stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Не сметам дека очекување да се донесат еден/два играчи е барање преку леб погача. Еден добар лев бек и те како ќе ни заврши работа. А 5-6 играчи (кои би требало да бидат првотимци) е лудо да се донесат одеднаш, дури и на лето, пошо ќе им треба пола сезона да се уиграат. Ја не викам дека немаме добри играчи, ама у прв состав со Кончески/Аурелио ништо не праиме. Колку пати само примивме гол сезонава поради Кончески!?
Можеби после денешнава утакмица подобро ќе знаеме на што сме, со оглед на тоа што се исподеси на утакмицата со Манчестер и фактот дека Кени беше назначен буквално во 5 за 12, не ја сметам за некој показател на моменталната состојба.
Од младиве мислам дека Кели си докажува секогаш коа ќе му се даде можност дека е конкурентен за прв тим, а очекувам и Пачеко да добива што поголема шанса затоа што има што да покаже и баш давањето повеќе шанси на младинците мислам дека ќе биде најголемата разлика помеѓу Кени и Рој (освен по-напаѓачки ориентирана игра која што ја очекувам од сега па натаму
)
--- надополнето ---
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Можеби после денешнава утакмица подобро ќе знаеме на што сме, со оглед на тоа што се исподеси на утакмицата со Манчестер и фактот дека Кени беше назначен буквално во 5 за 12, не ја сметам за некој показател на моменталната состојба.
Од младиве мислам дека Кели си докажува секогаш коа ќе му се даде можност дека е конкурентен за прв тим, а очекувам и Пачеко да добива што поголема шанса затоа што има што да покаже и баш давањето повеќе шанси на младинците мислам дека ќе биде најголемата разлика помеѓу Кени и Рој (освен по-напаѓачки ориентирана игра која што ја очекувам од сега па натаму
--- надополнето ---
Доцна синока Нејтан беше објавил на својот твитер дека си ги пакува куферите, за подоцна да допише дека оди за Лондон.
Од тогаш наваму не твитнал ништо!![]()
нека му е со среќа, да ни се врати позрелNE39: Like going to school on the 1st day trying to make friends haha.. Looking forward to training !