Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Хмммм, на слатки маки е Kenny... Aqua... Shelvey... Adam... Сите се покажаа во добро светло, освен Meireles кој малце разочара.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Хмммм, на слатки маки е Kenny... Aqua... Shelvey... Adam... Сите се покажаа во добро светло, освен Meireles кој малце разочара.
Како да забораваш нешто!

Аква, Шелви, Адам,................ Лукас, Џерард, Хендерсон, Спиринг!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Инаку да проговорам малку за сегашната ситуација. Задоволен сум како одат работите. Сега уште лев бек ни фали но ако Инсуа вака продолжи...хм не знам :)
А за играчите што се споменуваат за заминување
Деген - одма да си оди, не ми е јасно зошто уште е во клубот.
Ел Жар - читај погоре
Кончески - си отиде фала богу (y)
Јованович - се наоѓа на излезна врата и се надевам што побрзо да си оди
Поулсен - да го нема...не сакам веќе да го видам во тимот
Гркот - не знам каков бил тој услов за утакмиците ама нека го ослободат и нека си бара нов клуб
Кол - па не знам можеби е време да се шитни. Сега е моментот пошто ако изигра уште една слаба сезона не ќе можеме ни еден денар да земиме за него а плус и ќе не ограби со неговата плата.Но ако Кени мисли дека треба да го задржи нека го задржи но под услов платата да му се НАМАЛИ!!
Џонс - со доведувањето на Дони мислам дека му е време да си оди. А и да ја искористам приликата да му посакам среќа на Дони. Не сум некој негов голем фан ама ќе се најди. Тоа е....
Инсуа - НИКАКО НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОДАВА!!! Не знам дали ќе земат лев бек или не ама детево мора да остани. Многу ми се допаѓа неговиот центаршут. Ако не прв тогаш нека биде најмалку втор избор.
Аквилани - па не знам ми се чини дека е добар. Не се мерило Кинезиве и Малезијциве ама дечкото е одличен. Само со толку многу играчи во средина не знам дали ќе има место за сите. Мислам дека нашиве ќе го искористат ова за да го шитнат поскапо. А ако го задржиме супер.
Нгог - е со детево стварно не знам што ќе се прави. Кога игра - игра ама кога не игра е тешко дрво! Не се мерило овие ама барем постигнува голови :D Јас бев за негово продавање ако се носеше Викем. Ама пошто не го зедовме Конор па нека остане Нгог. Можеби Кени ќе направи нешто од него. Во изминативе две сезони го гледавме во еден слаб никаков Ливерпул. Баш би сакал да видам како Нгог ќе игра во еден моќен Ливерпул - ако воопшто и игра :D
И уште нешто - одамна не сме играле вака ефикасно во подготвителните:vozbud:
Ова е добар знак!!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Како да забораваш нешто!

Аква, Шелви, Адам,................ Лукас, Џерард, Хендерсон, Спиринг!
Не, не, грешка ме разбра, 3-цата ги споменав зошто добро изиграа на натпреваров, и дека Kenny ќе има слатки маки со изборот понатаму... :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ајде малку да ве размрдам!:D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
не знам кој му е филмот со купувањето на дони :notworthy:
--- надополнето: Jul 16, 2011 2:23 PM ---
а инаку комплетен ви е тимот, уште еден лев бек

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Doni е земен затоа што Brad Jones е на огромна плата а е бетер и од Doni (зделка на Hodgson), па така да ќе го продаваме Jones и овој потег повеќе е заради "олеснување" на сметките а со тоа и поискусен (ќе видиме за тоа) голман ќе добиеме, не дека ќе го видиме воопшто како Doni брани бидејќи Reina брани на 98% од натпреварите.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Е па Реина се правеше операција па изгледа не сакаат да ризикуваат и затоа купија поспремен и поискусен голман за резерва. Очигледно освен Реина останативе наши голмани се дудуци. Дони колку и да е лош не ќе да е полош од нашиве :ROFLMAO:
Инаку за лев бек изгледа договорен е Сисоко од Лион. Само да почекаме да видиме!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
бидна и Сисоко или лажњаци пуштаат!? :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Додека нема на liverpoolfc.tv не верувам. Ептен сакам да дојде овој Сисоко, многу ми праи мерак, јак брз со добар центаршут, го гледав уште во Порто кога играше.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одамна го имам видено ова ама не ми текнало да прашам... зошто домеинот на страната ви е .tv?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
^ Појма неам :)

Иначе братови, Аквилани ќе го биде а?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Одамна го имам видено ова ама не ми текнало да прашам... зошто домеинот на страната ви е .tv?
^ Појма неам :)

Иначе братови, Аквилани ќе го биде а?
За да се разликуваме од другите :D Сакаме уникатни да сме!!
Ќе го биди бе братко. Само по која цена не знам. Дали Раул ќе го продадат ( во што не верувам ) или пак Шелви и Спиринг ќе одат на позајмица а притоа Поулсен ќе лета. Се ми се чини ќе е ова второто.
А има некој информација кога ќе пристигнат Мата или Агуеро ? :D:D:D:D
Хаха шала на страна направивме добар пазар. Сега уште ова црнчево да дојди и толку со купување. После да се фрлиме на продажба.
Џонс,Деген,Ел Жар,Кол,Поулсен,гркот, па и Аурелио..............долг е редот.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Така Роземберг. Да заминат Шелви, Сперинг и (нели, дрвото) Поулсен, и после ќе го барате Баба Мулон кога ќе се фрактурира Аквилани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom