Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
не знам кој му е филмот со купувањето на дони :notworthy:
--- надополнето: Jul 16, 2011 2:23 PM ---
а инаку комплетен ви е тимот, уште еден лев бек
дони е земен за 0 евричи без договор со рома беше а и нечини така човеко да седи вака барем и столче му дадоа и платиче нашиве така да ...
--- надополнето: Jul 16, 2011 8:23 PM ---
Така Роземберг. Да заминат Шелви, Сперинг и (нели, дрвото) Поулсен, и после ќе го барате Баба Мулон кога ќе се фрактурира Аквилани.
џерард , адам , меирелес па и хендерсон сите се овие ЦМФ ако се малце пријателе да ги оставиме и децава да го чекаат возот
--- надополнето: Jul 16, 2011 8:27 PM ---
абе овој макси нели тргна еднаш да си одел шо се предомисли кој го знае ама му се трефнаа два гола денес и кој ќе го гледа сеа прва постава ни јас незнам дрвце е , кол и тој вака со работнички вртеше дриблаше коа почна сезоната нигде го нема

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Јас не памтам да сум прочитал некаде дека Макси е на излезна врата.

Од доаѓањето на Кени и тој воскресна 250%. Ако се сеќавате на 6-7те гола во 3 натпревари

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Јас не памтам да сум прочитал некаде дека Макси е на излезна врата.

Од доаѓањето на Кени и тој воскресна 250%. Ако се сеќавате на 6-7те гола во 3 натпревари
па пред две три недели пред да се отвори преодниов рок имаше муабети тој наводно би се вратил во тимот каде и што ја почнал кариерата но еве го остана и се озрачи човеков се поремети цел
има некоја радиација кени гарант чим сите се вака преродени

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Така Роземберг. Да заминат Шелви, Сперинг и (нели, дрвото) Поулсен, и после ќе го барате Баба Мулон кога ќе се фрактурира Аквилани.
Нека се фрактурира кој сака. Џерард,Раул,Аквилани,Хендерсон,Адам,Лукас........имаме доволно играчи. А и не е сигурно дека Спиринг ќе оди на позајмица. Шелви би требало да оди а Поулсен да биде продаден. Реално е најслаб од сите претходно набројани. Средината си е топ.
--- надополнето: Jul 17, 2011 2:40 PM ---
па пред две три недели пред да се отвори преодниов рок имаше муабети тој наводно би се вратил во тимот каде и што ја почнал кариерата но еве го остана и се озрачи човеков се поремети цел
има некоја радиација кени гарант чим сите се вака преродени
Имаше имаше ама тој рече дека е спремен да се врати назад само ако Ливерпул не го сака. А пошто нашиве се изјаснија дека сакаат да остане - си остана. И му дадоа 11ка да носи. Само со кој памет не знам. Боље ќе беше 11ката на Стјуарт да му ја дадат. Ама ајде....

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Нека се фрактурира кој сака. Џерард,Раул,Аквилани,Хендерсон,Адам,Лукас........имаме доволно играчи. А и не е сигурно дека Спиринг ќе оди на позајмица. Шелви би требало да оди а Поулсен да биде продаден. Реално е најслаб од сите претходно набројани. Средината си е топ.
--- надополнето: Jul 17, 2011 2:40 PM ---

Имаше имаше ама тој рече дека е спремен да се врати назад само ако Ливерпул не го сака. А пошто нашиве се изјаснија дека сакаат да остане - си остана. И му дадоа 11ка да носи. Само со кој памет не знам. Боље ќе беше 11ката на Стјуарт да му ја дадат. Ама ајде....
Пак ќе ти кажам: Ако го цениш Поулсен спрема десетина натпревари одиграни во слабиот период на Ливерпул, тогаш не очекувај Ливерпул да биде во топ 10 годинава, бидејќи, како што кажа ти:

„Реално е најслаб од сите“ .

... против кои играше во периодот на Хоџсон

Ако не очекуваш подобри времиња од Поулсен, не очекувај ни од Ливерпул

П.С. Поулсен е дефанзивец во средината. Другите не се.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пак ќе ти кажам: Ако го цениш Поулсен спрема десетина натпревари одиграни во слабиот период на Ливерпул, тогаш не очекувај Ливерпул да биде во топ 10 годинава, бидејќи, како што кажа ти:

„Реално е најслаб од сите“ .

... против кои играше во периодот на Хоџсон

Ако не очекуваш подобри времиња од Поулсен, не очекувај ни од Ливерпул

П.С. Поулсен е дефанзивец во средината. Другите не се.
Слаб е!!! Не е веќе стариот Поулсен. Може ќе брка работа ама не е тоа тоа... А и нема врска што не е. Нема ни потреба од него
--- надополнето: Jul 17, 2011 3:45 PM ---
На крај краева што сака нека прави. Само реков нема потреба од него. Имаме многу играчи во средина џабе плата ќе зема.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
На Бред Џонс и мали деца голови му даваат :ROFLMAO:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Слаб е!!! Не е веќе стариот Поулсен. Може ќе брка работа ама не е тоа тоа... А и нема врска што не е. Нема ни потреба од него
--- надополнето: Jul 17, 2011 3:45 PM ---
На крај краева што сака нека прави. Само реков нема потреба од него. Имаме многу играчи во средина џабе плата ќе зема.
и у јувентус беше тапа.. едино у севиља и шалке..баш памтам коа педерски го фаулираше цел натпревар кака и после си ги изеде живците од гатузо :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
и у јувентус беше тапа.. едино у севиља и шалке..баш памтам коа педерски го фаулираше цел натпревар кака и после си ги изеде живците од гатузо :D
Е па тоа го велам. Во Шалке и Севиља му беа последните добри партии. Во Јуве и Ливерпул е дрво. А и веќе му мина времето. Тоа се обидувам да му го докажам на братов ама не ме слуша :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Е па тоа го велам. Во Шалке и Севиља му беа последните добри партии. Во Јуве и Ливерпул е дрво. А и веќе му мина времето. Тоа се обидувам да му го докажам на братов ама не ме слуша :D
Пак ќе ти кажам... Според таа логика, и на Ливерпул времето му помина.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да сум на ваше место би му дал уште една сезона на Џо Кол.. Неможе фудбалскиот талент и знаење да го изгуби човеков,а следната сезона ако добива шанса мислам дека ке игра добро за тимот.. Исто добри играчи за на клупа ви се и НГог и Аурелио и нив не би ги продавал...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пак ќе ти кажам... Според таа логика, и на Ливерпул времето му помина.
На Ливерпул времето доаѓа :)
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:12 AM ---
Да сум на ваше место би му дал уште една сезона на Џо Кол.. Неможе фудбалскиот талент и знаење да го изгуби човеков,а следната сезона ако добива шанса мислам дека ке игра добро за тимот.. Исто добри играчи за на клупа ви се и НГог и Аурелио и нив не би ги продавал...
Абе нека остани ама 100 000 евричичи неделно? :place::place:
Нгог ќе си остани ама Аурелио ќе е најарно да си оди. Инсуа би требало да е тој за на клупа. Фабио е постаклен и од Кол. Кога ќе размислам тој е најстаклениот играч во Ливерпул. Јбг џабе плата земаат ми се плачи кога гледам :(

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
На Ливерпул времето доаѓа :)
--- надополнето: Jul 18, 2011 1:12 AM ---

Абе нека остани ама 100 000 евричичи неделно? :place::place:
Нгог ќе си остани ама Аурелио ќе е најарно да си оди. Инсуа би требало да е тој за на клупа. Фабио е постаклен и од Кол. Кога ќе размислам тој е најстаклениот играч во Ливерпул. Јбг џабе плата земаат ми се плачи кога гледам :(
Друже не се нервирај за парите,и онака не ги даваш од џеб,ти гледај на тимот да му оди добро,а за парите има кој да се секира во клубот..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Друже не се нервирај за парите,и онака не ги даваш од џеб,ти гледај на тимот да му оди добро,а за парите има кој да се секира во клубот..
Абе ништо не прават а земаат огромни плати а јас ништо не земам а овде ќе се нервирам кога ќе прават глупости. Мислам не оди тоа така :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Одамна го имам видено ова ама не ми текнало да прашам... зошто домеинот на страната ви е .tv?
Затоа што тоа воедно е и официјалната страна на Телевизијата на Ливерпул!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom