Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
D

Deleted member 70912

Гостин
Ја не ни очекував да ни дадат :D Сеа ќе треба преку некој Бугар да се ангажираме :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
или на црно што препродаваат и картата од 25 евра ке биде 60/70 ... очеш очеш, нечеш нечеш

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ќе треба да им пристапиме со муабетот: „Њама нужда за тревожене. Нели вие казвате че сме един народ вв две држави. А Македончета, а Блгарчета едно сшто е. Даите навам билети!“
Малце политика треба. :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
През 2006 годa, когa Левски игрa во Лигa нa шaмпиони кaртите се купихa зa 4 сaaти. Не мислим, декa во моментот ке биде по-друго. :):) Зa Бaзел, зaшто не сaкaте кaрти ?:):)[DOUBLEPOST=1409790718][/DOUBLEPOST]
Ќе треба да им пристапиме со муабетот: „Њама нужда за тревожене. Нели вие казвате че сме един народ вв две држави. А Македончета, а Блгарчета едно сшто е. Даите навам билети!“
Малце политика треба. :)
:)Тогaвa ке требвa дa нaвивaте зa Лудогорец !:):)

Последно уредено:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
@RickyLFC9 гледај ги Busty Cops на тв 1000 сега се. Изгледа оттаму ми се соништата дека ме бркале полицајки :pos::icon_lol:
Ајде, ајде, кажи му ја новоста на луѓево, не туку ми го цитирај Рики. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.175
Ајде, ајде, кажи му ја новоста на луѓево, не туку ми го цитирај Рики. :D
Сношти го гледав daddy did the babysitter :vozbud::coffee:[DOUBLEPOST=1409793566][/DOUBLEPOST]Не бе, не можам. Не сум јас по овие работи :D Остај ги не мора да знаат :LOL:

Последно уредено:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кажи му сега, или многу за честење ќе ти се фати? :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе не е за частењето проблемот :coffee:
Абе види, сеа ти секако треба да частиш чим има повод за тоа. Дали ќе го кажеш поводот ја на тебе ќе оставам. Битно ти части не.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Комплицирана е работава за карти, а и очекувано. Лудогорец на Енфилд добива нешто повеќе од 2000 карти. Колку мислите дека му обезбедиле на Ливерпул во Софија на стадион од 18000? Сигурно не се многу, а Ливерул секако прво ќе ги понуди на навивачи од Англија. Доколку обезбедува за секој официјален фан клуб кој ќе побара, нема шанси да стигнат. Едино по 1-2 да дадат и тоа доколку останат откако ќе ги разделат на своите.

Во Софија исто. До 12ти септември карти ќе се даваат само на избраните. Фановите на Лудогорец со сезонски карти, спонзори, врски итн. После што ќе остане ќе пуштат како блокови, да земеш за сите три наптревари што најефтино би дошло околу 60 евра. Ама и тие сигурно ќе биде тешко да се најдат и ќе се распродадат уште првиот ден. Тек после 25ти ќе се пуштаат поединечни, ама доколку останат. А тоа не ми се верува.

Значи опција е само да се земат карти за сите натпревари и тоа да ги фатиш одма таму кога ќе ги пуштат во продажба...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема да ви средат за карти како официјален фан клуб??? :facepalm:
Од Ливерпул ни одговорија дека не можат да набават карти за ЛШ за бренчовите.

@Донев нема врска бројката. До карта можеме да дојдеме само ако некој од Ливерпул откаже па таа карта ќе биде понудена на бренчовите во околина.

Kajgana Shop

На врв Bottom