Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Нели 60?

Ибрa пред еден месец кoгa гo пoврсувaa сo нaс, се збoреше зa сумa oд 10-15 милиoни фунти. Плaтaтa е веќе другo, aмa ем не би дoшoл, ем не сум сигурен декa oн е нaпaѓaчoт штo ви требa.
А Бентеке е дoбaр избoр не знaм кoј друг нaпaѓaч е пoдoбaр a би сaкaл дa oди вo Ливерпул, штo знaчи декa е нaјдoбрa oпцијa.

Зa aсистентoт зoштo тoлку пoтресувaње? Ќе му се треселе мудaтa вo ЕЛ. А Ди Мaтеoеднo искуствo штo имaше... Акo филoзoфијaтa му е сличнa сo Брендaн, не гледaм зoштo би бил лoш избoр.

И дa, Клaјн oдицијaлнo, a oвде ни сликa ни збoр зa тoa...
Ни сликa ни збoр, aј сеa уште нa стo местa истите муaбети :) се немaлo пoтребa.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Tој Ингс со Ибра,Кутињо и Фирмино позади него ќе биде Агуеро.
Стариџ да не спомнувам.

Ибра е играч кој ако го одбиеш само можеш да изгубиш. Прашајте го Венгер.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
А по која основа Бентеке е подобар избор од Лаказет?
Добар аргумент, браво.
Каде реков дека Бентеке е подобар избор од Лаказет? Доста слични играчи, единствено што овој игра во ПЛ а другиов у Франција

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
mene ne mi e jasno kako posle edna sezona da go rangirate lakazet pred benteke? pa ne li vi se pricinuva deka lakazet e nalik na ednata sezona na markovic lalana lovren... realen deal ... borini plus 22-23mil funti.... ili lamber plus 25.... ovoj igrac mora da se zemi moraa :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уште еден анонимус ќе збереме, за скуад плеер4е.

Ludwig Augustinsson ‘set to complete Liverpool move this week’

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас титули поштувам како што веќе знаете али време е да го пофалам и без трофеј Брендан Роџерс.
Одамна не сум видел 3 победи едно по друго на гости. Одамна не сум видел победа на Олд трафорд. Одамна не сум видел ваков напад.Одамна не сум видел да не се паничи и покрај 1-0 губење или 2-1...

Браво, секоја чес што успеа и сам а и тимот да го смени од лузерски во победнички.Уште да најде лек за одбраната и може ако сакаат и 20 годишен договор да му дадат...неам против.:)

Да да, јас пушувам.:D
@Peja989, ти реков. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе ,незнаеш што значи зборот CV очигледно, ова е амерички начин и тие се кажуваат на јавноста,го презентираат максимално човекот за и таквите скептици како тебе да застанат позади него. А пошто викаш дека нема да навиваш за Ливерпул док е Роџерс тука е ,тоа е дно дна. Значи ти не навиваш за тим туку за поединци.. Навивај пример за Ибрахимович и автоматски за Ајакс,Јуве,Интер,Барса,Милан ..(продолжува) и топ ќе ти биде.Вакви сончогледи од навивачи не ни требаат во фан клубов. позз
А ова? :Д[DOUBLEPOST=1435875178][/DOUBLEPOST]Поздраф Бодо :Д

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Епа ај поздрав и со среќа. И сеа што било да направи Роџерс дур е на чело на Ливерпул, каков успех и да постигне, ти никогаш нема да имаш право да се радуваш на тој успех. Ако се радуваш ќе се покажеш како еден обичен пластичен фан. Тоа е тоа...
А ти бе копук што се смееш? :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А ти бе копук што се смееш? :D
За ова, да имаше временска машина би се вратил у времето, и пред да притиснам „испрати мислење“ би си врзал сам себе толку јак шамар што ќе ме заболе до сегашноста :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За ова, да имаше временска машина би се вратил у времето, и пред да притиснам „испрати мислење“ би си врзал сам себе толку јак шамар што ќе ме заболе до сегашноста :D
Јас сум еден од ретките што му дава доверба на Роџерс сите три години.
Изглеа само јас сум неарен :D

Копук еден хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom