Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Duuuundiiiiiiiii letaaaajte, qroooj krcajteeeeee (orasi)....manureeeeeee gomnariiiiiii, a 2morrow: WE GO AGAIN!!!!!! WE GOOOOOO AAAAAAAGAAAAAAIN!!!!

Tibam, sezonava ili ke bidw TOooPpp ilu krah. Ako se gleda po mene u konzumacija na predutakmicen alkohol :) :D

YNWAAAAAAAAAA

P.S. GAZIME I GUZIME!!!

Кога сме веќе кај соништата, пред 10тина дена сонував дека јас сум бил менаџер на Ливерпул (за огромна несреќа на клубот не сум), и ќе сме оделе на турнеја низ Америка. И сум пошол до Хендо, и сум го прашал :Where's Stevie?" Сум сакал да го прашам дали да го земам Туре на турнејава (многу реално прашање), и таман го најдов Стиви, наместо да го слушнам неговиот глас, слушам: "ТОМИ СТАНУВАЈ ЃУБРЕ ЕДНО, 13 И 30 Е ТРЕБА ДА УЧИШ!!!!!!" - мајка ми. :D

Кога сме веќе кај соништата, пред 10тина дена сонував дека јас сум бил менаџер на Ливерпул (за огромна несреќа на клубот не сум), и ќе сме оделе на турнеја низ Америка. И сум пошол до Хендо, и сум го прашал :Where's Stevie?" Сум сакал да го прашам дали да го земам Туре на турнејава (многу реално прашање), и таман го најдов Стиви, наместо да го слушнам неговиот глас, слушам: "ТОМИ СТАНУВАЈ ЃУБРЕ ЕДНО, 13 И 30 Е ТРЕБА ДА УЧИШ!!!!!!" - мајка ми. :D

А бе не заебавај дека Томи се викаш?

А бе не заебавај дека Томи се викаш?
Томи бе оти, да не имаш нешто против Хилфигерови случајно? Ако имаш, кажи.[DOUBLEPOST=1408231409][/DOUBLEPOST]Утре газиме и гузиме. Дивајдер немој Ливерпулката да ја заборавиш случајно (и тоа резервата донеси го). :D

Последно уредено:
Томи бе оти, да не имаш нешто против Хилфигерови случајно? Ако имаш, кажи.[DOUBLEPOST=1408231409][/DOUBLEPOST]Утре газиме и гузиме. Дивајдер немој Ливерпулката да ја заборавиш случајно (и тоа резервата донеси го). :D

Oнака бе, специфично име.

10622786_683167778433713_3502338833670585309_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom