Има каде каде по задолжени од нас..... па со трошат најнормално!
Прегледај
Така да тоа не е пречката за колкав ке биде трансфер буџетот во клубот.
Пречката е во Америте и нивната алчност за пари!
Подобро кажано!!!!!:wink:
Е сега малку за тимот.....јас сеуште верувам во овој тим....со мали измени може и да конкурираме за титула.....а тоа што управата и газдите се тешки кретени и немаат поставено менаџер може да не закопа.....но да се вратам на тимот....во главно е добар....Реина е супер голман но ќе ни треба уште еден резервен во влучај да замине Кавалиери.....десната бековска позиција е добра...Џонсон небаре е крило.....за офанзивни задачи е супер но за дефанзивни труп.....прави многу грешки и мора тоа да го промени а инаку е супер бек....потоа тука е младиот Дарби кој на натпреварот со Рединг во ФА купот беше најдобар.....Кели исто така може да покрие тука па и Карагер...така да за оваа позиција не се секирам....централните дефанзивци се ОК...Агер и Шкртел кој делуваше моќно против Италија...па Карагер,Ајала и Кели(еден од овие двајца сигурно ќе биде новата ѕвезда на тимот) но ќе ни треба уште еден помлад дефанзивец-талентиран кој би можел да прерасне во ѕвезда а тоа во случајов е Вилсон а има и желба да игра тука што според мене е многу важно....левата бековска позиција не чини....Инсуа е добар но ќе му требаат уште 3-4 сезони за да прерасне во врвен бек така да ќе ни треба уште еден а во моментов поефтин и поквалитетен од Таиво не знам да има....Бастос ми изгледа добар но ќе биде многу скап...за друг не знам...можеби некој од Гана(посебно од онаа златна генерација до 21 год)....Деструктивците се ОК Маскерано е одличен а Лукас може добро да замени кога е тоа потребно....Средината не е лоша....Џерард,Аквилани,Шелви многу очекувам од нив.....Десната крилна позиција е добра ....Макси не е лош потоа Кајт може да покрие па Џонсон кој е речиси крило па и Бабел знае да одигра десно....Леви крила.....Освен Бабел немаме некое квалитетно....Бенајун се очекува да си оди па да бидам искрен и Риера нека си оди од причина што веќе има 27 години и тешко на овие години да напредува....најмногу што може е да си ја врати старата форма што според мене и не беше така лоша но сепак не е доволно добра .....тука е Јованович кој би требало да дојде но на него не се надевам многу....затоа да се земе Туран или пак Елиа(кој освен првата утакмица со Данска и неколку финти ништо друго и не покажа на Мундијалов а во Хамбургер искрено не сум го гледал)....а би можеле да го земиме и Andre Ayew 13ката од Гана....капитен на онаа златна генерација(на овие од Гана мора посебно да се внимава таму има некои идни ѕвезди).....и на крај нападот.....Торес ако е во форма и здрав не се секирам ....и Кајт да игра во тандем со него би било супер....потоа Пачеко и Немет(да се врати од позајмица оод итно) и Нгог да се прати на позајмица...
Значи се што ни треба е лев бек,централен,и лево крило- според мене
--- надополнето ---
И на крај за новиот менаџер...големи се шансите да биде Пелегрини хахахаха веројатно Хогсон ќе одолговлекува да види што ќе се случи на мечот Германија-Англија па со пораз на Англија тој да стане менаџер....но кој и да биде мора да се побрза...сезоната наскоро почнува
--- надополнето ---
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/26/1996262/liverpool-look-to-marseille-coach-didier-deschamps-as-roy
Еве потврда за тоа....ќе чека Хогсон до крај на Мундијалот........а ние немаме време дотогаш...мора ВЕДНАШ да се стави тренер!!!!! Можеби не е најдоверлив извор но логично е нели?!!! Хогсон не сака па мора да се бара друг....а најблиску до тоа е Пелегрини
--- надополнето ---
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/26/1996453/inter-coach-rafael-benitez-one-day-i-could-return-to
Хахахахаххаа Ѕвер!!!!!! Се надевам наскоро ќе се врати.....но пред тоа да се пензионира Кајт и да си одат Лукас и Нгог(немам ништо против овие но ако типов се врати еден ден боље да не се тука)