Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Како што пиша еден погоре Ливерпул мора да биде продаден до крај на летово па макар и за џабе пошо газдите должат мн пари,а за тренер не се грижам мн бидекќи кој и да дојде освен на Реал поранешниот заборавив као се вика би требало да биде добро,а ако дојде тој е тогаш навистина ке го видиме крајот на Ливерпул според мое милсење а е еве и ке наведам и една мн добра причина.Коа беше у Реал и коа му дадоа буџет од 200 миљони он се изнакупи ѕвезди кој неможеа да се снајдат и кој играа сами и ништо не направи а камоли да дојде у Ливерпул кој имаат сеа за сеа некој минимален трансфер буџет од 15 миљони.Така да,да се надеваме дека ке се продаде Ливерпул на некој богаташ кој ке инвестира и да дое било кој тренер од тие шо ги бараат освен овој ке биде мн добро и да се надеваме дека од оваа сезона ке ги видиме Ливерпул во правото светло ко шо играа лани и годините пред премиер лига коа беа најдобриот клуб

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
мислам дека пелегрини би се колку толку снашол во ливерпул а и самите знаеме дека оваа сезона што доага ке биде преодна за ливерпул
инаку тоа што пишал DimeBag мислам дека се неточни тие информации дека пелегрини купувал играчи за 200 милиони. точно е дека реал потроши толку пари ама изборот на играчите не го правеше пелегрини туку тоа го правеше нивниот претседател односно тој ги купуваше играчите и му ги тупоса на тренерот тој да си ја к`ца главата на која позиција да ги ставе во тимот

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Similarly, the Madrid has set a maximum price to close the transaction (which varies depending on the source consulted between 20 and 24 million euros)
Да, ама the Madrid не е тој што ја поставува цената на играч од друг клуб. Или ти така би сакал? :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Хоџсон се вратил во Англија за да ја комплетира зделката со Ливерпул...Значи Хоџсон 95 % е тренер на Ливерпул!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Дефинитивно не ни се пишува добро.....па сезоната ќе почне уште малку а уште немаме менаџер.....што им е финтата не знам....а и ако имаме тоа ќе бидат или Хогсон или Пелегрини.....кој и да биде нема да ја заврши сезоната(кога ќе дојдат новите газди а ќе дојдат порано или подоцна)....но проблемот е што лошо ни се пишува и оваа сезона....глупавиве американци нема да бидат тука за наредната но ние ќе ги трпиме последиците......секој ден ги мразам се повеќе и повеќе.....повторно ќе се навратам на менаџерот.....го посакував Хидинк но не беше донесен....потоа Даглиш исто така....трета опција му беше Хогсон....но сега кога е толку блиску ми делува сомнително....не ќе да е вистинскиот човек за Ливерпул...а и голем дел од фановите не го сакаат....човекот е навикнат и со 7 место тоа да биде успех за него....е за нас не е....се освен титула во ПЛ ќе биде неуспех....а и ќе нема голем трансфер буџет...и ако некој од поважните играчи биде продаден верувајте дека парите нема да бидат употребени за купување нов.............едноставно Х&Џ па и банката нема да дозволат клуб со долгови од околу 350 милиони да троши на пример 50-60 милиони за засилувања.........максиум 30-35.....а за тие пари 10000000 пати напишав што може и треба да се земи...не барам јас ѕвезди како Рибери ,Робен,Виља итн.....едноставно барам играчи кои ќе се покажат и тука ќе станат ѕвезди (Туран Таиво и Вилсон)....утре ќе образложам зошто токму овие

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Дефинитивно не ни се пишува добро.....па сезоната ќе почне уште малку а уште немаме менаџер.....што им е финтата не знам....а и ако имаме тоа ќе бидат или Хогсон или Пелегрини.....кој и да биде нема да ја заврши сезоната(кога ќе дојдат новите газди а ќе дојдат порано или подоцна)....но проблемот е што лошо ни се пишува и оваа сезона....глупавиве американци нема да бидат тука за наредната но ние ќе ги трпиме последиците......секој ден ги мразам се повеќе и повеќе.....повторно ќе се навратам на менаџерот.....го посакував Хидинк но не беше донесен....потоа Даглиш исто така....трета опција му беше Хогсон....но сега кога е толку блиску ми делува сомнително....не ќе да е вистинскиот човек за Ливерпул...а и голем дел од фановите не го сакаат....човекот е навикнат и со 7 место тоа да биде успех за него....е за нас не е....се освен титула во ПЛ ќе биде неуспех....а и ќе нема голем трансфер буџет...и ако некој од поважните играчи биде продаден верувајте дека парите нема да бидат употребени за купување нов.............едноставно Х&Џ па и банката нема да дозволат клуб со долгови од околу 350 милиони да троши на пример 50-60 милиони за засилувања.........максиум 30-35.....а за тие пари 10000000 пати напишав што може и треба да се земи...не барам јас ѕвезди како Рибери ,Робен,Виља итн.....едноставно барам играчи кои ќе се покажат и тука ќе станат ѕвезди (Туран Таиво и Вилсон)....утре ќе образложам зошто токму овие

Има каде каде по задолжени од нас..... па со трошат најнормално!

Прегледај

Така да тоа не е пречката за колкав ке биде трансфер буџетот во клубот.
Пречката е во Америте и нивната алчност за пари!:toe:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Има каде каде по задолжени од нас..... па со трошат најнормално!

Прегледај

Така да тоа не е пречката за колкав ке биде трансфер буџетот во клубот.
Пречката е во Америте и нивната алчност за пари!:toe:
Подобро кажано!!!!!:wink:
Е сега малку за тимот.....јас сеуште верувам во овој тим....со мали измени може и да конкурираме за титула.....а тоа што управата и газдите се тешки кретени и немаат поставено менаџер може да не закопа.....но да се вратам на тимот....во главно е добар....Реина е супер голман но ќе ни треба уште еден резервен во влучај да замине Кавалиери.....десната бековска позиција е добра...Џонсон небаре е крило.....за офанзивни задачи е супер но за дефанзивни труп.....прави многу грешки и мора тоа да го промени а инаку е супер бек....потоа тука е младиот Дарби кој на натпреварот со Рединг во ФА купот беше најдобар.....Кели исто така може да покрие тука па и Карагер...така да за оваа позиција не се секирам....централните дефанзивци се ОК...Агер и Шкртел кој делуваше моќно против Италија...па Карагер,Ајала и Кели(еден од овие двајца сигурно ќе биде новата ѕвезда на тимот) но ќе ни треба уште еден помлад дефанзивец-талентиран кој би можел да прерасне во ѕвезда а тоа во случајов е Вилсон а има и желба да игра тука што според мене е многу важно....левата бековска позиција не чини....Инсуа е добар но ќе му требаат уште 3-4 сезони за да прерасне во врвен бек така да ќе ни треба уште еден а во моментов поефтин и поквалитетен од Таиво не знам да има....Бастос ми изгледа добар но ќе биде многу скап...за друг не знам...можеби некој од Гана(посебно од онаа златна генерација до 21 год)....Деструктивците се ОК Маскерано е одличен а Лукас може добро да замени кога е тоа потребно....Средината не е лоша....Џерард,Аквилани,Шелви многу очекувам од нив.....Десната крилна позиција е добра ....Макси не е лош потоа Кајт може да покрие па Џонсон кој е речиси крило па и Бабел знае да одигра десно....Леви крила.....Освен Бабел немаме некое квалитетно....Бенајун се очекува да си оди па да бидам искрен и Риера нека си оди од причина што веќе има 27 години и тешко на овие години да напредува....најмногу што може е да си ја врати старата форма што според мене и не беше така лоша но сепак не е доволно добра .....тука е Јованович кој би требало да дојде но на него не се надевам многу....затоа да се земе Туран или пак Елиа(кој освен првата утакмица со Данска и неколку финти ништо друго и не покажа на Мундијалов а во Хамбургер искрено не сум го гледал)....а би можеле да го земиме и Andre Ayew 13ката од Гана....капитен на онаа златна генерација(на овие од Гана мора посебно да се внимава таму има некои идни ѕвезди).....и на крај нападот.....Торес ако е во форма и здрав не се секирам ....и Кајт да игра во тандем со него би било супер....потоа Пачеко и Немет(да се врати од позајмица оод итно) и Нгог да се прати на позајмица...
Значи се што ни треба е лев бек,централен,и лево крило- според мене

