Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.490
- Поени од реакции
- 10.246
А по која основа Бентеке е подобар избор од Лаказет?По која основа Лаказет е подобар избор од Бентеке?
Последно уредено:
А по која основа Бентеке е подобар избор од Лаказет?По која основа Лаказет е подобар избор од Бентеке?
Ни сликa ни збoр, aј сеa уште нa стo местa истите муaбетиНели 60?
Ибрa пред еден месец кoгa гo пoврсувaa сo нaс, се збoреше зa сумa oд 10-15 милиoни фунти. Плaтaтa е веќе другo, aмa ем не би дoшoл, ем не сум сигурен декa oн е нaпaѓaчoт штo ви требa.
А Бентеке е дoбaр избoр не знaм кoј друг нaпaѓaч е пoдoбaр a би сaкaл дa oди вo Ливерпул, штo знaчи декa е нaјдoбрa oпцијa.
Зa aсистентoт зoштo тoлку пoтресувaње? Ќе му се треселе мудaтa вo ЕЛ. А Ди Мaтеoеднo искуствo штo имaше... Акo филoзoфијaтa му е сличнa сo Брендaн, не гледaм зoштo би бил лoш избoр.
И дa, Клaјн oдицијaлнo, a oвде ни сликa ни збoр зa тoa...
Добар аргумент, браво.А по која основа Бентеке е подобар избор од Лаказет?
@Peja989, ти реков.Јас титули поштувам како што веќе знаете али време е да го пофалам и без трофеј Брендан Роџерс.
Одамна не сум видел 3 победи едно по друго на гости. Одамна не сум видел победа на Олд трафорд. Одамна не сум видел ваков напад.Одамна не сум видел да не се паничи и покрај 1-0 губење или 2-1...
Браво, секоја чес што успеа и сам а и тимот да го смени од лузерски во победнички.Уште да најде лек за одбраната и може ако сакаат и 20 годишен договор да му дадат...неам против.
Да да, јас пушувам.![]()
А ова? :Д[DOUBLEPOST=1435875178][/DOUBLEPOST]Поздраф Бодо :ДАбе ,незнаеш што значи зборот CV очигледно, ова е амерички начин и тие се кажуваат на јавноста,го презентираат максимално човекот за и таквите скептици како тебе да застанат позади него. А пошто викаш дека нема да навиваш за Ливерпул док е Роџерс тука е ,тоа е дно дна. Значи ти не навиваш за тим туку за поединци.. Навивај пример за Ибрахимович и автоматски за Ајакс,Јуве,Интер,Барса,Милан ..(продолжува) и топ ќе ти биде.Вакви сончогледи од навивачи не ни требаат во фан клубов. позз
А ти бе копук што се смееш?Епа ај поздрав и со среќа. И сеа што било да направи Роџерс дур е на чело на Ливерпул, каков успех и да постигне, ти никогаш нема да имаш право да се радуваш на тој успех. Ако се радуваш ќе се покажеш како еден обичен пластичен фан. Тоа е тоа...
На 14ти. Уште само 11 денакога почнуваат предсезонските?
За ова, да имаше временска машина би се вратил у времето, и пред да притиснам „испрати мислење“ би си врзал сам себе толку јак шамар што ќе ме заболе до сегашностаА ти бе копук што се смееш?![]()
Јас сум еден од ретките што му дава доверба на Роџерс сите три години.За ова, да имаше временска машина би се вратил у времето, и пред да притиснам „испрати мислење“ би си врзал сам себе толку јак шамар што ќе ме заболе до сегашноста![]()