Па ти не си со сите :smir:Havocreaver is now known as Nethervor![]()
Како не си знаел......можеше и порано!!!!Сега со новиот изглед на Кајгана може да може, пошто знам порано тоа не беше возможно
Со победникот од Лех Познањ - Брага!!Знај некој кога ке биди ждрепката за наредната рунда во Л.Е.?? Или се знае со која екипа ке играме во следната рунда. Не дека сум сигурен дека ке тепаме ама....
За 5 милиони еден постер може да им дадеме од негоОчекувам од кени некоја интересна изјава како што тоа го правеше минатата недела (јас да сум одма им го оставам дресот и копачките од аквилани за 5 милиони кој ќе ги дадат на рати)http://www.sportdenes.com/fudbal/2011-01-07-11-53-56/item/1970-juve-si-poigruva-so-akvilani-i-liverpul.html или па да им го дадеме поклон од хоџсон кретенот
кога во тимот нема лев бек тој го праќа инсуа на позајмица кога нема квалитетен среден ред тој го праќа аквилани на позајмица и тоа едно годишни, туку да не се враќам на минатото оти сегашноста ми е поубава
Ништо официјално ама се вели оти можи да е спремен за дербито со манчестерКога ке биди Керол спремен за деби ?
Го бараат на почеток на оваа сезона ама Леверкузен нејкеа да го дадат. Мислам дека и он сам побара од клубот да си оди за да може да се врати во Ливерпул ама не му дозволија. Нека ја заврши кариерата и очекувам да се врати кај насНишто официјално ама се вели оти можи да е спремен за дербито со манчестер
--- надополнето ---
Сега го гледав ова и дури и мене солзи ми дојдоја......каква легенда САМИ ХИПИЈА
го бараа за во стручен штаб нешто, или како помошник тренер.....не ми текнува баш!!!Го бараат на почеток на оваа сезона ама Леверкузен нејкеа да го дадат. Мислам дека и он сам побара од клубот да си оди за да може да се врати во Ливерпул ама не му дозволија. Нека ја заврши кариерата и очекувам да се врати кај нас![]()
Сега ќе го ставав розо моја ама гледам си ме престигнал. Во секој случај трогателно!!! YNWA !!го собрав од Фејсбук....може некој нема таму да го прочита...!!!
Голем поздрав до сите фанови на Ливерпул. Еве една приказна за неверојатните луѓе во нашиот неверојатен клуб. Приказна што ќе ви ги стопли срцата.
Бев во мојот локален паб во Саутемптон (се преселив тука од Ливерпул пред 21 година) на едно-две пива кога сопственикот на пабот пристигна да ја одработи својата смена. Веќе бев подготвен на неговите вообичаени закачки за Ливерпул, бидејќи беше голем фан на Саутемптон. Ми рече "голем респект до Кени Далглиш и Ливерпул ФК". Помислив дека тоа е само дел од неговите стандардни препирања. Но, ми раскажа приказна за едно локално момче кое дознало дека има развиена форма на рак. Му останувале само 2 месеци живот. Неговата мајка се јавила во LFC и им соопштила дека неговиот син е многу голем фан на Ливерпул, но никогаш не бил на Енфилд па единствената желба му била да го види својот сакан клуб пред да умре. Човекот од LFC што зборувал на телефонската линија рекол: "Причекајте 20тина минути, ние ќе ве побараме". Но само 10 минути потоа, телефонот заѕвонел. Кога мајката ја кренала слушалката, на другата линија можела да чуе шкотски акцент. "Здраво, тука е Кени Далглиш. Ве молам, може ли да зборувам со вашиот син?" Кени цел час разговарал со момчето, пренесувајќи му некои интересни моменти, шегувајќи се и смеејќи се целото време. Кени го поканил момчето на Енфилд, го запознал со играчите, имал можност бесплатно да одбере било што од фан шопот, а потоа заедно со неговото семејство присуствувал и во бордот на директори! На крајот момчето истакнало дека тоа е најдобриот ден од неговиот живот!
Другите клубови едноставно би рекле дека не го прават ова, дека немаат време да одговараат на сечиј повик. Но, мотото на Ливерпул е "никој не е поголем од клубот". Ливерпул е семејство и ние се грижиме еден за друг. Секој фан се грижи за другиот, таков е нашиот начин на живот. LFC разбира што значат фановите подобро од било кој друг клуб. Однесувањето на сите оние внатре во клубот го потврдува тоа, за нив фановите се она најважното, најсветото. Тоа е причината зошто овој клуб е респектиран и сакан насекаде низ светот.
*превземено од Empire of the Kop
Liverpool are more popular than Manchester United, according to a report published by Sport+Markt and PR Marketing.
The report takes into account the amount of profit generated by merchandise sales.
182 top flight clubs and over 10,000 people from different countries were surveyed and the Reds outshone their opponents, and sit third in the table of the 10 biggest profit-making clubs in Europe, with United only placed in sixth position.
Real Madrid and Barcelona topped the table, which meant the Primera Division became the biggest league generator of revenue having generated €190 million, with the bulk of that coming from the Catalan and Madrid clubs