Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Чан
Хендерсон Милнер
Лалана ------------------ Кутињо
Бензема
:D

Игра на повеќе позиции он, може мидфилдер, крило, б2б... Ќе ви се најде и тоа многу.
Се дрогираш, така?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чан
Хендерсон Милнер
Лалана ------------------ Кутињо
Бензема
:D

Игра на повеќе позиции он, може мидфилдер, крило, б2б... Ќе ви се најде и тоа многу.
За малку немаше да го приметам Карим :D[DOUBLEPOST=1433335552][/DOUBLEPOST]
Се дрогираш, така?
Копук, прекини бе да им се курчиш на гости, ало!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пица, мене многу ми се свиѓа трансферот на Милнер. Човекот би играл на секоја можна позиција. Посебно ќе биде од голема важност во дерби средбите, пошто Милнер е измислен за таквите. По тркачка средина од Џан, Хендо и Милнер, нема никој во светот (зборувам за дерби натпревар). А баш заради дупки во средината, недоволната покретност на Стиви, многу често не коштаа ефтино примени голови моментално ми текна на голот на Агуеро на Енфилд сезонава, иако не беше мислам Стиви тој кој не стигна навреме на покрие, но ми ја сфаќаш поентата. Плус, не добива толкав кредит за неговата офанзива, колку што е способен. Милнер е многу потценет играч кога офанзивата е во прашање, а вчера видов статистика дека лани креирал 51 шанса (скоро по 2 шанси по натпревар), што не е лошо за играч кој поголемиот дел од луѓето го гледаат како "копач".

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Карим е играчиште бе што ви е :ban:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа никој не го спори. Како го имам брането во темата за ЛШ, цел фан клуб Реал Мадрид може да потврди :D

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Плус Ријана ќе пее на полувремиња на Енфилд :angel:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И на крај скаузерот ќе испадне у право, следната сезона ако не се пласирате у ЛШ, јеби га, нога и џабе потрошени 3 години со проектот од 260 страни.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пица, мене многу ми се свиѓа трансферот на Милнер. Човекот би играл на секоја можна позиција. Посебно ќе биде од голема важност во дерби средбите, пошто Милнер е измислен за таквите. По тркачка средина од Џан, Хендо и Милнер, нема никој во светот (зборувам за дерби натпревар). А баш заради дупки во средината, недоволната покретност на Стиви, многу често не коштаа ефтино примени голови моментално ми текна на голот на Агуеро на Енфилд сезонава, иако не беше мислам Стиви тој кој не стигна навреме на покрие, но ми ја сфаќаш поентата. Плус, не добива толкав кредит за неговата офанзива, колку што е способен. Милнер е многу потценет играч кога офанзивата е во прашање, а вчера видов статистика дека лани креирал 51 шанса (скоро по 2 шанси по натпревар), што не е лошо за играч кој поголемиот дел од луѓето го гледаат како "копач".
Сето тоа е во ред само што во овој случај Лалана отпаѓа.
Згора на тоа некој од Милнер и Хендерсон ќе мора да игра "неприродно " лево!

Премногу жртви се тоа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И на крај скаузерот ќе испадне у право, следната сезона ако не се пласирате у ЛШ, јеби га, нога и џабе потрошени 3 години со проектот од 260 страни.
4 години... четири.

Ама ај, ко што рече еден реномиран професор на времето. Ако више не го отпуштаат Роџерс, треба да се поддржи бар дур е тука :)

Kajgana Shop

На врв Bottom