ke pobedime li utre ?
Не бе па ти......дали ќе сме победеле. :tv:
Море и нерешено не е неуспех. Ќе се израмниме со Спарс а тие ќе имаат натпревар помалку со Сити. АКо тепаат 3+ за нив пред меѓусебната на Енфилд. Како и да е 5то место ни е во рака. Ако ги делниме на Енфилд наше е
--- надополнето ---
На Енфилд сме феноменални во втората полусезона, ама на гости не баш.
Како и да е очекувам тесна победа утре, и конечно еднаш да искористиме кикс на Тотенхем во последниве 2 сезони. Неколку пати и лани и оваа сезона киксаме кога е најпотребно.
--- надополнето ---
Бајдвеј очекувајте уште рано рано во трансфер периодот да додадеме еден од следниве тројца: Ленон, Даунинг или Јанг.
Да не изигравам Нострадамус ама еден од нив зимаме гарант. Најмногу би се радувал на Даунинг.
Јас па утре рано прочитав :pos2:
Јас пак најмногу би се радувал на Адам Џонсон :tv:
Абе еден од нив ќе земиме само кој? Со сите сме најблиску до потпис :tv:
Инаку колегата суперстар тврдеше за Агуеро што е невозможно па после за Мата што според мене може да биде изненадувањето што го спремаат Кени и компанија само со оглед на тоа што Мата ќе игра ЛШ со Валенсија не верувам да иди кај нас. Ама пак од друга страна и Суарез ќе играше ЛШ ако останеше во Ајакс па не остана.
--- надополнето ---
Па и Јанг и Даунинг да ги земиме ке биде добро за Кајт да го искористиме како напаѓач за да не купуваме уште еден оти ни треба и 3 солиден напаѓач и тука би го додал и Адам типот е закон.:salut:
Кој Адам? Чарли Адам ? Адам Џонсон? Адам Морган?