Да да токму така се сложува тимот, се формира стручен штаб, негова филозофија која ке не одведе.................. и пичку матер!
Абе се слушате шо зборувате...... значи Рој освен шо успеа да створи тим за мид-тејбл туку и фанови за истиот не направи ама баш ништо друго
Ете тоа е лошото во оваа работа која јас ја бамкам цела зимска сезона..... ете од ова се плашев шо освен меналитетот на играчите, и кај фановите ке ке падне истиот и веке секој ке се задоволува со просечен тим од типот на Фулам!
За оние кој кажуваат дека треба Рој да остане до крај.....нека размислат малку пред да кажат друго нешто!
Значи поентата подобрување на тимот од кој ке се бараат нови резултати е промена на Менаџерот.....а не промена на играчите!
И самите кажувавте ............ како Рафа со таков тим успеа да освои Лига на шампиони за наредната да се бориме за влез во лига на Европа!
Значи..... тимот е горе доле исти, па дури ја би рекол и посилен, затоа што Рафа имаше 15 играчи во игра за прв состав, сега Рој има 25! (не го бранам Бенитез)
И сега ние Рој ке го браниме пошто он го средувал тимот замисли цели 6 месеци............
Резултати лугееее.....резултати..... нив ги нема на виделина, нема никакво светло на крајот на тунелот.......
Досеа Рој со ништо не покажа (барем на мене) дека работите ке одат на подобро, затоа што работите одат на полошо доволен доказ е Табелата каде не сме биле на таква позиција на полусезона ниту еднаш во нашата ни вредна Историја!
Ако некој мисли дека работите се подобруваат, нека ми објасни во што се подобрени.....
*местото на табелата
*играта во тимот
*се пролепшуваат
Не ги кините зелени..... Ливерпул е ова момци и девојчиња!
Ова е тимот кој треба да пали и гаси во Премиер Лигата.....
Ке повторам пак....
Ако Рој остане до крајот на сезоната, после што и да правиме ке биде за џабе....впрочем нема да можене ништо ни да направиме!
ROY HOGSON OUT!
Ова е клубот за кој јас навивам........... клубот кој го гледам сега не е ни приближно до ова!
Клубови како Фулам, Сандерлен, Виган....... тие градат тим за подобри резултати.............. да не заборавите дека нашите предци веке изградиле тим за респект, сега може некој само да го сруши!
ROY HOGSON OUT!