Стеф...
30.05.1980 Time when the legend was born...
- Член од
- 16 април 2009
- Мислења
- 364
- Поени од реакции
- 39
Ова ми се допаѓа.....само тешко дека е вистина....но ако е...само во случај Бабел да си оди...инаку нема шанса......јас сакам само лево крило да купиме и Бабел да си игра како шпиц...ако го продадат Бабел го сакам Бензема.....но во двата случаи сакам и лево крило!!!!
Мора да се промени нешто на тактички план ... ти гарантирам дека со манчестер еден од Лукас и Поулсен пак ќе игра ... дрво е Хоџсон тоа е .. у Јануари отказ ако продолжи така .. :salut:Постов ти е на место.....Браво!!!!!!
Мора Џерард и Меирелес да играат средина....а ако веќе се мора нека игра еден од Поулсен и Лукас....ЕДЕН ...НИКАКО ДВАТА!!!!!!!Кога лани со Јуда и Лукас не можевме да играме сега со Поулсен и Лукас уште помалку.....и нека му даде шанса на Бабел веќе еднаш......имал време до Јануари да се покаже....па како ќе се покаже од на клупа????? И Хоџсон ја претера......па не може веќе вака......или нека се опамети или нека заминува......Даглиш и Онил се тука.......разбирам дека со овие газди се нема пари за појаки играчи но и со овој тим може многу подобро......на зима само едно лево крило сакам.....оти Јовче не ќе да е за во прв тим...за клупа е ОК ама за прв тим.....никако....!!!
--- надополнето ---
И досега 4 од 4.......изгледа дека ќе ми се оствари предвидувањето дека по првите 5 кола ќе имаме 5 бода.....ама ајде да почекаме....се надевам не.....еве ви за цела сезона......W -победа....D-нерешено...L-пораз
D...L...W...D...L...W...W...L...W...W...L...D...W...W...L...W...W...W...W...W...W...W...W...W...W...L...W...W...D...W...W...W...L...W...W...L...W...D
Се надевав дека ќе озвоиме некој бод повеќе од планираното оти тешко дека онаа серија од 10 победи по ред ќе се оствари....но како и да е ако тераме вака т.е ако сум 100% точен на крај ќе имаме 80 бода.....ама ајде да почекаме и да видиме
Среќа што нема да можам да го гледам натпреварот...Howard Web ќе биде судија на натпреварот на Old Trafford!!!!!!
abe ovaj Veb izgleda mu e ljubovnik na fergiotА еве уште една лоша вест мислам за кој како......
Howard Web ќе биде судија на натпреварот на Old Trafford!!!!!!
Чекај чекај.....група на фб ќе направиме сега хахахахаха....нема друг начин......отсега жени маки сестри ...се ќе пцуеме по кретениве.....и без многу коментари оти.....Аман со тие ќерки......И на Сајленс и тука...
Мали ...седи си мирен!!!!!Оти што???
Нгог ќе игра.....Бабел е створен за на клупа.......момчево нема да има шанса да се покаже.....бтв што мислите бе за Руиз????? Мене првото ми се допадна ама второто изгледа не му чинеше позицијата.....сепак не ни е потребен како крило.....за таа намена може да си купиме некое класично крило кое подобро ќе ја заврши работата......Руиз би дошол како шпиц или полушпиц......а во таква улога(шпиц) сеуште не сум го виделHodgson мисле да го изостави Torres од натпреварот против Steaua за да биде свеж на натпреварот против манчестер.
Јас не се слагам многу со неговата одлука ама со тоа мислам дека сака да му даде шанса на Babel
Дај Боже Бабел да игра.....а Арда не е поефтин од Руиз???? Или мислиш Руиз да го купиме па после да нема пари за друг?!!!! Оти според цената Арда е поефтин.....единствено ако мислиш Руиз обавезно да биде доведен а потоа друг ако се има пари тогаш во право си! Ќе нема пари за другНгог мислам дека уште не е опоравен од поврадата така да Торес ако не играе останува само Бабел на таа позиција. А за Руиз немам ништо против и би ми било мило да дојде во Ливерпул, а за крилни играчи можеше Александар Хлеб да дојде во Ливерпул ама Хоџсон го одби. За Арда Туран нема пари, Бен Арфа и Ван Дер Варт го одбија Ливерпул.