Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Агер е квалитетен дефанзивец нема тука дилеми.

Ама која е одличноста кај Агер не знам. 5те утакмици кои ќе ги изигра и толку. Не е доволно. Многу посигурно си гледам фудбал кога Агер игра, за разлика од кога го гледам Шкртел како разбива мајки и шајки и секој втор старт во 16-те метри му е потенцијален пенал.

Ама нема смисла да си го чуваме Агер само за да стои на платен список.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Balague says Chelsea have a problem with paying Aguero wages but Liverpool have NO problems with paying his High Wages
Е ај сега.......

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
А да причекаме да не лупаме на празно Агуеро ова она па да останиме со мандалото во раката.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
^Се согласувам... ама, доколку пратиме понуда и ја прифатат, Агуеро побргу би дошол кај нас одколку кај Челси.... Голем пријател е со Макси Родригез и имаат ист агент, и ко мал бил фан на Ливерпул како и сега ... значи, сепак од нас се зависи :)

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
^Абе не гледаш дека скоро секој фудбалер со кој сме поврзани после некое време изјавува дека е фан на Ливерпул ? :)

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Да бе, само што за Агуеро од поодамна знам :)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Абе и Невил од мал бил за Ливерпул да ви ебам :)

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Како и пола легенди на манчестер... само, има разлика помеѓу играч на манчестер, енглез, аргентинец... Агуеро не е од англија, значи не е големо копиле...

Да се разбереме, сите енглези се заникаде, ај од манчестер што навивале за ливерпул ко мали, навивале, сепак тие години сме биле најјачи... ама пак ко ќе видиш, Овен какво копиле испадна, татко му за Евертон, типов скришно тренирал во Ливерпул, за да полсем им стај нож вгрб и да си замине, и на крај да заврши во манчестер... Џерард, океј нему простено му е, сепак како мал се сликал во евертон дрес, поим ваљда немал од фудбал... карагер испадна океј чоек... џерард сакаше да оди во реал едно време, ама не замина, сега и самиот знае дека преглупо би било да замине на 31 година во реал или било каде, кога цела ебана кариера е во ливерпул :)

Англичаните, заедно со Шпанците се најголеми копиљари :) поголемиот дел да се разбериме...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
да те поправам за џерард не за реал туку во челзи искрено самиот побарал од тимот да премине во челзи но во последен момент нпреговорите не се оствариле агуеро ни го спремаат ама ми се чини дека воа е безвеза муабет но многу сакам да се оствари трансверов ѕвер е дечкото а и е многу млад што нам ни одговара во плановите

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
да те поправам за џерард не за реал туку во челзи искрено самиот побарал од тимот да премине во челзи но во последен момент нпреговорите не се оствариле агуеро ни го спремаат ама ми се чини дека воа е безвеза муабет но многу сакам да се оствари трансверов ѕвер е дечкото а и е многу млад што нам ни одговара во плановите
Точно дека сам сакаше да премине во Челзи, но не прекинаа преговорите поради клубовите, него самиот тој ги прекина!!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
јас колку што знам клубовите не се договориле за цената но не е битно важно сега сеуште е наш и секој натрпевар го игра со 102% и претходнава и оваа пола сезона ги играше со инекции само зада извлече добар резултат за тимот , него друго ми беше зборот знае ли некој дали ман. сити имаат скаут , помошник и што уште не за ичрачи па не е можно да се толку гомна за кој играч да се фанеме тие со тродупла понуда занего нема смисла воа што го прават нека фанат сите нека ги изнакупат и раат барем

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
јас колку што знам клубовите не се договориле за цената но не е битно важно сега сеуште е наш и секој натрпевар го игра со 102% и претходнава и оваа пола сезона ги играше со инекции само зада извлече добар резултат за тимот , него друго ми беше зборот знае ли некој дали ман. сити имаат скаут , помошник и што уште не за ичрачи па не е можно да се толку гомна за кој играч да се фанеме тие со тродупла понуда занего нема смисла воа што го прават нека фанат сите нека ги изнакупат и раат барем
Подполно си во право, непотребно отидовме во глупа насока со муабетот...!!!
А за Сити, јас мислам дека не е тоа само со нас, туку гледаат тие за кои играчи има најголем интерес, чекаат некој да прати понуда и они тек тогаш праќаат 3пати поголема понуда од највисоката....многу јасно дека клубот ја прифаќа, но тука стапува на сцена играчот, кој би сакал да игра во таков тим:) и најчесто тука завршуваат преговорите.....освен, ако не е некој како Туре, Робињо, Тевез и незнам кои уште не, каде што парите играат огромна улога, па си профаќаат трансфери...!!! :)) Тоа е мое логично објаснвуање :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom