Инаку да проговорам малку за сегашната ситуација. Задоволен сум како одат работите. Сега уште лев бек ни фали но ако Инсуа вака продолжи...хм не знам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А за играчите што се споменуваат за заминување
Деген - одма да си оди, не ми е јасно зошто уште е во клубот.
Ел Жар - читај погоре
Кончески - си отиде фала богу
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Јованович - се наоѓа на излезна врата и се надевам што побрзо да си оди
Поулсен - да го нема...не сакам веќе да го видам во тимот
Гркот - не знам каков бил тој услов за утакмиците ама нека го ослободат и нека си бара нов клуб
Кол - па не знам можеби е време да се шитни. Сега е моментот пошто ако изигра уште една слаба сезона не ќе можеме ни еден денар да земиме за него а плус и ќе не ограби со неговата плата.Но ако Кени мисли дека треба да го задржи нека го задржи но под услов платата да му се НАМАЛИ!!
Џонс - со доведувањето на Дони мислам дека му е време да си оди. А и да ја искористам приликата да му посакам среќа на Дони. Не сум некој негов голем фан ама ќе се најди. Тоа е....
Инсуа - НИКАКО НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОДАВА!!! Не знам дали ќе земат лев бек или не ама детево мора да остани. Многу ми се допаѓа неговиот центаршут. Ако не прв тогаш нека биде најмалку втор избор.
Аквилани - па не знам ми се чини дека е добар. Не се мерило Кинезиве и Малезијциве ама дечкото е одличен. Само со толку многу играчи во средина не знам дали ќе има место за сите. Мислам дека нашиве ќе го искористат ова за да го шитнат поскапо. А ако го задржиме супер.
Нгог - е со детево стварно не знам што ќе се прави. Кога игра - игра ама кога не игра е тешко дрво! Не се мерило овие ама барем постигнува голови
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас бев за негово продавање ако се носеше Викем. Ама пошто не го зедовме Конор па нека остане Нгог. Можеби Кени ќе направи нешто од него. Во изминативе две сезони го гледавме во еден слаб никаков Ливерпул. Баш би сакал да видам како Нгог ќе игра во еден моќен Ливерпул - ако воопшто и игра
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И уште нешто - одамна не сме играле вака ефикасно во подготвителните
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Ова е добар знак!!