Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
1.??????
2.Јас сум господар тука!!!!
3.Уште ништо не си/сте видел/е......само ако се опамети стариот ќе видите колку можеме да бидеме опасни!!!!!
1. Тапчо можеби? :)
2. :pos:
3. Болдираниот збор е клучен... сега за сега е тешко возможно... пред се Ливерпул нема толку компетитивна екипа во споредба со онаа од пред 2 сезони, на пример.

За the Carpenter стварно немав појма дека го избришал јузерот, ги читам вашите постови и забележав дека тој не пишува на фан-клубов во овие тешки :))) времиња за клубов, па ме интересираше какво мислење има дечкото кој дркаше на несреќата во Минхен 1958 за ситуацијава на Ливерпул. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
1. Тапчо можеби? :)
2. :pos:
3. Болдираниот збор е клучен... сега за сега е тешко возможно... пред се Ливерпул нема толку компетитивна екипа во споредба со онаа од пред 2 сезони, на пример.

За the Carpenter стварно немав појма дека го избришал јузерот, ги читам вашите постови и забележав дека тој не пишува на фан-клубов во овие тешки :))) времиња за клубов, па ме интересираше какво мислење има дечкото кој дркаше на несреќата во Минхен 1958 за ситуацијава на Ливерпул. :)
1.Вашите користеле и многу понавредливи зборови.....а и не ми беше во план да те навредам него онака спонтано ми дојде во пишувањето!!!
2.Не знам што е смешно?!!
3.Верувај дека има!!!
Неговото мислење е слично на моето(всушност повеќето имаат такво мислење)......а ако пак сакаш нешто подетално кажи па ќе добиеш негово оргинално мислење!!!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
1.Вашите користеле и многу понавредливи зборови.....а и не ми беше во план да те навредам него онака спонтано ми дојде во пишувањето!!!
2.Не знам што е смешно?!!
3.Верувај дека има!!!
Неговото мислење е слично на моето(всушност повеќето имаат такво мислење)......а ако пак сакаш нешто подетално кажи па ќе добиеш негово оргинално мислење!!!!
1. Во ред, можеби користеле, можеби не си имал намера, не е важно.
2. Ако не знаеш ти самиот јас не би можел да ти помогнам. :)
3. Има? Чудно... резултатите не го покажуваат тоа. А тие се најдобриот показател за квалитет на една екипа. Не зборам само за имиња од типот на фудбалерите на Манчестер Сити, тука во игра се и многу други фактори.

За последното не верувам, а и не ме интересира. :)

Според мене и да се работи за најголемото ривалство на светот, жално е да се радуваш на несреќа во која загинале фудбалери/навивачи/билокој. Сети се на ова...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
1. Во ред, можеби користеле, можеби не си имал намера, не е важно.
2. Ако не знаеш ти самиот јас не би можел да ти помогнам. :)
3. Има? Чудно... резултатите не го покажуваат тоа. А тие се најдобриот показател за квалитет на една екипа. Не зборам само за имиња од типот на фудбалерите на Манчестер Сити, тука во игра се и многу други фактори.

За последното не верувам, а и не ме интересира. :)

Според мене и да се работи за најголемото ривалство на светот, жално е да се радуваш на несреќа во која загинале фудбалери/навивачи/билокој. Сети се на ова...
3.Ајде да почекаме и да видиме....
Инаку не сум бил ни роден тогаш а мислам дека ни ти не си бил...зборувам за обете несреќи(па и 3те).....И никој не се радува на вашата несреќа.....а и да се радувате вие на нашите баш ми е гајле.......мене тоа не ми значи многу....луѓето умреа Бог да ги прости и радување или нерадување нема да ги врати.....можам само да изразам сочуство за тоа!!!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Хоџсон не е тренер за голем тим како вас,тој може да ги води Фулам,ама Ливерпул во никој случај.
Зборите што ќе зборите,ама кај и да е ќе го барате Бенитез назад.
Во право си за способностите на Хоџсон, а полека тој самиот ни докажува дека не е тренер за голема екипа. Искрено јас очекував многу повеќе и го бранев пред другите ама то е.

А Бенитез не верувам дека некој ливерпулец би го сакал назад. Човекот сакаше да докаже нешто со водењето на Ливерпул и очигледно не му успеа тоа. Освои Лига на Шампиони тоа никој нема да го заборави, ама ја оцрни иднината (бар блиската) на Ливерпул со постапките. (А истото го чека и Интер).
BTW ако не знаевте, 90% од играчите со кои Бенитез освои ЛШ беа донесени и оформени од Жерар Улие.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Тоа е тоа...

Пак изјава на Хоџсон, добро одигравме, само резултатот не не следи!

Ако ја знаете таа легендарна изјава на ИНтер Запрешич голмано мислам:

„ Шта смо могли одбранили смо“!- А утакмицата завршила 13-1...

Ете тоа е тоа...ете тоа е тоа од што сите се плашевме. Не може тренер на Ливерпул да се задоволува со вакви резултат па и одозгора да ми дава изјави као демек граделе игра, граделе тим!

Доколку сопствеништвото на клубот не се реши на 11 или на 16 како шо се шпекулира, тешко ни се пише.
Доколку се реши.....тогаш сигурен сум дека Хоџсон ке се пензионира (конечно)!

ПС. Хоџсон е заглавен во времето на 90-тите, фудбалот многу напредуваше од тогаш. Од вакво нешто се плашев кога сите притискаа за Кени Даглиш да биде тренер!

Еве ја вчерашната мизерија во хајлатс!
http://www.megavideo.com/?v=0QAFXDFW

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Од најтрофеен клуб во Англија дојдовме во ситуација да се бориме за опстанок.Навистина жалосно. Вардар=Ливерпул :kesa:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
Тоа е тоа...

Пак изјава на Хоџсон, добро одигравме, само резултатот не не следи!

Ако ја знаете таа легендарна изјава на ИНтер Запрешич голмано мислам:

„ Шта смо могли одбранили смо“!- А утакмицата завршила 13-1...

Ете тоа е тоа...ете тоа е тоа од што сите се плашевме. Не може тренер на Ливерпул да се задоволува со вакви резултат па и одозгора да ми дава изјави као демек граделе игра, граделе тим!

Доколку сопствеништвото на клубот не се реши на 11 или на 16 како шо се шпекулира, тешко ни се пише.
Доколку се реши.....тогаш сигурен сум дека Хоџсон ке се пензионира (конечно)!

ПС. Хоџсон е заглавен во времето на 90-тите, фудбалот многу напредуваше од тогаш. Од вакво нешто се плашев кога сите притискаа за Кени Даглиш да биде тренер!

Еве ја вчерашната мизерија во хајлатс!
http://www.megavideo.com/?v=0QAFXDFW
Дали се сеќаваш што сакав јас кога биравме менаџер???
Гус Хидинк....само штета што типот имаше договор со Турција....за Рој и Онил важи истото...не знаат како со голема екипа и не знаат како со ѕвезди!!!!! Дури Онил е подефанзивен мислам.....барем така играше со Вила.....За Даглиш сите се согласивме дека проблемот му е што 2000 години нема водено екипа...но според мене ако сега го избркаат Рој прво треба да се бара Хидинк...а ако не е можно тогаш-Даглиш......нема водено екипа одамна...АМА ИМА МАДИЊА И ПОБЕДНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ!!!!! А тоа ни треба нас....и го сметам за паметен....ќе учи од грешките на Хоџсон,Бенитез,Улие,Еванс итн.....но да му дадеме шанса на стариов......усште утакмицата со Блекпул...ако нема подобрување тогаш---Отказ!!!!

--- надополнето ---

NOVI GAZDI I MARTIN O'NIL
drugo nemam so da kazam ;)
НИКАКО!!!!! Нас сега ни треба менаџер кој е подобар од Рафа.....еве засега стариот не е....ама со сигурност не е Мартин Онил!!!!!

--- надополнето ---

Од најтрофеен клуб во Англија дојдовме во ситуација да се бориме за опстанок.Навистина жалосно. Вардар=Ливерпул :kesa:
Има време уживај!!!! Малку ми е криво што не ги искористивме киксовите на ривалите но ќе има уште такви киксови.....само ние да почнеме да победуваме!!!!!!

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
edinstvena greska na stariot e sto ne go igra N'Gog so Tores starter celo vreme zborevme deka ngog e slab ne e za vo liverpool no mislam deka vo momentot nemame poaren izbor a MORAME DA IGRAME SO 2 NAPAGACI!! taka da vo nerednoto kolo ocekuvam tores ngog napad pozadi col , dzerard , mirales , kajt I POBEDA SEKAKO SO 2 GOLA RAZLIKA ! POZZ

ako vo sostavot bide pousen mozete vednas na livesvore da a pisite X :)

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
а што очекувате вие со оглед на ситуацијата која е во ливерпул. пред утакмица протести на навивачи, после утакмица исто така. до дека не се реши проблемот со газдите вака ке биде а сега и не е толку лошо. рој е добар тренер ама што може да направе он кога внатре е труло во самиот клуб. не плукајте по рој плукајте по газдите.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
edinstvena greska na stariot e sto ne go igra N'Gog so Tores starter celo vreme zborevme deka ngog e slab ne e za vo liverpool no mislam deka vo momentot nemame poaren izbor a MORAME DA IGRAME SO 2 NAPAGACI!! taka da vo nerednoto kolo ocekuvam tores ngog napad pozadi col , dzerard , mirales , kajt I POBEDA SEKAKO SO 2 GOLA RAZLIKA ! POZZ

ako vo sostavot bide pousen mozete vednas na livesvore da a pisite X :)
Браво бе мали .....одличен пост како и секогаш!!!

--- надополнето ---

а што очекувате вие со оглед на ситуацијата која е во ливерпул. пред утакмица протести на навивачи, после утакмица исто така. до дека не се реши проблемот со газдите вака ке биде а сега и не е толку лошо. рој е добар тренер ама што може да направе он кога внатре е труло во самиот клуб. не плукајте по рој плукајте по газдите.
Е па и ти си во право.........баш сега за тоа ќе пишував ама ете...напиша ти .....навивачиве со борат со газдите......се бојкотираат натпревари не се оди на утакмици...посетеноста е се помала...а во таков случај нема кој да даде поддршка на фудбалерите....се мава по газдите а притоа страдаат и фудбалерите......не знам....мора ова еднаш да се реши.......ама изгледа Хикс е се поблиску до превземање на клубот......а за кој кур ќе му е не знам....ќе пропаднеме со него....нема ни ЛЕ в година да играме.....нема никакви бонуси....карти од влезници нема да има.....едино од играчите ако ги продаде нешто ако ќари.....ама па тогаш клубот ептен ќе падне....долговите ќе пораснат......и никој нема да сака да му го купи....ќе заглави со нас.....откако прво ќе се наполни со пари....меѓутоа ќе одиме во безизлезна ситуација.....не знам оти сака хаос да направи наместо да си го продаде сега клубот и да се губи одовде со парите што ги спечали!!!!!!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Навивачите не играат на теренот, газдите не играат на теренот....

Знаеш кој се на теренот?

Па мајка му стара... со Сандерленд еееееј.. да не го спомнувам Бирмингем и Нортемптон!
Па не проблеми, мижечката треба да ги тепат бре!

Нема оправдување, ама баш никакво!

P

PoisonLady

Гостин
Баш пред некој ден читав изјава од Џерард во која најавуваше нови победи и приклучок кон самиот врв.Баш штета што немате успеси (за вас навивам во Премиер) :)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Баш пред некој ден читав изјава од Џерард во која најавуваше нови победи и приклучок кон самиот врв.Баш штета што немате успеси (за вас навивам во Премиер) :)

Да тепаа една како шо треба да не ти е криво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom