гледам. Фаќаат топка и се што очекуваш од нив е да ја изгубат. Има ли на bwin ili bet365 опција Керол да не даде гол? Ќе ги стаам сите пари што ги имам!
На овие тројца коа ќе им ги доадеш милионските таленти Хендерсон и Даунинг, со се Адам.. се доаѓа на место на табела некаде во средината.

Освен задња линија, пред се Шкртел и Агер плус Лукас и Суарез, се друго е сумлив квалитет дури и за втора белгиска лига. Џерард тука не го бројам, бидејќи сакале- неќеле мора да му се наоѓа замена.

Се надевам малку радост ќе ми донесат во сабота, дури да победиме, толку сум разочаран сезонава, радоста нема да ме држи ни до недела.
абе пријателе извини вака малце оф топик да те прашам за барса си или за ливерпул ?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Керол денеска беше најдобар , Кајт тапа , Шелви треба уште да јаде , а Стерлинг без размислување треба да добива шанса од клупа , сега за сега ( ѕвер е )

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Одлично увертура пред финалето :mad:. Барем Кени сега веројатно увиде кој играч заслужува да игра всабота со Челси а се поубеден сум оти Кара треба да игра место Шкртел Словаков воопшто не е во форма последно време, а и Кајт не треба да стартува според мене треба да играме 4-3-3, 4-5-1
Џонсон-Кара-Агер-Енрике
---------Сперинг?------
-------Хендо-------Џерард
Даунинг------------Беларс
-----------Суарез-------
Ова ќе бидат нервозни 4 дена само се надевам после тоа нема да имам и уште тажни 4 дена напротив се надевам оти ќе имам среќни 4 дена....YNWA

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
финале
Реина , Агер , Џонсон , Шкртел , Енрике , Џеррард , Хендо , Спиринг ( средината ни е тапа ) , Суарез , Белами и Керол .

S

Stivie G

Гостин
Не знам коку сте забелажале но кога Шкртел игра во одбраната без Агер тогаш е многу послаб. А кога играт заедно со Агер тогаш е подобар од него(Агер). Шкртел е зависен од Агер на некој начин. Тоа го имам забелажано повеќе пати.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Керол денеска беше најдобар , Кајт тапа , Шелви треба уште да јаде , а Стерлинг без размислување треба да добива шанса од клупа , сега за сега ( ѕвер е )
Керол беше најдобар? Другар да не не гледавме иста утакмица? КЕРОЛ НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ ТОПКАТА БЕ АЛООО !! Не би го пуштил ни за Брегалница прва постава !

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам коку сте забелажале но кога Шкртел игра во одбраната без Агер тогаш е многу послаб. А кога играт заедно со Агер тогаш е подобар од него(Агер). Шкртел е зависен од Агер на некој начин. Тоа го имам забелажано повеќе пати.
Се слагам со ова. Шкртел-Агер е фантастична комбинација, али еден без друг коа играат многу слаби се. Истото можам да го кажам и за Кара, едноставно него не му лежи Шкртел во комбинација, многу подобро играше со Коатес кога заедно играа против Челзи у Карлинг Купот. Многу ми се свиѓаше како се покажаа двајцата тогаш и мислам дека се најзаслужни што ги елиминиравме тој ден.
Керол беше најдобар? Другар да не не гледавме иста утакмица? КЕРОЛ НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ ТОПКАТА БЕ АЛООО !! Не би го пуштил ни за Брегалница прва постава !
Епа затоа не си ни менаџер на Брегалница :D

S

Stivie G

Гостин
Се слагам со ова. Шкртел-Агер е фантастична комбинација, али еден без друг коа играат многу слаби се. Истото можам да го кажам и за Кара, едноставно него не му лежи Шкртел во комбинација, многу подобро играше со Коатес кога заедно играа против Челзи у Карлинг Купот. Многу ми се свиѓаше како се покажаа двајцата тогаш и мислам дека се најзаслужни што ги елиминиравме тој ден.
:D
Агер игра добро и со Шкртел и со Кара додека Шкртел во тандем со Кара е катастрофа(барем оваа сезона на неколкуте натпревари кои ги одиграа).
Затоа за мене Агер е подобар од Шкртел.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
абе пријателе извини вака малце оф топик да те прашам за барса си или за ливерпул ?
ха-ха
Не ми даде опција да бидам и за двата? Морам да изберам еден само?

Двата клуба ги сакам подеднакво. Како две деца кога имаш, не можеш да кажеш кое повеќе го сакаш. Разликата е што Ливерпул оваа година ми зема здравје уште на пола сезона, па си реков ајде ќе ги поштедам нервите до крај на сезона. Добро е што си ја препишав таа превентивна мерка уште толку рано, а и не беше тешко да се предвиди со оглед на тоа какви таленти Кени донесе во екипа.

Аха, уште нешто од последнава утакмица. Толку тивок Енфилд не сум слушнал со години т.е. би рекол никогаш. Поголемиот дел од утакмицата беше штама и се слушаа само довикувања од голманите и клупата.

Сигурен сум дека оваа селекција на играчи нема да трае догло.

Во сабота ќе биде комлицирано за сите што ќе патуваат за Лондон од Ливерпул. Ќе има редуциран број на возови. Посебно за враќање. Знам дека е финале и дека фановите не размислуваат многу околу тоа, иако многу се пишуваше во весници и многу жалби и негативни критики имаше кон ФА за терминот на финалето и кон железници кои патем уредно си најавиле неколку месеци унапред дека тој викенд ќе има драстично намалување на бројот на возови, поради поправки.
Се надевам со пехарот сите тие проблеми околу патувањето ќе се заборават :)

Можни се и немири, бидејќи сите тие кои ќе допатуваат многу порано, ќе имаат време за по неколку екстра пива :) а и 90% од нив ќе треба да преноќат во Лондон. Со оглед на свирежите упатени од страна на навивачите на Челзи и негативните и гнасни пораки упатени, за време кога се оддаваше минута молчење во полуфиналето против Тотенхам (минута молчење за 96те загинати)... така да, иако има мали најави, сосема мали, не се исклучени шансите за немири.

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Шр ?
Највеќе се трудеш , имаше неколку шанси , пас игра без грешка , одзеде неколку топки , створи шанса за гол кога ја извади од линија Хангеланд во прво исто занса и за Кајт кога шутираше до гол .... итака , итака , итака - натаму .
--- надополнето: 2 мај 2012 во 00:11 ---
Уш нешо , ако КЕНЧО продужи со градење на тимот со вакви таленти и со неговото бележење на прогрес - ЌЕ СИ ЛЕТА

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
ха-ха
Не ми даде опција да бидам и за двата? Морам да изберам еден само?

Двата клуба ги сакам подеднакво. Како две деца кога имаш, не можеш да кажеш кое повеќе го сакаш. Разликата е што Ливерпул оваа година ми зема здравје .....
небе бато чим си двоцевка уживкај си , и даааа за болдот мислам дека ливерпул ти го зема а барса ти го продолжи здравјето годинава или грешка сум :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Епа затоа не си ни менаџер на Брегалница :D
Па тоа е така бидејќи потешко е кога играат двајца no noncence defenders еден покрај друг во превод стопери кои играат без ризик секоја топка само гледаат да ја расчистат (Кара и Шкртел во тандем) а друго е кога игра еден од овие двајца и еден ball playing defender (Агер) кој знае да изигра со топка да ја изнесе од центарот на игралиштето без паника....
--- надополнето: 2 мај 2012 во 00:13 ---
Конечно почна некоја дискусија во Фан Клубов.....;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па тоа е така бидејќи потешко е кога играат двајца no noncence defenders еден покрај друг во превод стопери кои играат без ризик секоја топка само гледаат да ја расчистат (Кара и Шкртел во тандем) а друго е кога игра еден од овие двајца и еден ball playing defender (Агер) кој знае да изигра со топка да ја изнесе од центарот на игралиштето без паника....
Тоа е тоа, не знаев само како да ги спојам зборовите :) Кара и Шкртел се еден тип на дефанзивец, а Агер и Коатес друг. Кога ќе ги комбинираш двата типа добиваш добитна комбинација, најпросто речено.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Тоа е тоа, не знаев само како да ги спојам зборовите :) Кара и Шкртел се еден тип на дефанзивец, а Агер и Коатес друг. Кога ќе ги комбинираш двата типа добиваш добитна комбинација, најпросто речено.
Ако не играш Football Manager почни да ја играш многу полесно ќе ги спојуваш зборовите :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
небе бато чим си двоцевка уживкај си , и даааа за болдот мислам дека ливерпул ти го зема а барса ти го продолжи здравјето годинава или грешка сум :icon_lol:
Не разбирам ти што сакаш да кажеш? Одредуваш право кој каде да коментира и за кого?
Отиде еднаш офтопик што праша за Барселона, ти одговорив. Иако не знам зошто тебе тоа би те засегало, ама ете ти одговорив.

Тоа за двоцевка се надевам ти е последен пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom