Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Молчев за Бабел кога јадевте говна ама сега кај сте.:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Па и не му беше лош слободниот што го изведе после тоа:tapp: Шала на страна погледнето го ефектот на Ливерпул последниве 10 утакмици и толку е потребно

С

сашенко

Гостин
Ако и после ова за некого тренерот е крив незнам тогаш.И јас мислев дека треба да се смени бенитез и дека тој е најголем проблем ама сега мислам дека не е тоа раотата.Можеи и играчите протестираат и не играат добро за да искаат револт спрема газдите.Да покажат на газдите дека сод играчите зависи иднината на тимот не само од нив.Ако тие играат ке има пари за сите и за газдите и за нив.Милам дека е крајно време газдите да попуштат и да го шитнат тимот 100%.тогаш ке биде друга приказна со играчите се кладам.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ti ebam sudijata slep sto ne dosudi ofsajd , da ti ebam grkot prost sto nemozese da rascisti , da ti ebam golmanot na francuzite koisto kako branese covek da pomisli deka nekoj od Liverpool ja ubil majka mu . Ova e strasno , zasluzivme pobeda , go primivme u poslednite minuti. Inace vo YNWA ima del sto vika
WHEN U WALK THROUGH A STORM .. Epa ova e "STORM" , ova se teski momenti za klubot , teski momenti za nas navivacite( nemam volja za nisto u momentov).
Neam ni nisto alkohol doma ko za belja , of majko . SO STO ZASLUZIVME VAKA ?!!!!!!!!!??????

L

LFC 4 LIFE

Гостин
MotM голманот на Lyon... И на Anfield а и во Франција едноставно беше несовладлив. Заслуживме победа барем во еден натпревар. Voronin кое дрво е, да дадеше гол наместо да промаши во првото полувреме ќе беше решен натпреварот. Babel топло ладно... Таман кажав некој добар збор за одбраната, еден кикс и примивме гол... Сеа се ни зависи само од исходот на натпреварот Fiorentina - Lyon т.е Lyon треба да ги тепа на или нерешено нагости, а ако веќе биде нерешено после ние ќе мора да ги победиме Fiorentina со повеќе од 2 гола (ќе биде како 2004-2005 против Olympiakos)...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ti ebam sudijata slep sto ne dosudi ofsajd , da ti ebam grkot prost sto nemozese da rascisti , da ti ebam golmanot na francuzite koisto kako branese covek da pomisli deka nekoj od Liverpool ja ubil majka mu . Ova e strasno , zasluzivme pobeda , go primivme u poslednite minuti. Inace vo YNWA ima del sto vika
WHEN U WALK THROUGH A STORM .. Epa ova e "STORM" , ova se teski momenti za klubot , teski momenti za nas navivacite( nemam volja za nisto u momentov).
Neam ni nisto alkohol doma ko za belja , of majko . SO STO ZASLUZIVME VAKA ?!!!!!!!!!??????
Јасно ми е зошто немаш алкохол дома!:smir::smir::smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Дали Киргијакос беше последен за да го купите ?! Ве чини 4 порази, онака најискрено !

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
бенитез нее воопшто крив за слабите игри на ливерпул сезонава едно ставно ко и јуве на ливерпул го мачат повреди и тоа клучните играчи и воопшто нее крив бенитез кога на газдите им викаше да купат уште двајца напаѓачи позз

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Neka go otpustat Benitez , ke go precekame vo Juve so rasireni race :)

Член од
18 октомври 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Се додека играме со еден напаѓач (Торес) нема да освоиме ништо! Па добро бе за кој кур Бабел седи на клупа од како е дојден од Ајакс?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
бенитез нее воопшто крив за слабите игри на ливерпул сезонава едно ставно ко и јуве на ливерпул го мачат повреди и тоа клучните играчи и воопшто нее крив бенитез кога на газдите им викаше да купат уште двајца напаѓачи позз
Se dodeka nekoj misli deka Defitez ne e kriv, toa e podobro za Junajted, Chelsea i Arsenal:toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Молчев за Бабел кога јадевте говна ама сега кај сте.:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Шо е финтата со Бабел!!!!
Освен голот шо го даде, ама баш ништо друго не направи, прокоцка една колосална шанса, за другите коа требаше да влезе, паагаше пред играчот!
И шо направи Бабел?

Не не можам да се воздржам, премногу сум нервозен, за да прекутам!!!!:zid:

Значи коа те затера со малер, затерано е!!!
Бенитез, ах Бенитез......., кој к*р тој Лукас во тимот, зошто седеше на клупата Аквилани???
Имал вирус, ма ако сака и Свински грип нека има, има да игра бре, како може тогаш да игра Торес со кила, како???/
Цела игра се мачевме да изградиме една акција, не можевме да ја изнесеме топката од нашата на нивната половина, туку само се префрлаше средниот ред. Лукас шо фана, исуши се!!!! Бенајун не можеше сам, не можеше од странична позиција да покрива и по средината.
Кајт ко да е регуртиран војник на Самуиловата војска, без едно око и ко прек’цан!!!!
Формата шо му беше лани...... е сега нема ни “Ф“ од тоа!
Вороњин не ми е јасно, па до толку да се промашувало, КАТАСТРОФА, едино шо помагаше со трчањето и покривањето на Торес, кој не можеше да оди а не да трча но нелио оправдано играше со “кила“ дечкото, па се чекаше само шанса КОЈА НЕ ЈА ДОБИ!
Оној гејот, мамицата да ме ја е*ам, не знам кој пат примаме заради него гол, кикснува точно пред гол шанса на противничките играчи, секогаш!!!!
Карагер, како Капитен, нека размислува самиот тој дали ја заслужува таа лента, затоа шо тој треба да биде човекот кој душата ке си ја остави од трчање, а не ко астматичен да се вала на земјата!

Премногу сум нервозен, ова ги минува сите граници!!!!
Имаме само една мочана победа во Лига на Шампиони, имаме дадено само 3 гола, катастрофа!!!
Мислам дека досега не сме биле вака, мислам дека не сме дошле досега до ова дереџе,............ не, никогаш!!!

Значи од оној домакинот на стадионт до Икс и Џилетката, сите одат Г’зечки.

Но ајде , ајде пак ја имам надежта, иако сум премногу празен, сепак имам уште две-три капки надеж!

You'll never walk alone............!!!

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Мора засилувања делки, мора, не бива се да чекате од Торес во нападот и Џерард во средината. А ви треба и нов тренер, Бенитез веќе нема што да му понуди на Ливерпул. Играчи како Гркон, Деген, Вороњин, Лукас, Бабел треба да се продадат, а од тие пари да се земат два до три добри играчи. :smir:

Член од
13 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
0
Мора засилувања делки, мора, не бива се да чекате од Торес во нападот и Џерард во средината. А ви треба и нов тренер, Бенитез веќе нема што да му понуди на Ливерпул. Играчи како Гркон, Деген, Вороњин, Лукас, Бабел треба да се продадат, а од тие пари да се земат два до три добри играчи. :smir:
Potpolno se soglasuvam so tebe za Grkot, Degen, Voronin no Lukas i Babel pokazaa deka mozat da igraat:smir::smir::toe:

Superstarpizza kako sho naprai babel vleze i dade prekrasen gol a toa sho go igrase od koga go dade golot druga prikana nemame sreka grkot ednostavno ballet igrase a za ostanatoto si pravi:smir::smir::toe::toe::toe:

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Ако продолжат вака ни се пишува иста судбина како и на њу касл, се повеќе тонеме надолу,мора да се менува нешто:tapp:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Катастрофа.Воопшто не делуваме како голема екипа.Немаме ама баш ниту една таква карактеристика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom