Шо е финтата со Бабел!!!!
Освен голот шо го даде, ама баш ништо друго не направи, прокоцка една колосална шанса, за другите коа требаше да влезе, паагаше пред играчот!
И шо направи Бабел?
Не не можам да се воздржам, премногу сум нервозен, за да прекутам!!!!:zid:
Значи коа те затера со малер, затерано е!!!
Бенитез, ах Бенитез......., кој к*р тој Лукас во тимот, зошто седеше на клупата Аквилани???
Имал вирус, ма ако сака и Свински грип нека има, има да игра бре, како може тогаш да игра Торес со кила, како???/
Цела игра се мачевме да изградиме една акција, не можевме да ја изнесеме топката од нашата на нивната половина, туку само се префрлаше средниот ред. Лукас шо фана, исуши се!!!! Бенајун не можеше сам, не можеше од странична позиција да покрива и по средината.
Кајт ко да е регуртиран војник на Самуиловата војска, без едно око и ко прек’цан!!!!
Формата шо му беше лани...... е сега нема ни “Ф“ од тоа!
Вороњин не ми е јасно, па до толку да се промашувало, КАТАСТРОФА, едино шо помагаше со трчањето и покривањето на Торес, кој не можеше да оди а не да трча но нелио оправдано играше со “кила“ дечкото, па се чекаше само шанса КОЈА НЕ ЈА ДОБИ!
Оној гејот, мамицата да ме ја е*ам, не знам кој пат примаме заради него гол, кикснува точно пред гол шанса на противничките играчи, секогаш!!!!
Карагер, како Капитен, нека размислува самиот тој дали ја заслужува таа лента, затоа шо тој треба да биде човекот кој душата ке си ја остави од трчање, а не ко астматичен да се вала на земјата!
Премногу сум нервозен, ова ги минува сите граници!!!!
Имаме само една мочана победа во Лига на Шампиони, имаме дадено само 3 гола, катастрофа!!!
Мислам дека досега не сме биле вака, мислам дека не сме дошле досега до ова дереџе,............ не, никогаш!!!
Значи од оној домакинот на стадионт до Икс и Џилетката, сите одат Г’зечки.
Но ајде , ајде пак ја имам надежта, иако сум премногу празен, сепак имам уште две-три капки надеж!
You'll never walk alone............!!!