Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Од Ливерпул ни одговорија дека не можат да набават карти за ЛШ за бренчовите.

@Донев нема врска бројката. До карта можеме да дојдеме само ако некој од Ливерпул откаже па таа карта ќе биде понудена на бренчовите во околина.
Добро, се сведува на тоа што реков дека од Ливерпул да ти обезбедат може само ако случајно остане нешто или ете откаже некој.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Сите карти ги добиваат од официјалниот фан клуб од Англија(Ливерпул), тие се season ticket holders. Една група оди на ова гостување, друга на друго, така беше и Јунајтед лани кога гостуваше во Атина. Еднино ако имате некој пријател во фан клубот во Ливерпул па така да земите карта. Хрватите земаа така карта(со врски:icon_mrgr:), се откажаа неколку од Англија и ги купија нивните карти.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сите карти ги добиваат од официјалниот фан клуб од Англија(Ливерпул), тие се season ticket holders. Една група оди на ова гостување, друга на друго, така беше и Јунајтед лани кога гостуваше во Атина. Еднино ако имате некој пријател во фан клубот во Ливерпул па така да земите карта. Хрватите земаа така карта(со врски:icon_mrgr:), се откажаа неколку од Англија и ги купија нивните карти.
Имаме неколку комбинации. Сакаме да земеме со навивачи на Реал Мадрид блок карти па по пола да ги платиме. Исто ака имаме можност, зошто имаме контакт со претседателот од Бугарија на здружението и преку него, само проблем е што може да се купат максимум 2 карти. Има време, на 12ти ги пуштаат картите во продажба па до тогаш ќе се договориме, веројатно.

Познаваш некој што беше зимава во Атина, за УТД?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Комплицирана е работава за карти, а и очекувано. Лудогорец на Енфилд добива нешто повеќе од 2000 карти. Колку мислите дека му обезбедиле на Ливерпул во Софија на стадион од 18000? Сигурно не се многу, а Ливерул секако прво ќе ги понуди на навивачи од Англија. Доколку обезбедува за секој официјален фан клуб кој ќе побара, нема шанси да стигнат. Едино по 1-2 да дадат и тоа доколку останат откако ќе ги разделат на своите.

Во Софија исто. До 12ти септември карти ќе се даваат само на избраните. Фановите на Лудогорец со сезонски карти, спонзори, врски итн. После што ќе остане ќе пуштат како блокови, да земеш за сите три наптревари што најефтино би дошло околу 60 евра. Ама и тие сигурно ќе биде тешко да се најдат и ќе се распродадат уште првиот ден. Тек после 25ти ќе се пуштаат поединечни, ама доколку останат. А тоа не ми се верува.

Значи опција е само да се земат карти за сите натпревари и тоа да ги фатиш одма таму кога ќе ги пуштат во продажба...
Од Ливерпул ни одговорија дека не можат да набават карти за ЛШ за бренчовите.

@Донев нема врска бројката. До карта можеме да дојдеме само ако некој од Ливерпул откаже па таа карта ќе биде понудена на бренчовите во околина.
По логично ми изгледа дека англичаните треба да им обезбедат карти на фановите на Ливерпул во Бугарија и околните земји за да има што повеќе нивни навивачи на стадион. :eek:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
По логично ми изгледа дека англичаните треба да им обезбедат карти на фановите на Ливерпул во Бугарија и околните земји за да има што повеќе нивни навивачи на стадион. :eek:
Па Ливерпул ќе има на стадион онолку навивачи колку што ќе им дадат карти.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како и да е, мислам дека ќе можат да се најдат карти, јас во 2006та иам идено во Софија на Левски-Барса исто ЛШ.
Од клубот кај што тренирав заедно идевме организирано, мислам дека по 20-30 евра плаќавме со се пат, или 50 евра не ми текнува.. Ама како и да е сигурно не беше повеќе од 50еурас.

@Клипче као беше бе брат? Ти текнува точно колку плаќавме?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Како и да е, мислам дека ќе можат да се најдат карти, јас во 2006та иам идено во Софија на Левски-Барса исто ЛШ.
Од клубот кај што тренирав заедно идевме организирано, мислам дека по 20-30 евра плаќавме со се пат, или 50 евра не ми текнува.. Ама како и да е сигурно не беше повеќе од 50еурас.

@Клипче као беше бе брат? Ти текнува точно колку плаќавме?
10 evra pat + 10 evra karta = 20 evra vkupno.

99% sum siguren deka vaka beshe i od segasna gledna tocka gleam deka mn evtino sme pominale.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
10 evra pat + 10 evra karta = 20 evra vkupno.

99% sum siguren deka vaka beshe i od segasna gledna tocka gleam deka mn eftino sme pominale.
Така и ја мислев, евентуално 15 евра да беше картата.
Како и да е за 25 евра да идеш да ги гледаш Роналдињо и компанија е живо џабе. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Така и ја мислев, евентуално 15 евра да беше картата.
Како и да е за 25 евра да идеш да ги гледаш Роналдињо и компанија е живо џабе. :D
Maksimum 25 evra neka bide i bash zatoa ti vikam top sme pominale :D ama drugi vreminja bea toa :D

Eve nekoe klipche od atmosferata

Bugarite mnogu go pcuea Ronaldinjo pamtam :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Maksimum 25 evra neka bide i bash zatoa ti vikam top sme pominale :D ama drugi vreminja bea toa :D

Eve nekoe klipche od atmosferata

Bugarite mnogu go pcuea Ronaldinjo pamtam :D
Ова е снимано од главната трибина на навивачите на Левски, што ја запалија. Ние бевме десно горе у ќошот кај корнер знаменцето. :D
Карши нас на другата трибина на Барса навивачите, ептен малце беа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ова е снимано од главната трибина на навивачите на Левски, што ја запалија. Ние бевме десно горе у ќошот кај корнер знаменцето. :D
Карши нас на другата трибина на Барса навивачите, ептен малце беа.
Да бе, не викам дека е од мене видеово пошо ја тогаш гарант и телефон без камера сум имал и ми била преснимувана Кенди шоп од радио за да ми биде рингтон:pos::pos:

Убава шанса имаат сеа и ливерпулциве и овие од Реал па нека искористат.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако имате некој близок од бг или некој што студира во Софија сигурно може да ви среди за карти. :) А можеби ке има и од агенции понуди.
Незнам зошто не ви даваат директно карти од лфц , на нашиот фан клуб каде и да побараа им даваа карти, беа и вс Борусија Д.

Kajgana Shop

На врв Bottom