Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Duuuundiiiiiiiii letaaaajte, qroooj krcajteeeeee (orasi)....manureeeeeee gomnariiiiiii, a 2morrow: WE GO AGAIN!!!!!! WE GOOOOOO AAAAAAAGAAAAAAIN!!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Tibam, sezonava ili ke bidw TOooPpp ilu krah. Ako se gleda po mene u konzumacija na predutakmicen alkohol :) :D

YNWAAAAAAAAAA

P.S. GAZIME I GUZIME!!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кога сме веќе кај соништата, пред 10тина дена сонував дека јас сум бил менаџер на Ливерпул (за огромна несреќа на клубот не сум), и ќе сме оделе на турнеја низ Америка. И сум пошол до Хендо, и сум го прашал :Where's Stevie?" Сум сакал да го прашам дали да го земам Туре на турнејава (многу реално прашање), и таман го најдов Стиви, наместо да го слушнам неговиот глас, слушам: "ТОМИ СТАНУВАЈ ЃУБРЕ ЕДНО, 13 И 30 Е ТРЕБА ДА УЧИШ!!!!!!" - мајка ми. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Кога сме веќе кај соништата, пред 10тина дена сонував дека јас сум бил менаџер на Ливерпул (за огромна несреќа на клубот не сум), и ќе сме оделе на турнеја низ Америка. И сум пошол до Хендо, и сум го прашал :Where's Stevie?" Сум сакал да го прашам дали да го земам Туре на турнејава (многу реално прашање), и таман го најдов Стиви, наместо да го слушнам неговиот глас, слушам: "ТОМИ СТАНУВАЈ ЃУБРЕ ЕДНО, 13 И 30 Е ТРЕБА ДА УЧИШ!!!!!!" - мајка ми. :D
А бе не заебавај дека Томи се викаш?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А бе не заебавај дека Томи се викаш?
Томи бе оти, да не имаш нешто против Хилфигерови случајно? Ако имаш, кажи.[DOUBLEPOST=1408231409][/DOUBLEPOST]Утре газиме и гузиме. Дивајдер немој Ливерпулката да ја заборавиш случајно (и тоа резервата донеси го). :D

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Томи бе оти, да не имаш нешто против Хилфигерови случајно? Ако имаш, кажи.[DOUBLEPOST=1408231409][/DOUBLEPOST]Утре газиме и гузиме. Дивајдер немој Ливерпулката да ја заборавиш случајно (и тоа резервата донеси го). :D
Oнака бе, специфично име.

Kajgana Shop

На врв Bottom