--- надополнето ---

И на крај за новиот менаџер...големи се шансите да биде Пелегрини хахахаха веројатно Хогсон ќе одолговлекува да види што ќе се случи на мечот Германија-Англија па со пораз на Англија тој да стане менаџер....но кој и да биде мора да се побрза...сезоната наскоро почнува

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/26/1996262/liverpool-look-to-marseille-coach-didier-deschamps-as-roy
Еве потврда за тоа....ќе чека Хогсон до крај на Мундијалот........а ние немаме време дотогаш...мора ВЕДНАШ да се стави тренер!!!!! Можеби не е најдоверлив извор но логично е нели?!!! Хогсон не сака па мора да се бара друг....а најблиску до тоа е Пелегрини

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/26/1996453/inter-coach-rafael-benitez-one-day-i-could-return-to
Хахахахаххаа Ѕвер!!!!!! Се надевам наскоро ќе се врати.....но пред тоа да се пензионира Кајт и да си одат Лукас и Нгог(немам ништо против овие но ако типов се врати еден ден боље да не се тука)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ново име во безбројните шпекулации за прв човек на Ливерпул!
Дидиер Дешамп......
Сепак управата на неговиот клуб била и те како тоа одлучна да остане Дешамп во клубот по секоја цена!

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
интер подготвува понуда за маскерано. дава пари + камбиасо

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Rosemberg,Reira si ide 100% a i Benayon a Jovanovic skoro na bilo koja strana i da otvoris duri i na oficijalnata ke procitas deka e skoro clen na Liverpool a za toa deka ni treba use pod eden levo krilo,bek i napagac toa sigurno e,a neznam na koja strana bese i ne veruvam vo toa procitav deka Barcelona ke go baraat Torres vo zamena ke ni go dadat Ibrahimovic+pari ne veruvam vo toa poso i samiot Torres dade izjava na euro sport pred eden natprevar na svetsko deka ne si ide od Liverpool ovaa sezona pa makar i da izigrame najloso so moze a ne veruvam deka ke se desi toa.Krivo mi e so Benitez ne uspea da go donese Ozil pred da si otide a sea sum siguren deka ke nema sansi posle svetskovo poso garant ke bide eden od najbaranite igraci....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ново име во безбројните шпекулации за прв човек на Ливерпул!
Дидиер Дешамп......
Сепак управата на неговиот клуб била и те како тоа одлучна да остане Дешамп во клубот по секоја цена!
Goodbye England Goodbye Hodgson !!!!Сега нема да дојде во Ливерпул 100%
Не верувам дека ќе го стават Дешамп, но тука е Пелегрини ....веројатно тој ќе биде новиот менаџер.....иако премногу сакам Даглиш да биде назначен....прва желба ми беше Хидинк,па Даглиш и Хогсон....од овие уште Даглиш остана но тешко....тешко

--- надополнето ---

интер подготвува понуда за маскерано. дава пари + камбиасо
Интер мислам дека се откажа од Маскерано поради тоа што бил прескап.....а и нашата управа би била луда доколку прифати...Камбиасо е стар....што ќе ни е.....а и Интер не би го дале....легенда им е....за Маскерано се надевам дека со евентуално финале и добри игри ќе си ја подигне цената на 40-50 милиони....па со тоа ќе го одврати интересот на клубовите...а ако пак некој сеуште би бил заинтересиран ние би ќариле добри 40-50 милиони....интересна работа е што самиот Бенитез лани му постави цена од 50 милиони кога Барса го бараше ако се сеќавате.....а сега го бара за 25.......

--- надополнето ---

Rosemberg,Reira si ide 100% a i Benayon a Jovanovic skoro na bilo koja strana i da otvoris duri i na oficijalnata ke procitas deka e skoro clen na Liverpool a za toa deka ni treba use pod eden levo krilo,bek i napagac toa sigurno e,a neznam na koja strana bese i ne veruvam vo toa procitav deka Barcelona ke go baraat Torres vo zamena ke ni go dadat Ibrahimovic+pari ne veruvam vo toa poso i samiot Torres dade izjava na euro sport pred eden natprevar na svetsko deka ne si ide od Liverpool ovaa sezona pa makar i da izigrame najloso so moze a ne veruvam deka ke se desi toa.Krivo mi e so Benitez ne uspea da go donese Ozil pred da si otide a sea sum siguren deka ke nema sansi posle svetskovo poso garant ke bide eden od najbaranite igraci....
Еве вака.....се надевам дека Риера и Бенајун ќе си одат (добри играчи но не доволно за клуб како Ливерпул-жалам)...за Јованович знам....би требало овие дена да потпише.....за Торес се надевам дека ќе остане.....а тоа со Ибрахимович го одбивме бидејќи не е толку добар Ибрахимович.......ако даваат нека дадат пари....со нив сами ќе си купиме напаѓачи...Ибра е добар но за во Англија-НЕ...премногу е мрзлив и би бил нешто како Бербатов.....А за Бенитез мене ми е најмногу криво.....знаеше да им се спротивстави на америве.....ќе ги доведеше Вилсон,Туран со сигурност а веројатно и Озил...но Озил и не е невозможна опција....има уште една година договор па Вердер би го продале за 25-30 милиони... е сега ние ги немаме тие пари но ако самиот Џерард реши да оди(ќе биде навистина разочаран од светсково) би имале 30тина милиони за негов наследник....пишав и претходно....кај и да е ќе мора да бараме негов наследник....па ако треба тоа нека биде сега......по 2-3 години којзнае...можеби и ке има некој подобар млад талент....можеби ке ни биде криво што не сме го замениле со Озил сега......но од друга страна нема причина светското да влијае на Џерард....нека види како е со ѕвезди....исто вака ќе му биде во Реал....нека учи од ова.....прејак тим а ништо.....а во Ливерпул си е легенда....и може да постигне успех......ама како што реков.....мора некој да го наследни...и подобро тоа да се планира со повреме.....и нов менаџер под итно

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/the-little-boy-who-met-torres
Браво за Торес но и за детето!!!!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Па тогаш си полудел......што по ѓаволите ќе ни е нас Камбиасо???? Нека дадат 40 милиони и јас лично ќе им го доставам Маскерано

--- надополнето ---

Сега видов цената на овој Аје (Andre Ayew) или како и да се вика е околу 1 милион....е сега фала богу дека ке порасне по светсково но не очекувам да оди над 10 милиони....па сеуште не играл во добар клуб и не се покажал на клубски план...инаку е во сопственост на Марсеј но е на позајмица во некој второлигаш......би бил добра аквизиција за нас а и онака немаме пари за врвни ѕвезди.....но ако си оди Маскерано сакам добар деструктивец да го замени а ако си оди Џерард го сакам Озил.....но да кажат веднаш дали си одат или остануваат....и да се назначи менаџер уште оваа недела.......бтв ме заинтересира оној Салсидо лев бек што играше во Мексико но стар бил упм...30 год.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-ayew/profil/spieler_45403.html

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Камбиасо = поискусна верзија на Маскерано.

Минус е тоа што е постар, ама Камбиасо е страшен играч! Деструктивец, организатор на игра, дистрибутер на употребливи топки. (додека маскерано знае само добро клизачи да се пушта).
Шала на страна, не би сакал да го дадеме Маскерано, ама Камбиасо + кеш веднаш би прифатил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom